Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, effektiv og venlig bistand i forbindelse med bestilling. LEI-nummer oprettet på under 3 timer og ville endda have været endnu hurtigere hvis vi ikke havde lidt udfordring med at aktivere en te... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som lille selvstændig kan man godt blive lidt træt bare ved tanken om alle de administrative krumspring, man skal trækkes igennem, bare fordi der er nogle få, der ikke kan finde ud af at opføre sig or... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var for mig vigtigt at man kunne få telefonisk kontakt, vide at der var et reelt kundeforhold, hvilket på ingen måde er en selvfølge i dag. Ekspeditionen afvikles gnidningsfrit, dog således... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1. Det er nemt 2. Overholder lovede leveringstid 3. Da jeg havde en enkelt forespørgsel og henvendte mig pr. telefon - ingen ventetid - samt formåede at give mig følelsen af, at jeg var deres vig... Mehr ansehen

1. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
  2. Dienstleister für Unternehmensverwaltung
  3. Finanzdienstleistungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en førende dansk LEI udbyder og tilbyder den mest teknisk advancerede platform for håndtering af LEI koder. Dette inkluderer automatisk opdatering af din virksomhedsdata gennem Virk og Erhvervsstyrelsen, og MitID integration. Vi har indgået globale partnerskaber med bla. Nasdaq og Concordium og er anbefalet af de største banker og kapitalforvaltere i Danmark. De ved, at sikkerhed er vores førsteprioritet, og at vi aldrig vil kompromittere kundeinformationer.

4,6

vester4310

nem og let lige til ug

23. September 2023

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse af vores service. Jeg er glad for at høre, at din oplevelse har været nem og ligetil, da det netop er vores mission at levere en brugervenlig og problemfri serviceoplevelse.

Tak for din støtte og for at vælge Global FinReg.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uduelig blanket

16. September 2023

Kære Ulrich,

Tak fordi at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter pris på alle kommentarer fra vores kunder, da de hjælper os med at forbedre vores service og sikre, at vi kan levere den bedst mulige oplevelse.

Det ærger mig at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores formular. Jeg vil meget gerne undersøge det nærmere for at sikre, at alle vores kunder får en fejlfri oplevelse. Vores formular er designet til at være intuitiv og brugervenlig, og kræver normalvis kun at man indtaster sit CVR-nummer, hvorfra vi klarer resten. Din feedback er derfor enorm vigtig, da den hjælper os med at identificere og løse eventuelle problemer.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, vil jeg gerne bede om mere konkret information om din oplevelse. Har der været specifikke fejlmeddelelser eller andre udfordringer, som vi bør være opmærksomme på? Du er velkommen til at kontakte mig på info@globalfinreg.com med yderligere oplysninger om din oplevelse, eller hvis du har spørgsmål eller bekymringer i øvrigt.

Endnu en gang tak for din feedback, og jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,

Allan Hedegaard

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havnet rett inn på denne siden fra min…

Havnet rett inn på denne siden fra min norske bankforbindelse. Enkelt å finne rundt i. Leverer det som er ønsket på rekord tid. Veldig fornøyd. Ikke bare fordi jeg er dansk i bunden men fordi LEI.dk leverer!

23. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virksomhed med styr på tingene

Da jeg skulle anskaffe mig en LEI-kode, synes jeg det var svært at finde hoved og hale i markedet. Derfor ringede jeg til lei.dk, og deres servicemindede kundesupport gjorde det nemt og bekvemt for mig at få en LEI-kode.
Fem stjerner herfra. De kan varmt anbefales! :-)

24. Jänner 2022

Hej Jake

Tak for den flotte anmeldelse. Det er vigtigt for os, at gennemsigtigheden er høj, således at alle kunder kan føle sig trygge og ved hvad de får. Vi kan altid blive bedre, og anerkendende roser, specielt til kundeservice-teamet, er meget værdsat og motiverer os til at blive endnu bedre!

God og stabil service

Det er nemt at forny licensen, og hjemmesiden er meget informativ. Når abonnement udløber bliver man påmindet om fornyelse, hvilket er en lettelse, fordi abonnementet er essentielt for at kunne investere i værdipapirer.

21. Jänner 2022

Hej Claus

Tak for din anmeldelse og tak for værdsættelsen af vores påmindelser. Det er vigtigt for os, at vores kunder ved hvor de har os og at de kan stole på, at vi har styr på deres LEI-kode. På denne måde undgår vi, at LEI-koder udløber, f.eks. op til en vigtig handel, hvor det er essentielt at der er styr på LEI-koden og den tilknyttede data.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Standard digital service

Købsoplevelsen er fin hvad angår det digitale, men det er underløbent at undlade moms i prissætningen af produktet, uanset at man agerer på BtB markedet.

17. Dezember 2021

Hej Adam

Tak for din anmeldelse på 4 stjerner, det er flot, så tak for det!

En overvejende stor del af vores burgere regner normalt uden moms ved køb og salg, og vi har derfor valgt at vise prisen eksklusiv moms. Det er svært at imødekomme alle, men det er klart, at hvis der er steder vi kan blive bedre, så vil vi gerne bruge tiden på at forbedre os selv, vores kundeoplevelse og vores service.

Tak for din feedback, den er værdat og vil blive taget op af vores webteam, som vil se på muligheden for at optimere.

Let og hurtigt

Let og hurtigt
mvh Philip

15. Dezember 2021

Hej Philip,

Tak for at give vores service en 5-stjernet vurdering. Vi stræber efter netop efter at give en let og hurtigt købsproces, så tak for ordene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service er meget tilfreds.

9. Dezember 2021

Hej Leif

Mange tak for din anbefaling og de 5 stjerner. Det er altid en fornøjelse at høre om gode kundeoplevelser!

Hurtig og problemfri ekspedition

4. November 2021

Hej Peter

Tak for roserne, vi er glade for at høre, at vores ekspedition har levet op til forventningerne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg modtager ikke nogen service

Jeg modtager ikke nogen service, jeg ved ikke engang hvad det skulle være.

19. Oktober 2021

Hej Finn

Jeg er ærgerlig over, at se en 1-stjernet anmeldelse, og jeg vil meget gerne i kontakt med dig, såfremt at vi har ydet en dårlig service eller lavet en fejl.

Vores service består bl.a. i at hjælpe virksomheder med optage og opretholde LEI-koder. Det gør vi bl.a. ved at have en nem, sikker og gennemsigtig ansøgningsprocess, som er blandt de mest benyttede LEI-services i verden. Samtidig er vi til rådighed i vores kundeservice, hvor vi betjener virksomheder fra hele verden med alle typer af LEI-relaterede udfordringer og rådgivning i øvrigt.

Med venlig Hilsen

Helt fantastisk support

Helt fantastisk support. I et sprog, så en der overhovedet ikke ved hvad det drejer sig om, kan forstå det.

15. Oktober 2021

Hej Elisabeth

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at vores support kan være bejhælpelig med alle typer af opgaver og samtidig til fuld tilfredshed. Tak for det!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, netadgang virker godt!

1. Oktober 2021

Hej Ulrik

Tak for din anmeldelse. Selvom vi altid kan blive bedre, er det rart med roser på vejen.

Global FinReg A/S

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr