Lampeskjermene var veldig fine på nattbordene i soverommet. Det var et lite problem at det ikke var noe stativ for holder til lyspæren inne i skjermene, slik det pleier å være. Men jeg hadde to små... Mehr ansehen
Fant den lampen jeg lette etter og til en ok pris. Dessverre måtte jeg vente lenge på lampen og jeg lurte på om jeg hadde betalt for noe jeg ikke fikk. Jeg fikk nemlig ingen ordrebekreftelse på e-post... Mehr ansehen
Kjempe rask ordre behandling. Var skuffet da varen var ikke på lager og fikk tilbakemelding om dette. Men en dag etter tilbakemeldingen var varen kommet inn, pakket inn og sendt videre. Og dagen etter... Mehr ansehen
Lampan er alltid hyggelige og hjelpsomme. De gir rask tilbakemelding, de forstår henvendelsen og hva du er på utkikk etter, og de sender deg et forslag til hva du selv kan bestille. Dette er andre gan... Mehr ansehen
Störst på hembelysning
Norgårdsvägen 3, 451 75, Uddevalla, Schweden
- www.lampan.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Varen er ikke kommet til posten enda
Varen er ikke kommet til posten enda, faktura er mottatt men blir ikke behandlet før varen er mottatt og testet.
Mvh
Jarl Raugstad
God service
Rask svar på bestilling. Rask til å sende varen. og gode rutiner for event. Reklamasjoner. (Har vært borte en reklamasjon det var skade på pakningen. Ellers ikke noe negativt å si, bare positivt.
Lampan er en profesjonell nettbutikk
Lampan er en profesjonell nettbutikk. Alle ledd fra bestilling til levering gikk kjapt og greit.
Har ikke mottatt noen lamper!!
Jeg er fornøyd da jeg får sende varen…
Jeg er fornøyd da jeg får sende varen retur. Glasskulene passer ikke i feste til min lampe.
Ingen store problemer med handelen
Ingen store problemer med handelen, men litt lang leveringstid trekker ned.
Seriøst firma
Dette er andre gang jeg handler her,og er like fornøyd som første gangen.Både betaling og forsendelse gikk veldig greit.
Lang leveringstid…
Lang leveringstid…
Men gav ok med oppdateringer underveis om når de forventet varen inn. Når jeg fikk varen var den godt innpakket og alt var på stell👍
Har ikke fått pakken min
Har ikke fått pakken min. Fikk bare beskjed om at den var sendt.
Rask og grei levering
Bestilte varen 3.mai
Bestilte varen 3.mai, har ennå ikke mottatt noe.
Bekreftelse på Mail at den er sendt 3.mai, men posten har ennå ikke mottatt pakke for sending.
Understellet / lokk under lampe til den…
Understellet / lokk under lampe til den ene lampen var løs og detter av.

Antwort von Lampan.no
Fikk varen greit fra eneste leverandør…
Fikk varen greit fra eneste leverandør jeg fant på nett
Rask ekspeditering
Rask ekspeditering, og det bestilte produktet stemte med bilde og beskrivelse.
Det er vanskelig å finne denne typer…
Det er vanskelig å finne denne typer pærer her, derfor er jeg temmelig lykkelig over "funnet".