Montering af nyt Veissmann gasfyr. Anders sørgede for rådgivning og aftale og sendte straks tilbud. Herefter tog deres dygtige montør Henrik over, han ankom kl 6:45 et kvarter før - fuld af... Mehr ansehen
Har haft besøg af en gastekniker, fra Leon Petersen i forbindelse med mit gasfyr, skulle have service. En super god oplevelse.. En dygtig håndværker Det tog ham ikke lang tid , så havde det f... Mehr ansehen
Leon Petersen har ikke overholdt den aftale der blev indgået og forsøger at opfinde meromkostning ifb. med deres besøg. Vi har betalt det beløb der blev aftalt, ved aftalens indgåelse. De ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har i en del år og indtil nu haft serviceaftale på vort gasfyr. Det har hver gang vi skulle have udført service været helt utroligt bøvlet,med en fantastik uforskammet behandling Senest har vi haft... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Leon Petersen VVS A/S 50 år gammel virksomhed. udføre badeværelser gaskedler gasservice almindelig vvs arbejder kloakarbejder forsikringsskader samt tømrer arbejde.
Baldershøj 1, 2635, Ishøj, Dänemark
- adm@leonpetersen.dk
- www.leonpetersen.dk
Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Lynhurtig og god service
Lynhurtig og god service, altid glade medarbejdere og relevant rådgivning
Pålidelig og god service
Pålidelig og god service! Har brugt dem i mange år og det har altid været i orden :)
Dygtige og venlige
Har haft besøg af en gastekniker,
Har haft besøg af en gastekniker,
fra Leon Petersen i forbindelse med mit gasfyr, skulle have service.
En super god oplevelse..
En dygtig håndværker
Det tog ham ikke lang tid , så havde det fået et service.
Ved samme lejlighed, blev der justeret på varmekurven, så det kørte lidt mere økonomisk.
Ros herfra.
Dårlig og ubehagelig kundeservice
Dårlig og ubehagelig kundeservice. Vælg et andet firma til dit arbejde.
Super professionelle fra start til slut.
Montering af nyt Veissmann gasfyr.
Anders sørgede for rådgivning og aftale og sendte straks tilbud.
Herefter tog deres dygtige montør Henrik over, han ankom kl 6:45 et kvarter før - fuld af energi og godt humør, går straks igang med opgaven og fortsætter til han er færdig og rydder pænt op efter sig.
2 dage efter kommer servicetekniker og tester at alt fungerer. Alt i alt en god oplevelse.
HOLD JER LANGT VÆK...useriøst og…
HOLD JER LANGT VÆK...useriøst og inkompetent pensionist firma. Jeg bestiller service på mit gasfyr. En ældre herre (burde gå på pension) kommer ud for at udføre service på mit gasfyr. Da mit gasfyr hænger lidt højt på væggen kan jeg se han har svært ved at nå og han kan slet ikke se de reservedele han arbejder med. Meget tvivlsomt for en kunde at stå og se en useriøs tekniker piller en masse reservedele ud og sætter nye ind uden at kunne se området han arbejder med.
Jeg tilbyder ham en stol at stå på, men han takker nej. Han ser der står en spand med maling og forsøger at stå på den, men den knækker fordi den ikke er lavet til at stå op på. Meget uprofessionelt og useriøst.
Han fortsætter arbejdet uden at kunne se oppe i gasfyret hvor han skal skifte reservedele.
Han ødelægger ventilen på min slange der gør at vandet sprøjter ud over det hele. Så henter han en anden ventil som han igen knækker. Så giver han op og siger han ved ikke hvad han skal gøre, hvor jeg tænker du er eksperten (ihverfald noget jeg troede) du burde vide hvad der skal gøres. Men han var en udkørt gammel mand der ikke havde tid, lyst eller energi til at lave noget. Han så ihverfald ikke ret hjælpsom eller interesseret ud i det han lavede.
Så henter han en tredje ventil som han får sat på og vandet stopper.
Jeg er stadig i tvivl og usikker på om han har fået sat alle reservedele korrekt ind i fyret da han jo ikke kunne se imens han arbejdede med fyret.
En måned efter kontakter jeg firmaet igen for at de skal komme og tjekke mit gasfyr fordi jeg efter mit service har fyldt vand på fyret mindst 1 gang om ugen. De sender den samme gamle mand ud som kommer ind og siger "jeg kan ikke gøre mere, du skal kontakte dit forsikringsselskab ang. rørskade" og går sin vej. For den sætning modtager jeg en faktura på 1800 kr.
Når jeg spørg hvad jeg skal betale de 1800 kr. for får jeg af vide for tekniker besøg fordi det ikke er med i mit service abonnement - jeg spørg igen men hvad har din tekniker udført - jeg får samme svar. Jeg spørg igen og beder om dokumentation/rapport på hvad teknikeren har udført og jeg får tilsendt en tom servicerapport, hvilket bekræfter at de intet har udført ude hos mig, men har opkrævet mig 1800kr for.
De er modbydelige at tale med, de begynder at råbe og skrige i telefonen, de vil ikke lytte, de åbner for højtaleren og alle på kontoret sidder og lytter med og griner og fniser - ærlig talt et så uprofessionelt og grimt firma der tjener sine penge på at snyde sine kunder.
Havde de været fair og ydet god kundeservice havde de bare haft ringet til mig og fortalt de ikke kan gøre mere - men næ nej de skulle tjene de lette penge.
Til den dag idag har jeg stadig ikke forstået hvad den gamle pensionist har udført hos mig som koster 1800kr.
Firmaet har taget en meget forkert drejning, ved ikke om der er sket ledelsesskift eller hvad - men de lytter ikke, de snyder, de forsøger at lave mersalg, de er tåbelige og uforskammet.
Hold jer langt langt væk fra dem.
Det her skal stoppes - jeg er derfor i dialog med både min advokat, forbrugernævnet og forbrugerrådet. Hvis der er andre der vil bakke op omkring en sag mod firmaet så kontakt mig venligst.

Antwort von Leon Petersen A/S
Forkert vejledning ifm. gasfyr service og en regning på 2500 kr. for 2 minutters eftersyn
Fik anbefalet at udskifte hele mit gasfyr efter 2 minutters gennemgang – uden servicerapport og uden dokumentation for de påståede fejl.
En anden autoriseret VVS’er konstaterede efterfølgende, at fyret blot manglede almindelig service og havde en mindre utæthed. Fyret fungerer nu uden problemer.
Jeg modtog efterfølgende en regning på 2.500 kr. for 2 minutters arbejde. Da jeg efterfølgende påpegede manglende prisgennemsigtighed blev dialogen lukket med en besked om, at de fastholder fakturaen og ellers må sagen gå videre – inkl. henvisning til inkasso.
Sagen er nu indbragt for Ankenævnet.

Super god oplevelse
Super god service og oplevelse hele vejen igennem.
Helt fra start følte vi, at vi var i gode hænder. Vi ringede og fik et tilbud på et nyt gasfyr, fik kyndig vejledning og en snak om forskellige muligheder vi havde.
Fornem og hurtig betjening af Anders.
Dernæst fik vi Henrik på besøg, for at udskifte og installere det nye fyr. Hans udgangspunkt var ikke verdens fedeste, at komme ud til. Alligevel er det blevet løst til en rigtig fin installation og måske også lidt over forventning.
Vi mangler at få monteret et rør gennem taget og en instruktion i fyret. Hvilket er helt efter aftale (grundet sne) - vi giver dog 5 stjerner for forløbet til nu.
Tak for god behandling.

Antwort von Leon Petersen A/S
Leon Petersen har ikke overholdt den…
Vi har betalt det beløb der blev aftalt, ved aftalens indgåelse.
De har tidligere truet med inkasso advokat, denne har vi ikke hørt fra, så vi antager at de også derigennem har fået at vide de ikke har nogen sag.
At de bliver ved med at forfølge os, burde de skamme sig over.
Som det ses i andre reviews på dette site, kan jeg kun anbefale at man holder sig langt væk fra dette firma, da de forsøger at franarre kunder penge med skjulte ekstra omkostninger,

DÅRLIG SERVICE
Montør fra Leon Petersen VVS & GAS Ishøj skulle reparere et toilet der løb hele tiden, montøren sagde at det ikke kunne betale sig at reparere, da det var billigere at købe nyt. Jeg ville have et tilbud.
Hvorefter montøren kørte det hele tog ca, 10 min.
Fik faktura dagen efter på kr. 1.573,50, for ingenting.
Derefter købte jeg selv en svømmerventil for kr. 300,00 og nu virker toilettet.
Svindel firma! Hold jer væk
Jeg laver normalt ikke anmeldelser herinde, men er desværre nød til at dele min oplevelse med Loen Petersen VVS.
Vores fyr var gået i stykker, hvad der var virkelig ærgerlig timing, da vi blir koblet på fjernvarme indenfor nogle måneder. Vi ringede derfor til fjernvarmeselskabet, der vil kunne give os et gratis fyr, men montering vil koste ml. 5000-7000 kr.
Vi ringede til Leon Petersen VVS, der vil kunne gøre det for 2800 kr. plus reservedele. Vi valgte derfor Leon Petersen VVS. KÆMPE FEJL.
De kom ud og reparerede fyret og sendte os efterfølgende en regning på 6200 kr. Det kunne vi selvfølgelig godt leve med, og betalte den naturligvis. Fyret virkede nu, fik vi af vide. Efter 2 dage gik fyret ud igen. Vi ringede derfor. Det undrede dem meget. Men de kom hurtigt ud og fiksede det. Vi troede ikke det ville koste noget, men de sendte alligevel en regning på 3500 kr. Vi valgte dog også at betale den, (selvom det var rigtigt dumt), men vi var i den tro at fyret nu ville virke og vi er jo også nødt til at have varme i huset. Desuden fik vi af vide at det ikke ville gå galt igen, så vi betale alligevel.
Efter 1 dag skete det samme. Fyret gik igen ud. De kunne stadig ikke forstå det og skyndte sig ud til os. De fiksede fyret, og sendte os en regning på 600 kr., denne betalte vi, da vi blev forsikret om at det ikke længere kunne gå galt. Alt var fikset og nu var alle fejlsøgninger gennemgået og repareret.
Men igen, fyret gik ud, og vi står nu tilbage med et fyr, der ikke er blevet fikset. De siger de vil komme ud til os og prøve igen, men det er vi ikke længere interesseret i, da vi ikke vil betale mere til Leon Petersen VVS. Vi står nu tilbage med et fyr der ikke virker. Vi har brugt over 10.000 kr på ingenting. Vi må gå med ekstra tøj på herhjemme, ha varmeblæsere tændt og ellers bare vente på vi kommer på fjernvarme.
Har forsøgt at få Leon Petersen til at refundere, men det vil de ikke. De erkender fejlene, men vil selv ud og se om det kan fikses mod betaling selvfølgelig. Hvad vi selvfølgelig siger ikke kommer til at ske, da vi ikke stoler på firmaet.
Rigtig ærgerligt og mega frustrerende for en lille familie med småbørn.
Derfor vil jeg bare advare alle om at holde jer langt væk!
Helt som aftalt
Leon Petersens dygtige montører afinstallerede vores gamle Vaillant gasfyr på den aftalte dato og installerede en ny moderne luft-til-vand varmepumpe, ligeledes fra Vaillant. Det hele var køreklart efter 3 dage, helt som planlagt.
Anders fra Leon Petersen var meget omhyggelig og kompetent, da vi indhentede tilbuddet og han lyttede til vores særlige ønsker og behov. Resultatet er et varmeanlæg der i praksis er mere økonomisk i drift, bedre for miljøet og imponerende lydsvagt både hvad angår inde- og udedelen.
Vi vil afgjort anbefale Leon Petersen A/S til lignende opgaver.
Karen & Michael
Dragør

Antwort von Leon Petersen A/S
Jeg har haft problemer med at slå…
Jeg har haft problemer med at slå sommertid til fra på mit Vaillant ecco gasfyr.
Kontakter Leon Petersen, vi prøver at komme igennem telefonisk me det lykkes ikke at ændre tiden, og til sidst sender Leon Petersen servicemedarbejder, som kontakter Vaillant - trods dette springer tiden op gasfyr tilbage til sommertid. og Leon Petersen giver sagen videre til Valillant Danmark.
Leon Petersen har haft udgift på dette, men de sender ikke en regning for tilkald af servicemedarbejder, fordi de kan se at det er et Vaillant problem.
Stor ros, også til service madarbejder Nicki
For stor faktura
Fik en vandhane udskiftet, hvilket blev aftalt over telefonen, så denne kunne medtages af montør.
Montør kom kl. 13.00 og forlod min adresse i små 10 min fordi der skulle hentes / købes en vandhane. Vandhane blev monteret og montør forlod min adresse 13.29.
Faktura kom dagen efter påført 1,5 montørtime kr. 1.101,00 plus moms, startgebyr kr. 455,00 plus moms, materialer etc. kr. 522,00 plus moms. Samlet inkl. moms kr. 2.597,50.
Leon Petersen VVS & GAS A/S har faktureret kr. 734,00 plus moms kr. 183,50 = samlet kr. 917,50 for meget. Tænker jeg vil klage, da det slet, slet ikke ok.
Opdatering 11.11.25: De(Leon Petersen) mener åbenbart, de altid har svar på alt.

Antwort von Leon Petersen A/S
Så har “Putte” haft besøg af gas og…
Så har “Putte” haft besøg af gas og vandmesteren 😊
Nyt gasfyr installeret, der spinder som en mis, alt spiller bare, så de bedste anbefalinger herfra.
Mvh
Susanne

Fik installeret nyt gasfyr
Fik installeret nyt gasfyr, installatørerne sørgede for at det hele kom til at virke optimal, og viste os hvordan vi kan regulere varme og vand! Tak

Fantastisk service
Fantastisk service. Vi har brugt Leon Petersen i mange år, og altid været meget tilfredse, men blev ufrivilligt rykket til Andel Energi, hvor vi fik en virkelig dårlig service.
Vi er nu tilbage hos Leon Petersen, som netop har installeret et nyt fyr hos os, og alt forløb så fint. Søde og rare medarbejdere, alle aftaler blev overholdt og vi blev i hele processen holdt orienteret. Dertil ser det hele meget fint og veludført ud.

Antwort von Leon Petersen A/S
Dårlig og uhæderlig service.
Skulle have udskiftet tærede rør på naturgaskedel. Montøren fortalte, efter at have talt med den uhøflige, ubehagelige og arrogante overmontør Anders Granau , at der ikke fandtes reservedele til gaskedlen.
Kontaktede Anders Granau , som bekræftede dette og foreslog , at de i stedet for kunne opsætte en Miltonkedel til 32.000 kr., hvilket jeg ikke var interesseret i , da den skulle tages ned inden for et halvt års tid på grund af installation af fjernvarme. Gaskedlen er kun 9 år gammel , så det undrede mig , at de ikke kunne skaffe reservedele, men Granau ville af med en Miltonkedel (firma gået konkurs og derfor vanskeligt at skaffe reservedele ) og prøvede at overtale mig til at købe den. Fandt dagen efter et kompetent, serviceminded og ærligt VVS-firma , som ikke havde problemer med at skaffe reservedele, og rørene er nu skiftet. Jeg er færdig med Leon Petersen og glæder mig til fjernvarmen.
Vi takker for en god og behagelig…
Vi takker for en god og behagelig service vi fik i forbindelse med vores nye gasfyr.
Super professionelt håndteret og tak til Henrik for hans søde måde at være på.
Tak fra Skodsborg

Antwort von Leon Petersen A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.