LevelTrade Bewertungen 2

1. Finanzmakler
  2. Service für Kryptowährung
  3. Investmentservice
  4. Finanzdienstleistungsinstitut

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

leveltrade.com is available for purchase. Get in touch to discuss the possibilities!

2,9

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Mirek

Mirek
Vážení potencialni klienti spoločnosti Leveltrade, musím spomenúť ďaľšiu skúsenosť. Snažil som sa prostredníctvom svojho makléra získať ďalšie možnosti ako sa dostať k svojim peniazom, ktoré som do burzy Levetrade investoval Celkom 6570,-€. Ako som dopadol: Nijak. Poslali mi certifikát od agentúry FCA, ktorá zastrešuje burzové spoločnosti. Samozrejme bol falošný. Oslovil som samotnú agentúru FCA a odpoveď bola, aby som bol opatrný, so spoločnosťou Leveltrade nemajú nič. Peniaze, ktoré investujete do Levetrade skončia v banke FINMA a tá z Vás bude ťahať jednu daň za druhou, zakaždým s odpoveďou že tá prvá ktorá prišla, prišla v nevýhodnom kurze bitcoinu, skúste poslať ďalšiu ap. Výsledok? Peniaze neprídu. PODVOD: Takže obráťte sa na políciu a podajte trestné oznámenie a potom s potvrdením polície oslovte svoju banku a spíšte reklamačný protokol. Záruka na vrátenie peňazí to nie je, ale za pokus to stojí.

27. April 2022

Don't make the mistake of sending your…

Don't make the mistake of sending your money to these people, they are only interested in stealing it for themselves. The brokerage is unlicensed and operated by false characters posing as professional traders. It would be best if you avoid dealing with them. They bait you by offering nice incentives on their investment deals. This is just to get you interested in investing, they plan on cutting you off after sending your money.
I once fell for their tricks and opened an account with them, thinking i would be making bank in a few weeks with my capital. I invested a total of 8000 euros and waited for it to grow. I made a request for the money after a month, to which i was asked to pay an undiscussed tax fee on the investment. I paid this but nothing still changed after making the payment. I started calling the customer support to fix the issue but i got no response from them for days. I then reported them to the FCA, whom informed me about the illegitimacy of their operations.
I thought i had lost all the money until i reported them to BermudaFinance Security, a cybersecurity firm. They helped retrieve my money through a coin chargeback process, since i made the payments with bitcoin. I urge you to stay away from investing with LevelTrade, they will dupe you.

19. Februar 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen