ksiegarniainternetowa.co.uk Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wysylaja ksiazki z Polski, a kasuja po angielsku. Czekam na przesylke juz dwa tygodnie. Myslalem ze ksiegarnia jest w UK , I ze maja tutaj hurtownie jakas. Tymczasem kasuja za ksiazki o wiele wiecej... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I was looking for a specific series that has lovely polish hardcovers and I found this site. The reviews are very split on here but I decided to give it a go and I was so glad I did. I ordered on a... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Książki zawsze dochodzą i zawsze w świetnym stanie jednakże nie wiem co czyni ta księgarnię, księgarnia w UK bo te książki idą najczęściej z Polski. Wybierając opcję 3-6 dni (szybsza niż royal mail) i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omyłkowo zamówiłam te same książki dwa razy, odrazu napisałam do firmy z prośbą o anulowanie duplikatu, odpowiedź przyszła dopiero następnego dnia, że to niemożliwe i obie paczki muszą zostać wysłane,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Buchhandlung
  2. Buchverlag

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Twoja księgarnia w Wielkiej Brytanii. Ponad 70 tysięcy polskich książek i filmów w polskich cenach z tania wysyłką.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Złożyłam zamówienie dwa tygodnie temu

Złożyłam zamówienie dwa tygodnie temu, ale książek jeszcze nie otrzymałam. Rozumiem, że były święta i że paczka podróżuje z Polski do UK (chociaż nie rozumiem dlaczego księgarnia ogłasza się jako ta w Wielkiej Brytanii, skoro magazyn jest w PL), jednak to i tak zdecydowanie zbyt długi czas oczekiwania! Napisałam maila w tej sprawie, lecz pani poinformowała mnie tylko o tym, co już wiem - transport trwa do 8 dni roboczych, nie sprawdziła, czy paczka przypadkiem nie zaginęła w transporcie i kiedy tak naprawdę mogę się jej spodziewać.
Bywałam ich stałą klientką ze względu na szeroki wybór książek, ale obawiam się, że teraz będę musiała zmienić księgarnię.

13. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zakupiłem niedawno książkę lecz przesyłka została zagubiona podczas transportu. Księgarnia stanęła na wysokości zadania i na swój koszt wysłała mi kolejna książkę która dzisiaj dostałem. Bardzo dziekuje za szybkie i bezproblemowe załatwienie mojej sprawy. Pozdrawiam

8. April 2023

Nie odbiraja telefonow

Nie odbiraja telefonow, nie odpowiadaja na e mail, na messenger tez nie odpowiadaja.Zastanawiam sie do jutra czy to idioci czy oszusci , jutro zglaszam sprawe o kradziez i oszustwo.

11. Jänner 2023

Odradzam

Zamówiłam w tej księgarni książki z przesyłką ekspresową do Niemiec. Po tygodniu oczekiwania status przesyłki "przygotowywanie do pakowania". Poprosiłam o zwrot pieniędzy. Jak na razie ani książek ani zwrotu nie otrzymałam. Odradzam zakupy.

5. Jänner 2023

Polecam serdecznie

Zamawialam kilka razy ksiazki z tej ksiegarni I jestem bardzo zadowolona. Czesto mozna znalezc sporo fajnych promocji i wszystko zawsze przychodzilo na czas.

5. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SCAM! Odradzam stanowczo. Wyłudzanie kasy!

Odradzam. Przedmioty nie wysłane, pieniądze nie zwrócone, nie ma potwierdzenia zakupu ani odzewu ze strony księgarni. Jest tylko status zamówienia: zakończone podany na stronie. A przedmiotu brak, więc jak zakończone? Przekręt i oszustwo. Nie kupować. SCAM! SCAM!

25. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opinie wystawiam po korzystaniu z uslug kilka razy. Bez problemu doszla przesylka i szybko .

7. November 2022

Bardzo polecam / Very recommend

Gorąco polecam, numer Royal Mail wysłany natychmiast, książki dotarły w ciągu 10 dni, profesjonalna obsługa, powiadomienia mailowe / Highly recommended, Royal Mail number sent immediately, books arrived within 10 days, professional service, email notifications.

17. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Can’t say a single bad word!

I honestly can’t complain. I read a lot so I’ve been using this company many times in the past - reasons? Good selection of books, not too expensive (although there are cheaper book shops online - ksiazka.uk for example), fast dispatch, quick delivery.

1. Juli 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bardzo wolna wysyłka

Bardzo wolna wysyłka. Trzeba uzbroić się w cierpliwość bo czasem nadanie zajmuje im ponad tydzień. Dobry wybór książek.

28. Juni 2022

Beznadziejna obsługa klienta

Beznadziejna obsługa klienta. Zapłaciłam najdroższą opcję priorytet polecony z ubezpieczeniem i możliwością śledzenia. Niestety przesyłka nie dotarła ( po 3 tygodniach oczekiwania !!!!! ), opcja śledzenia nie działa. Panie z Obsługi Klienta nie wiedzą gdzie znajduje się paczka i odmawiają zwrotu pieniędzy.
Nie polecam tych złodziei. Ani towaru, ani zwrotu kosztów. Czyli zwykła kradzież. Ciekawe co na to właściciel ???

8. Juni 2022

Best polish bookstore

Best polish bookstore,inexpensive,frequent offers.Delivery from Poland is very fast.Fantastic choice of books,so I keep coming back and service is always first class.

19. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam kupowania w tym miejscu.

Nie polecam kupowania w tym miejscu.

Po zamówieniu oraz niezwłoczny opłaceniu przesyłki 4 marca do dnia dzisiejszego nie otrzymałem przesyłki. Kontaktując się z BOK dostaję informacje zapewniająca o wysyłce, jednak w następnej wiadomości że mają czas na realizację 3-4 dni co jest KŁAMSTWEM bo nie ma takiego zapisu w regulaminie na ich stronie. Co do samej rzekomej wysyłki to również KŁAMSTWO, ponieważ status zamówienia na poczcie widnieje jako "poczta oczekuje na paczkę". Dlatego kieruję sprawę do biura Oborny praw konsumenta i każdy kto ma podobny problem z tą firmą proszę o kontakt poprzez kontakt na profilu, znajdziecie tam mój email.

10. März 2022

Polecam.

Bardzo polecam Polską Księgarnie Internetowa. Szeroki wybór polskich książek w przystępnej cenie, od klasyków po literature współczesna. Bardzo dobra obsługa klienta a także system powiadomień o wysyłce. Książkę otrzymałam w ciągu tygodnia.

Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług księgarni.

29. Jänner 2022

Polska Księgarnia Internetowa

Chciałbym bardzo polecić Polską Księgarnię Internetową, dość duży wybór książek, oraz przystępne ceny, przesyłka dobrze zapakowana, oraz szybko zrealizowana. Wszystko zgodnie z zamówieniem. :)

28. Jänner 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam wrecz odradzam!!!

Po pierwsze to zero zainteresowania ze strony obslugi klijeta,brak pelnego zamowienia o ktorym dowiaduje sie po otrzymaniu przesylki,zero jakigo kolwiek powiadomienia o zwrocie pieniedzy jak bym nie napisal do nich to by mi wzyciu nie oddali tych pieniedzy i na koniec to chodzi o kontakt z obsuga klijeta to jest jakis zart ten nr telefonu to dla jaj chyba tylko jest jaki łos caly czas gada o czyms z kosmosu ze linia jest czynna od 8:00 do18tej polskiego czasu a tak naprawde nikt nigdy nie odbiera tylko email na ktory z łaska ktos po 2óch dniach odoiwiada.
Zenada tacy ludzie nie powinni prowadzic biznesu jak nie wiedza jak sie to robi i z takim zapalem nigdy wiecej.

14. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr