Kyllingogco Bewertungen

1 287
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Maden var fin som altid i Kylling og Co I Skive, men hold nu op hvor jeg synes det er uprofessionelt at de tre der var på arbejde bare snakke og snakker og glemmer at man godt kan arbejde imens. Det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lavede online bestilling til familien med afhentning kl. 18:10 igår Fredag hos Overlund Viborg afdeling. Kommer ind i butikken kl. 18:17 og møder 10+ kunder med frustrerende blikke. Still... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikast Waauuuuw Det smagte dælme godt og perfekt krydderet, alt var som det skulle være, hverken brændt eller råt. De piger arbejder fantastisk og Kommer igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Butikken i Grindsted… Jeg tror at fødevare styrelsen skal en tur forbi igen - bestille salat kl 17.30. Alt salat var så ulækkert. Rucola helt udtørret som havde det lagt i solen hele dagen - buti... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Sandwichladen

Vom Unternehmen geschrieben

Kylling og Co - En verden af smag. Hos Kylling & Co garanterer vi dig et bredt, dagligt udvalg af lækre salater, friske bowls & lune spændende specialiteter fra hele verden. Vi serverer smagfulde sandwich, bagels og saftige kyllinger – både som Take Away og til at nyde i vores butikker. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig et bedre alternativ til den mere traditionelle fastfood, og fordi vi tror på, man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken god smag eller god kvalitet. Den gode smag og kvalitet sørger vi for ved at behandle vores råvarer med kærlighed. Vi forbereder selv vores grøntsager flere gange om dagen, hver dag, så vi ved, vi kan stå inde for det, vi serverer, og at du som kunde får den bedste oplevelse, hver gang. Alt vores brød fremstilles efter specialopskrifter, der giver vores sandwich den fyldige krumme og sprøde skorpe, vi er kendt for. Vores kyllinger steges i de bedste ovne, hvilket kombineret med vores helt specielle krydderiblanding, sikrer en saftig og velsmagende kylling. Kort sagt er Kylling & Co historien om velsmagende fastfood på den gode måde.

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

Lækker mad
Super god mad og rigtig godt personale i kylling og Co Aars. Klar anbefaling

10. November 2025

Kylling og Co i Aars

Kylling og Co i Aars er virkelig god.
De har en sindssyg god service + maden er så god! Det har været en vildt god oplevelse. Det kan helt klart anbefales.

8. November 2025

Kylling og co Aars

Jeg var på kylling og co i Aars og prøvede sådan en kylling bacon sandwich og nogle kyllingespyd. Ved ikke hvad den butik gør ved deres kylling eller hvad de fodre deres ansatte men maden var klar på ingen tid og smagte hamre godt 🤓. Kan anbefales

3. November 2025

Madder

Kylling&co Aars gør det bare bedre end de andre mad kæder. Der er mad til tiden og der er et godt personale

8. November 2025

Skjern

Skjern
Hurtigt og lækkert mad - altid søde og smilende medarbejdere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man forudbestiller over to en halv time…

Man forudbestiller over to en halv time i forvejen og så kommer maden kraftedme halvt lavet og ikke i nærheden af det man bestiller.. løgene er skåret så det ligner et barn på 5 har stået for madlavningen! spar jeres penge eller brug det et andet sted ps dette er i skive!

31. Oktober 2025
Kyllingogco-Logo

Antwort von Kyllingogco

Hej Nico..

Jeg har med stor interesse læst din anmeldelse, samt den mail og det billede du har sendt. Jeg er dog lidt usikker på, hvad du helt præcist mener med, at maden var “halvt lavet” og “ikke i orden” foruden de løg du hentyder til. Har du eventuelt været i kontakt med den pågældende butik omkring oplevelsen? Jeg vil meget gerne forstå det nærmere, så vi kan følge op på sagen og du er derfor velkommen til at sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk.

Millika Kylling & Co

Negl i maden

Jeg oplevede en meget utilfredsstillende kundeservice. Den 19. oktober bestilte jeg mad til afhentning. Imens jeg spiste, opdagede jeg en negl i min bowl. Efterfølgende kontaktede jeg Kylling & Co i Esbjerg for at anmode om en refundering og sendte et billede som dokumentation. De tilbød kun 50 % rabat på min næste ordre – hvilket jeg ikke har tænkt mig at benytte, da jeg ikke ønsker at bestille derfra igen.

Derudover afviste de, at nogen af deres medarbejdere skulle mangle en negl, og oplyste, at de havde gennemgået al overvågning. Efter min opfattelse virker dette som en undskyldning for at undgå at tilbagebetale det fulde beløb.

19. Oktober 2025
Kyllingogco-Logo

Antwort von Kyllingogco

Hej Smilla..

Vi fastholder, at neglen ikke stammer fra vores køkken, da det tydeligt fremgår, at der er tale om en klippet negl. Efter dialog med den pågældende lokation må vi dog erkende, at sagen ikke er blevet håndteret korrekt fra starten.

Vi vil naturligvis gerne tilbyde en fuld refundering for din ordre som kompensation for den uheldige oplevelse.
Du bedes sende en mail til millika@kyllingogco.dk så sørger vi for at refunderingen bliver gennemført hurtigst muligt.

Millika
Kylling & Co

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr