Kraamzorg Mama Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de tweede keer hebben wij kraamzorg mogen ontvangen van Soraya. Net als de vorige keer zijn wij weer super tevreden en hebben wij mede dankzij haar een heerlijke kraamweek gehad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kraamzorg mama gaf ons een topervaring als nieuwe ouders, begeleiding was top vanaf opstartmoment. Miranda was daarna op dag 2 onze redding in huis. Veel dagelijkse taken nam ze over, was, schoonmaak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lieve merian Wat zijn wij dankbaar dat jij onze kraamverzorgende was. Vanaf de eerste dag voelde je als een vertrouwd gezicht in huis. Met jouw rust, warmte, geduld en deskundigheid heb je o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen donderdag was helaas onze laatste kraamdag, maar wat hebben wij een fantastisch kraamweek gehad, dit dankzij de super lieve Gaby! Zij heeft ons fantastisch geholpen en het was een hele geze... Mehr ansehen

1. Sozialstation
  2. Entbindungsklinik
  3. Häuslicher Pflegedienst
  4. Tagesmutter

Vom Unternehmen geschrieben

Je bent zwanger en zielsgelukkig, maar je voelt ook de zware verantwoordelijkheid die je als moeder draagt. Je baby’tje verdient natuurlijk de allerbeste zorg! Daarom ben je op zoek naar een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende: eentje die haar vak écht verstaat. Wij begrijpen dit! Kraamzorg Mama staat al jaren hoog aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. Met grote dank aan onze lieve kraamverzorgenden: vakbekwame professionals met een groot zorghart. Zij voelen de behoeften van moeder en kind als geen ander aan. Daarnaast staat ons landelijk erkende kraambureau bekend als een kraamzorg-specialist. Je kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat bij ons de zorg voor moeder en kind goed geregeld is.

Hervorragend

Alle Bewertungen

49 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kraamhulp walste over wensen heen

Helaas konden we de kraamhulp die na de bevalling binnen kwam niet houden. Jammer dat alles wat klinkt en goed is vervangen moet worden. Helaas na uitdrukkelijke wensen van alleen controle mama en baby kregen we een kraamhulp die deed alsof ik mijn eerste kindje had gekregen. Ik gaf meerdere keren aan dat we alleen controle van de baby en van mij wensten en dat hadden besproken tijdens de intake en dat ze daarna weer kon gaan en 3 uur mocht schrijven. Deze vrouw negeerde mijn wensen en ging maar door met haar lijstje en vroeg steets of ze de baby in bad mocht doen terwijl we nadrukkelijk hadden vermeld en nogmaals gezecht dat we dat pas na de kraamweek zouden doen. Na vele malen aangeven hebben we maar het kraambureau gebeld en gevraagt om een andere. Deze vrouw begreep wat ze moest doen en was controle en schrijven van 3 uur ook weer weg. Zo jammer dat het weer zo heeft moeten gaan.. Het maakt dus niks uit wat je zecht tijdens je intake, ze walsen er gewoon overheen en lezen het niet eens. We zijn nu 2x zeer teleurgesteld in kraamzorg, de volgende keer zullen we ook geen kraamzorg meer nemen. Erg jammer dat onze kraamtijd steets weer verpest wordt.

14. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Komen geen afspraken na

Komen geen afspraken na, reageren niet, niet menselijk, iedere dag iemand anders, weigeren zelfs de afgesproken zorg te leveren na aandringen van verloskundige/ziekenhuis

11. September 2024

Top kraamhulp gehad

Allereerst wil ik lieve Esther bedanken!
In 2 dagen tijd heb je mij een top gevoel gegeven! Super lief en behulpzame vrouw dankzij jou kon ik de eerste dagen thuis door brengen met een gerust gevoel! Ik wil je heel erg bedanken voor al je hulp! Ik vond het super gezellig!

4. Februar 2025

Lieve kraamzorgmama SUZY♥️

Ik heb kraamzorgmama gekozen en had mevrouw SUZY. Ze is een schat van een mens en doet haar werk met liefde.. had een zware bevalling maar dankzij haar vrolijkheid en positiefe energie ben ik meteen opgeknapt. Zorgt zo goed voor mij baby en heb veel geleerd ♥️♥️DANKJEWEL KRAAMZORG MAMA & SUZY

20. Jänner 2025

gezellige dame

gezellige dame! 1 week lang gehad super behulpzaam, energievol, en super gezellig een hele goede behulpzame vrouw !
Geen klachten over!
Doet haar werk zo als het hoort !!

In 1 woord 1 en al top!!!

Bedankt voor je hulp en de leuke eb emotionele tijden! Die we samen met (Lisette hebben door mogen maken ! )
Ook enorm de best gedaan met de andere gezinsleden ! Waar bij het kon
Wat is dit een topper van een dame !!!.

(Lisette , kraamzorg mama !!l )

5. Jänner 2025

Kraamweek met Soraya

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Soraya! Helaas door mijn hechtingen kon ik vrij weinig zelf. Ze nam alles zo goed en snel over ik hoefde helemaal niks te vragen. We voelde ons heel erg op ons gemak bij haar. Heel veel van haar geleerd! Het was ook echt super gezellig ondanks ik heel veel pijn had… veel gelachen met haar. Echt top! Super bedankt.

9. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele lieve kraamzorg gehad

Een hele lieve kraamzorg gehad, totaal ontzorgt en veel tips en tricks gehad🥰. Ook was ze super geduldig en legde het met liefde een 3 of 4e keer uit. Ik hoefde me niet druk te maken over een opgeruimd huis en de vele wasjes die we hadden ze deed het allemaal met liefde ( wat super fijn is aangezien ik niet tegen rommel of viezigheid kan). Al met al een aanrader en vraag vooral naar Dewi ze is echt de liefste kraamzorg die goed weet wanneer ze even afwezig moet zijn of juist aanwezig ! Echt een top tijd gehad ❤️❤️

14. November 2024

Bedankt Jeanette & Daniëlle

Door meerdere ziekenhuisopnames van ons zoontje was onze kraamtijd anders dan verwacht, maar Jeanette heeft ons enorm goed opgevangen. Zowel praktisch als emotioneel. Door de opnames hebben wij helaas niet veel gebruik kunnen maken van kraamzorg, maar Jeanette heeft ons in korte tijd veel bijgebracht. Daarnaast was zij erg oplettend op de gezondheid van ons zoontje en schakelde zij snel met de verloskundige toen het niet goed leek te gaan. Ook Daniëlle zijn wij erg dankbaar. Zij heeft ons op de laatste dag kraamzorg nog veel tips kunnen geven, waardoor wij met vertrouwen de komende tijd tegemoet gaan. Beiden enorm bedankt!

9. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een hele fijne ervaring gehad…

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Wilma. Ze heeft ons super goed verzorgd, zowel baby Zoë als mij. Ik zou haar iedereen aanraden. Ze heeft ook tips gegeven waar ik nu nog iets aan heb.

24. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben een fijne kraamweek gehad…

We hebben een fijne kraamweek gehad dankzij Wilma Ondanks de drukke periode konden wij haar gelukkig meerdere dagen 7 uur per dag als hulp krijgen. Wilma is een hele gezellige aardige meedenkende vrouw met veel kennis en ervaring. We hebben veel van haar geleerd in deze week. Ook in het huis deed ze alles wat nodig was, het huis zag er altijd helemaal netjes uit als zij geweest was. We voelden ons erg op ons gemak bij haar en konden helemaal onszelf zijn.
Heel erg bedankt!

21. November 2024

Wij hadden Jenny als kraamverzorgster

Wij hadden Jenny als kraamverzorgster. Uitstekende dame die met liefde en aandacht haar werk doet. Super handig met de kleine en heeft mij als kersverse vader echt goed op weg geholpen. En bovendien het herstel van m’n vrouw netjes gedaan. Ik zou haar sowieso aanraden.

21. November 2024

Kraamzorg op maat

Ik was bevallen van een tweeling en na 2 dagen mochten we naar huis. Het was ontzettend fijn om naast Thamar ook Romy (stagair) te mogen hebben als kraamzorghulp, het gaf ons veel rust met nog twee andere kindjes van 5 en 2. Daarna werden deze toppers afgewisseld door Miranda voor de laatste 3 dagen en ook door haar werden we ontzorgd van de dagelijkse huishoudelijke taken. Ook werd er gepast advies gegeven zonder dat dat gedwongen overkwam, wat fijn is. Bedankt jullie alle 3 voor ook de nuttige tips en alle hulp, ik zou jullie zo opnieuw inhuren!

6. November 2024

Top ervaring

Mariska is de allerbeste!!!! Zo fijn hoe zij ons de eerste dagen op gang heeft geholpen. Ze was super lief voor ons gezin. Ze legde alles goed, duidelijk en rustig uit. Ook gaf ze op een fijne manier tips en zorgde echt voor rust bij ons thuis. Zelfs als zij klaar was met werken kon ik nog met mijn vragen hij haar terecht. Ik gun iedereen zo'n fijne kraamhulp als Maris!!!!

9. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend fijne kraamzorg gehad aan…

Ontzettend fijne kraamzorg gehad aan Soraya. Zeer professioneel en begaan met ons als nieuwe gezin. Toen de zorg helaas teruggeschroeft moest worden vanwege tekorten, heeft Soraya zich zo ingezet dat wij er weinig van merkten dat ze er kortere dagen was.

11. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring bij kraamzorg was heel…

Mijn ervaring bij kraamzorg was heel fijn. Danielle heeft erg veel begrip en is aardig. Haar energie is ook positief. Ze doet alles wat je van haar vraagt. Geeft goede tips rondom de baby. Weet ook veel. En is totaal niet moeilijk. Heeft veel begrip en geduld met de moeder als zowel met de baby. Top ervaring.

17. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr