Fik hurtig hjælp og blev guided til det korrekte produkt for os. Det bliver ikke meget bedre end hos kstagbokse. Klar anbefaling herfra!
Unternehmen hat geantwortet
Lejede en Thule tagboks til juleferien. Tagboksen blev monteret, fik rådgivning til hvordan man bedst pakkede tagboksen, så vægten blev jævnt fordel. Fik også fine instrukser i hvordan man både åb... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fik hurtig hjælp og blev guided til det korrekte produkt for os.
Det bliver ikke meget bedre end hos kstagbokse.
Klar anbefaling herfra!

Antwort von Kstagbokse
Jeg har været kunde hos KS Tagbokse i mange år og flittigt benyttet mig af at leje tagboks til forskellige ferier. Der er altid fantastisk service og fleksibilitet, lynhurtig montering og et meget venligt personale. Priserne er markedssvarende og vi kører gerne langt (ca 40 km hver vej) for at benytte KS Tagbokse. Bedste anbefalinger her fra.

Antwort von Kstagbokse
Bestilte et par snekæder tirsdag blev ringet op onsdag at der vil være nogle dage ekstra leveringstid det er go service Det er der mange virksomheder der kunne lære noget af

Antwort von Kstagbokse
Det var vores første køb af en tagboks, og det var vanskeligt at finde de rigtige bøjler til vores bil, så vi valgte at besøge KSTAGBOKSE. Det viste sig at være en glimrende beslutning. Vi fik kyndig vejledning, de målte bilen op for at anbefale den rette boksstørrelse, og da de havde alt på lager, hjalp de os ovenikøbet med monteringen og viste os, hvordan vi selv kan gøre det fremover. Prisen var også fornuftig, og vi følte på intet tidspunkt, at de forsøgte at sælge os det dyreste, tværtimod. Så god service finder man sjældent. Vi er meget taknemmelige for den positive og servicemindede købsoplevelse og kommer gerne igen..

Antwort von Kstagbokse
Montage - kit til tagbøjler.
Ud over at være meget løsningsorienteret over telefonen, fik jeg on site i Ballerup en yderst god service herunder vist montering og hjælp til denne. Man var ikke ikke interesseret i at sælge et produkt for salgets skyld, men at hjælpe mig med netop mit behov.

Antwort von Kstagbokse
Fremragende service, meget hjælpsomme selvom det krævede noget ekstra arbejde.
Vi skulle afsted på skiferie, men der var noget bøvl med bilregistrering/model og de klemmer, vi havde købt til at montere tagboksen. På trods af det gjorde de alt hvad de kunne for at hjælpe, og det lykkedes (dog efter meget besvær, hvilket vi er evigt taknemmelige for)!! Vi kom godt afsted, og regner helt sikkert med at bruge dem igen næste år😍😍 (og ud over det så plejer de at være super hurtige til at på påsætning og aflevering, og var meget søde til at få os klemt ind i programmet, selv om de havde travlt)

Antwort von Kstagbokse
Sidste år lejede vi en tagboks gennem KS Tagbokse. Det er første gang jeg kører med tagboks og havde selv monteret mine egne tagbøjler. Jeg fik god vejledning og hjælp til montering af tagboksen på stedet, så jeg følte mig tryg ved at køre derfra.
I år havde vi lejet samme tagboks, men skæbnen ville at min kæreste brækkede anklen 14 dage før vores ferie hvorfor vi måtte låne en større bil. Denne havde desværre ikke tagræling. Da KS Tagbokse desværre ikke havde tagbøjler liggende til sådan en model måtte vi opgive ævret om at leje tagboksen i denne omgang, og istedet begrænse vores oppakning. Jeg skrev i den forbindelse til KS en uge forinden lejens start og kunne heldigvis annullere aftalen uden beregning. Det er god service.
Et eneste ønske, kunne være at lejebetingelserne var mere specificeret på hjemmesiden (eksempelvis, hvordan er man stillet ved sygdom, frist for annullering, osv.), men ellers god og behagelig service på stedet :)
Med baggrund i mine oplevelser kommer jeg gerne igen næste år, når vi forhåbentligt er heldigere med sygdomme og skader herhjemme.

Antwort von Kstagbokse
En af de helt sjældne serviceoplevelser! De var hurtige i kommunikationen, fleksible og hjalp mig med at installere bagageboks og platform på stedet. De forklarede mig alt og var i det hele taget med serviceorienterede og havde ovenikøbet en stærk pris.

Antwort von Kstagbokse
Fremragende service. Vi valgte en Atera cykelholder, fordi vi fik den anbefalet af vores tyske venner. Hos KS fik vi den monteret og demonstreret. Vi havde alligevel en masse besvær med betjeningen af den, da vi kom hjem, så vi vendte tilbage til firmaet ialt tre gange med vores problemer og hver gang fik vi venlig og instruktiv betjening. Nu har vi endelig fået check på Atera cykelholder takket være den flinke unge mand hos KS tagbokse.
Steen og Vibeke Ribov

Antwort von Kstagbokse
Hurtig forsendelse, god kommunikation og super service.

Antwort von Kstagbokse
Super god service. Jeg kunne komme forbi og leje en tagboks samme dag jeg ringede selvom de have meget travlt den dag. Alt fungerede som det skulle. Kan helt klart anbefales!
Superfin service. Kunne jeg give 6 stjerner gjorde jeg det. Venlig hilsen René Moritz Larsen
Købte et Gorunner Sup board i butikken, super god instruktion, og vejledning, og så var de samtidig den absolut billigste på dette "luxsus supboard. Boardet er 100 gange bedre, end det billige jeg købte i et varehus sidste år. Top karakter til KS Tagbokse

Antwort von Kstagbokse
Her ved de alt - Jeg har brugt over 2 uger på at finde en cykelholder til min Marco Polo, ingen, inklusive Mercedes i Tilst har kunne fortælle mig hvad jeg skulle købe hvis ikke jeg ville tage cykler af hver gang jeg skulle bruge bagklappen.
Men et opkald til KS, så fik jeg al den hjælp jeg skulle bruge.
Jeg har så (desværre fra en anden leverandør) fået en holder hjem, den kunne ikke bruges da jeg satte den på - den anden leverandør kunne ikke hjælpe, og sagde at jeg på egen regning skulle sende den tilbage og prøve at bestille en anden der vist virker - KS hjalp, velvidende at de ikke fik et salg, med at fortælle mig hvordan jeg skulle bruge min anhænger.
Jeg er evig taknemlig og kan nu have cykler med samtidig med at jeg kan bruge min bagklap :-)

Antwort von Kstagbokse
Var forbi butikken for at købe en cykelholder til anhængertrækket.
Fik grundig gennemgang af alle funktioner samt rådgivning om hvad jeg skal være opmærksom på i forbindelse med af- og påmontering.
Da jeg skulle bruge cykelholderen med det samme hjalp de med at montere nummerplade og stikadapter, så jeg var køreklar.
Meget fin service.

Hej.
jeg har lejet tagboks og bøjler for tre uger , men fortrudt lejemålet af forskellige grunde .
Har afleveret det hele efter mindre end et døgn, men kunne ikke få noget af lejen tilbage . Har tilbudt at betale for en uge , men det var ikke muligt.
Det burde nok stå i lejekontrakten under lejebetingelser , at der ikke er nogen form for fortrydelsesret .

Super handel.
De var flinke med at holde deres sidste bagagebox tilbage til mig, så jeg kunne hente den dagen efter. Rigtig flinkt af dem.
Ved afhentning havde jeg min lille dreng med på 3 år, som blev forkælet med lidt friske jordbær og en slikkepind. God service der var med til at gøre turen endnu bedre for min lille dreng. Tak for det!

Antwort von Kstagbokse
Vores Opel Karl (micro bil) har fået mere plads. Et rigtigt godt sted for første gang køber af tagboks, vi fik hjælp til montering og fik grundige instruktioner, så vi er godt klædt på til når den skal af og på igen 👍🏽. Her købt vi også park on som bruger sol celle 👌🏽.

Antwort von Kstagbokse
Jeg har købt både tagbøjler og tagboks hos Kstagbokse. Jeg har fået en meget fin service og vejledning hele vejen igennem og da jeg kom og hentede det bestilte, var de meget venlige til at hjælpe med at montere såvel de nye tagbøjler som tagboks uden beregning.
Det kan ikke gøres bedre!

Antwort von Kstagbokse
Efter at have spurgt om han kunne skaffe tagbøjler og kit sæt får vi at vide at det kan man bestille i løbet af 14 dage, og betaler før vi får varen så vi er en kassekredit for virksomheden. Efter 3 uger skriver vi og spørger hvor de bliver af og får at vide de mangler et svar fra Thule. Altså man har ikke spurgt før vi betaler om det kan leveres. Det er så mangelfuldt opsøgning om varen kan fåes, samtidigt at man skal betale forud.
Så ophæver handlen, og får en mail i at man får 3 styks hjem og det er de eneste, der kommer til landet. Hvorfor er det at man skal være hånefuld over for os efter vi har valgt at ophæve købet ❓
Så sætter ikke mine sko i den byggemand Bob butik og får ingen anbefalinger herfra.
Kan så sige til jer de er købt i en anden butik så håber du/i brænder inde med de kit 😉
Svar på jeres svar her på trustpilot
Har på intet tidspunkt kaldt jer for tyveknægte har sagt at jeg havde penge ude og svømme som jeg ikke vidste fik mine vare eller penge tilbage. Og husk lige at i startede med at hovere over for mig da jeg trak handlen tilbage, at i fik 3 stk indenfor et stykke tid og at det var de eneste der kom. Bagefter har jeg ja kaldt din butik for en byggemand Bob butik hvor man skal finansiere din kassekredit. Har på intet tidspunkt indvilget i at betale før for man fik at vide at i ikke bestilte noget hjem da i er blevet brændt af før. Har på intet tidspunkt skrevet om at i ikke betalte tilbage utilfredstillende og fordi at jeg ventede var at jeg respekterede at i holdt ferie og ventede til i kom tilbage efter ferie. Og hvis du har på skrift at jeg har svinet jer til vil jeg da gerne have i dokumentere det her da jeg på intet tidspunkt har kaldt dig eller firmaet svinsk andet end at det bare ikke er et seriøst firma. Og bliver tøsesure fordi jeg har trukket handlen tilbage. Og kommer aldrig til at anbefale jer til nogen og dit skriv her viser mere om dig end noget andet

Antwort von Kstagbokse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.