HIER NIKS BESTELLEN
Vanaf januari wacht ik op mijn bestellingen
Nu naar meer dan 50 telefoontjes te hebben gepleegd en tientallen emails verder nog niks
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vanaf januari wacht ik op mijn bestellingen
Koop hier aub niet!!!
Dit is een scam
5.000 euro naar de…
Dit is geen echte webshop. als je belt is alles op voorraad en kunnen ze snel leveren maar als je langs wil komen is het niet mogelijk. Check het adres maar. dit is een bedrijfsverzamelgebouw.
Na een beetje een stroef begin in verband met ziekte toch een leverdatum af kunnen spreken en ontzettend blij met de aankoop.
Bij het lezen van deze reviews heel erg bang geweest dat ik een verkeerde aankoop had gedaan maar meermaals contact gehad met de eigenaar en waar voor het geld!
Geachte B. voor dat ik mijn bestelling heb geplaatst heb ik het bedrijf gebeld. En ik heb gevraagd als hij langs kon komen om een offerte te maken. En ik vond hem niet bot, hij had wel last van zijn keel misschien had hij een griepje of zo. En mijn vrouw en ik wouden ook graag een zwarte schuifpui en 1 achterdeur en 3 kozijn met draai-kiep erin uit zijn webshop want dat scheelde behoorlijk. En de rest moet maat werk worden. En inderdaad zwarte schuifpuien waren uitverkocht. En de rest wat ik besteld heb heeft hij binnen 4 werkdagen bezorgd hoor. Maar voor dat ik met dit bedrijf in zee wou gaan heb ik hem op de man af gevraagd hoe dat zat met B. ik heb alle appjes gelezen en hij heeft zelf de opdracht geannuleerd hoor!!
En U zei dat u dat al doorgegeven had aan klarna achteraf betalen. Dus uw verhaaltje klopt niet B.
En na het lezen van zijn berichtjes tussen u en hem heb ik besloten om WEL te bestellen. En ik zal het een ander ook adviseren. De kozijnen wat als maatwerk is besteld heb ik zelfs na 8 dagen al gekregen. Wij hebben het zaterdag19 oktober direct besteld en afgelopen woensdag de 30e oktober mogen ontvangen. Werd netjes met vrachtwagen gebracht en gelost.
niks mis mee
Mensen trap hier niet in, Frits Meyer die je mail, whatsapp en telefoon beantwoord is een oplichter! Je bent je geld kwijt als je hier besteld heb ook al ziet de webshop er nog zo gelikt uit, NIET doen!
Als iemand mij aan het privé adres van deze oplichter kan helpen GRAAG, deze rat moet aangepakt worden.
This is not a real webshop. Scam!!