Kulkranen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestil træpiller og fået bekræfte mit køb - men nogle dage efter får jeg en mail om at han har ændret prisen og jeg skal gi 500-700 mere for pallen! .. under alt kritik og dårlig kundeservices h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og installations proces. Jeg blev anbefalet Kulkranen af en af min go venner der fik ovn fra Kulkranen. Ovn var leveret på aftalte tidspunkt og hele information udveksl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et af spjældene i vores nye brændeovn kørte tungt og lod sig ikke åbne eller lukke uden at bruge kræfter. Efter kort korrespondance med Kulkranen fik vi besøg af en medarbejder som løste problemet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt en ny pille ovn hos Kulkranen. Vi fik fin rådgivning om valg i butikken. Da vi senere blev i tvivl om blæsere virkede efter hensigten, kom montøren straks ud og ledte efter eventuelle fejl... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Kaminöfen
  2. auch in
  3. Holzofengeschäft
  4. Kessel- und Heizungstechnik

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kulkranen din pejse - og brændeovns forhandler

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

”Kulkranen” har vist stået i lære hos Låsby-Svendsen

For knap to år siden købte vi et Biotech Toplight MBW 9,2 K- træpillefyr ved Kulkranen i Odense. Et ifølge sælgeren helt fantastisk træpillefyr med automatisk selvrensning - en ”Roll Royce blandt træpillefyre”, hvor man nærmest kun skulle tømme askeskuffen én gang om året! Der skulle dog snart for alvor gå ”Låsby-Svendsen” i den sang.
Vi passede fyret i overensstemmelse med den vejledning, vi havde fået og den vedligeholdelsesmanual, der fulgte med fyret – alligevel efter knap 6 tons træpiller holdt det automatiske selvrensningssystem op med at virke på vores 70.000 kroners-Biotech-fyr. Vi kontaktede Kulkranen i Odense, men de ville slet ikke tale med os om problemet, fordi der var vist noget med en gammel regning, som vi ikke havde betalt, påstod sælgeren ….øh? Vi fik bevist, at vi havde betalt alle regninger til tiden og vi kunne fortsætte... dvs. kun nogenlunde. Efter at rykket mange gange kom Kulkranen efter 2 måneder, endelig for at reparere fyret. Vi fik udskiftes forskellige dele i det selvrensende system. Fejlen var ifølge Kulkranens sælger sandsynligvis opstået, fordi vi ikke havde vedligeholdt fyret ordentligt – vi skulle blandt andet manuelt have rystet varmevekslerne en gang om måneden ... på vores automatisk selvrensende fyr! Det havde sælgeren jo udtrykkeligt forklaret os, da vi købte fyret …øh? Først da vi bad sælgeren om også at udpege sine påståede anbefalinger mht. vedligeholdelse i fyrets servicemanual (- hvor de selvfølgelig ikke eksisterede), kunne vi begynde at snakke om det som en reklamationssag. – Så Kulkranen accepterede udgiften til delene som reklamation, men da sælgeren mente, at deres arbejdsindsats jo svarede til et stort eftersyn, så det fik vi en regning på det … også selvom fyret 6 måneder inden havde fået sit årlige eftersyn.
For nylig snakkede jeg så tilfældigvis med skorstensfejeren og fortalte om vores erfaringer med Kulkranen i Odense. – Han kunne kun supplere med adskillige flere historier vedr. samme forretning om utilfredse kunder og dårligt udført arbejde. Jeg var ikke overrasket!
- Hvis ikke man kan undgå at handle med Kulkranen i Odense, så sørg endelig for at få alt på skrift og sørg endelig for selv at være til stede, når de udføre evt. reparationer ellers ender det hele i en omgang Låsby-Svendensen-pladder af værste skuffe.

18. Mai 2014

En træls oplevelse

Vi har fået installeret en Rais 500-3 af Kulkranen i Odense.
Vi ønskede en løsning, hvor de stod for, at skulle levere en komplet løsning.
Det har været en rædsom oplevelse, da Kulkranen ikke lever op til det ansvar som de påtager sig.
Forsinkelse, manglende tilbagemeldinger, sjusket udført arbejde og i det hele taget en utroværdig oplevelse.
Først da vi tilbageholdte betaling og al kommunikation forgik over mail, begyndte der at ske noget.
Vi er rigtig glade for ovnen vi valgte, men hvor var det en træls oplevelse at få den installeret.

4. März 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe Service efter salg!

Vedrørende Køb af Pillefyr. Sælgeren ved kulkranen i Odense var rigtig sød inden og imens handlen blev gennemført. Men jeg har aldrig i mit liv oplevet så ringe en service samt ubehagelig opførsel fra sælgeren. Når der var/er problemer med ovnen bliver det vendt over imod en selv og firmaet vil på ingen måde tage ansvar for noget som helst. En ting er sælgeren er ubehøvlet, men at han konsekvent ikke svarer telefonen, hvis man har gjort ham sur. Det vil sige påpege et problem eller være så fræk og be' om en manual på dansk. Det er ikke særlig sjovt at stå med et pillefyr der kører over centralvarme-anlægget i minusgrader. De lover at der kommer service ved problemer indenfor 12 timer, men de svarer ikke telefonen! Firmaet udnytter til fulde at de har den enkelte kunde i deres hule hånd. Når man ingen varme har i minus grader, er man tilbøjelig til at finde sig i meget skidt. Men der må altså være en grænse!

14. Februar 2014

Dårlig service

Ved købet var alt meget venligt. Nu efter en fyringsæson, konstaterede at lågen på vor brændeovn ikke lukkede rigtigt. Vi kontaktede kulkranen, der var meget afvisende. Efter en del diskussion, indvilgede man i at se på ovnen. Det er nu 14 dage siden, og vi har stadig ingen reaktion.

19. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god, hurtig og effektiv service

Vi har brugt kulkranen til opsætning af vores skorsten. Vi har fået en god service, både med hensyn til valg af produkter og løsning - en hurtig og effektiv opsætning, som er lavet pænt og billigt.
Effterfølgende fik vi monteret en ventilation ovenpå skorstenen, da vi i første omgang ville se om det fungerede uden. Denne blev monteret meget hurtigt efter vores forespørgsel.

Vi kan kun give 5 stjerner til kulkranen, for deres service og priser. Vi er yderst tilfredse.

11. Jänner 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får kulilteforgiftning når vi tænder op.

Virkeligt dårlig brændeovn vi har købt der.

Hver anden gang vi tænder op er vi ved at omkomme af kulilteforgiftning og skynder os at fyrre for gråspurvene i stedet.

Når det blæser, er der med garanti en dims der ikke virker og blæser af.
"hatten på skorstenen, som i virkeligheden skal ventilere er flere gange gået løs. De har sat stivere på, således at skorstenen ikke falder af, de virker, men ser heller ikke så kønne ud.

Jeg har svært ved at udtale mig om det her, for jeg har ikke været der fra starten af "skorstenen". Men det jeg har set i løbet af dette efterår og vinter har virkeligt ikke imponeret mig.

Det kan bare ikke passe at man får røg i hovedet af at tænde op. SÅ dårlig kan min kæreste da heller ikke tænde op!

15. Dezember 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr