Jeg kan virkelig anbefale Claus “Kviktrafik” som kørelærer til MC-kort! Jeg blev henvist af en ven, og det har bestemt været en god beslutning. Undervisningen er både præcis og tydelig, og Claus formå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super køreskole, der viste stor fleksibilitet og på fornemmeste vis hjalp til med at få kørekortet i hus for tre unge, der var så uheldige, at deres oprindelige køreskole gik konkurs. Virkelig venlig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En, i livet sen erhvervelse af motorcykel kørekort blev en rigtigt god oplevelse hos Kviktrafik. Claus bragte os med et godt program, masser af humor og ironi gennem de 6 uger, så det føltes som en v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvik trafik lever op til navnet. Man kan sit kørekort i præcis det tempo, man ønsker. Grundede fri teori, med højt fagligt indhold, bliver man klædt godt på til teoriprøven. Derudover er kørelær... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!
Christian 8.s Vej 58, 8600, Silkeborg
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg bestod min køreprøve igår, og det er kun takket være min dygtige kørelærer Kristian! Generelt har jeg kun gode og positive ting at sige om Kviktrafik som køreskole. Hele forløbet har været en succes, både med teorien og kørelektionerne. Der var bare altid styr på det hele. Enormt glad for valget af køreskole, men endnu mere glad for min kørelærer. Kristian kan kun anbefales!
Mvh Victoria (17 år)

Antwort von Kviktrafik.dk
Kviktrafik får mine varmeste anbefalinger. Kristian forstår at lære fra sig, både i teoritimerne og i bilen, og jeg har følt mig meget tryg bag rattet med Kristian som kørelærer. Både til teori og i bilen var der plads til humor, og det tog helt sikkert toppen af nervøsiteten for mig. Kviktrafik er en god og effektiv køreskole, som bare kan deres kram. De får helt sikkert en anbefaling herfra :)

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg har som 18-Årig gav det med at få kørekort et forsøg, men desværre var jeg ikke klar på daværende tidspunkt.. Nu efter jeg er flyttet til Silkeborg, har jeg fået en chance til og er virkelig blevet mødt med den læring jeg havde behov for, for nu at kunne kalde mig “Køreklar”❤️ Specielt tak til årets Kørelære Christian for nogle fantastiske timer og for at være en kæmpe chef i mine mange spørgsmål og forvirring! Tak for at holde dit hoved koldt, når jeg ikke kunne 🥺🥰

Antwort von Kviktrafik.dk
Kæmpe tak til Kristian! Suveræn undervisning samt køretimer! Han formår at være ung med de unge og giver konstruktiv kritik på en rigtig god måde hvor der er alvor i samtidig med han altid formår at få listet noget humor ind sammen med et smil på læben. Takker for en god oplevelse og vil kun give mine varmeste anbefalinger til Kristian! Tak for tiden:)

Antwort von Kviktrafik.dk
Virkelig positiv og behagelig oplevelse at tage MC kørekort hos Kvik Trafik. Claus gør det nærværende og humoristisk på hans egen måde og sørger derforuden for at der er god ro og opmærksomhed til alle i prøve situationen.
Anbefales herfra.

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg tog mit MC kørekort ved Kviktrafik.
Det kan bestemt anbefales.
MVH. Lars Knudsen

Antwort von Kviktrafik.dk
Helt fantastisk køreskole. Hurtig og effektiv teori som var overstået på en måned, herlige ture på MC og Claus formår at banke alt det praktiske kørsel ind på rekort tid.
Kan kun varmt anbefale at tage kørekort hos Kvik trafik.

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg er super glad for mit forløb hos kviktrafik. Det er uden tvivl en køreskole der tager sig tid til den enkelte og tager hånd om sine elever! Tusind tak for et godt forløb!

Antwort von Kviktrafik.dk
De varmeste anbefalinger herfra! Kvik trafik er et fedt sted at tage kørekort! sjove og lærerige teoritimer, tid til spørgsmål og så man er i de absolut tryggeste hænder når man kommer på vejen! 👍🏻

Mine varmeste anbefalinger! 😊
Takket være Claus’ og Bodils tålmodige (!) og professionelle tilgang (og en ekstra køretime eller to 😉) fik jeg mit kørekort i første forsøg. Hvem havde regnet med det? Tusinde tak for al jeres hjælp og forståelse. Det har været en fornøjelse.

Antwort von Kviktrafik.dk
Super godt forløb! Meget fleksible til egne ønsker om kørsel !

Antwort von Kviktrafik.dk
Fantastisk køreskole, sjov kørerlærer. (Claus) super service. Jeg kan anbefale kviktrafik til hver en tid… mange tak for en rigtig go oplevelse… mine bedste anbefalinger herfra 😁🙌

Antwort von Kviktrafik.dk
Brilliant køreskole, med gode kørelærere og nem mulighed for førstehjælp!
Alt fungerede perfekt, både miljøet på skolen, ligeså vel som i bilen!
Alt er super professionelt og du bliver godt klædt på til både Teori- og køreprøve
Kan helt klart foreslå Kviktrafik!

Antwort von Kviktrafik.dk
Super fedt sted at komme, yderst kompetent undervisning.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Kviktrafik.dk
Kørelærer-Claus er en enormt lattermild og tålmodig gut, der tager det med et smil, hvis man skulle begå fejl i trafikken (såfremt man ikke kører som en blind). Han bevarer både roen og troen på, at man nok skal klare diverse prøver, selv hvis det ikke lykkes første gang. Claus har stået med den ene fod i graven for at hjælpe mig til at forstå og bestå min teori, og tusind tak for det. Kan varmt anbefale ham og KvikTrafik, og selvom vi forhåbentligt ikke skal ses i en skolevogn igen, vil jeg savne den permanent gode stemning og støtte.
Lover at vinke til dig,
-Kristine

Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerner så ville jeg 100% gøre det! :-D
Jeg vil til enhver tid anbefale Claus til alle der skal tage kørekort! Teori lektionerne gik hurtigt, da Claus formåede at kombinere teorien, men en god portion god humor og sjov! :-D
Jeg har hele vejen igennem følt at Claus altid har stået klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Dagen hvor jeg skulle til teoriprøve sendte jeg et par spørgsmål på en sms, efter 5 minutter ringede Claus mig op så vi fik en snak om mine spørgsmål og jeg kunne gå til teoriprøve med ro i maven! :-D
Alt i alt et super godt, sjovt, lærerigt og ikke mindst hurtigt forløb! :-D

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg tog motorcykel kørekort hos Kvik Trafik i foråret. Kan anbefale det - De var rigtig gode til, at undervise systematiske og bruge “eleverne” på en interaktiv måde. Derudover havde Claus humor, og fik gruppen til at kunne være venskabelige sammen.
Det eneste jeg kunne have ønsket bedre var, at der ikke havde været 100% fokus på den viden vi skulle bruge til testen, så der også havde været plads til, at spørge om spørgsmål angående hvordan det foregår i den rigtige verden.

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg har haft fornøjelsen af at tage mit MC kørekort hos Claus og det har været en super oplevelse. Claus har gjort teorien relevant og skabt tryghed omkring det at sætte sig op på en to hjulet maskine. Både teori og køreprøve bestået i første hug og med ro i kroppen. Super fedt at få så god en start på ens "motorcykelliv". Kan varmt anbefale Kviktrafik i Silkeborg.

Antwort von Kviktrafik.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.