Lidkoeb Bewertungen

TrustScore 3 von 5

1. Lebensmittel, Getränke & Tabakwaren

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lidkoeb is a cocktail bar with two floors of cocktails and the top floor is a whisky bar. The house is placed in a back alley hidden away from the highstreet of Vesterbrogade. Lidkoeb opened it's doors in november 2012, and is owned by Adeline and Rasmus Shepherd-Lomborg, who are also the couple behind Ruby cocktail bar in the centre of Copenhagen. The core values of the two places are very much the same; Friendly and professional service, great products and a cosy atmosphere. However as it often goes with younger siblings, Lidkoeb is slightly more rebellious, and the music tends to get a little bit louder than at big sister Ruby. We think this is perfect for the location on Vesterbro, but come by and see for yourselves. Cheers!

Akzeptabel

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Homofobisk ansat

Jeg har altid godt kunnet lide at bruge mine aftener på denne bar sammen med venner og gode drinks. Jeg spurgte blot, om de tog imod song requests, fordi jeg gerne ville løfte oplevelsen yderligere.

Det, jeg blev mødt af, var dog en dybt homofobisk opførsel fra en midaldrende blond fyr med topknold, som var fuldstændig ude af kontrol. Han stod højlydt og forklarede sine kollegaer, at den sang, jeg foreslog, var “f***ing b*sse”, og trak situationen langt ud over, hvad der på nogen måde var acceptabelt.

Et simpelt “nej” havde været helt fint – men nej. Denne person formåede i stedet at ødelægge hele den aften, jeg havde med mine venner. Vi endte med at gå, fordi vi simpelthen ikke kunne forstå, at sådan en hændelse lige havde fundet sted.

Jeg har ellers intet andet end ros til resten af personalet bag baren, som leverede fantastisk service. Det er bare enormt ærgerligt, at én nar kan ødelægge oplevelsen for alle andre, på trods af deres gode og professionelle arbejde.

12. Dezember 2025

Skuffet

Skuffet, et sted med lave stjerner. Stedet kræver, at man er 23 år eller ældre, hvilket desværre diskvalificerede mig som 22-årig. Jeg har personligt tidligere lejet og kørt en Ford Mustang i både USA og Mexico for at besøge nogle af verdens bedst anmeldte cocktailbarer. At udforske cocktails er en passion og livsstil for mig, og jeg har investeret flere tusinde kroner i enkelte cocktails, i jagten på den perfekte smagsoplevelse. Denne ananas i egens juice information giver jeg for at illustere mit udgangspunkt for besøget, ikke er at drikke mig fuld i brandbil, til 140 kroner, et pris leje, som lidkoeb nok selv burde kunne regne ud var nok til at skræmme deres tilsydenladene uønskede klienten væk. Indtil at lidkoeb demonstrerer, at deres gæstfrihed og værdi matcher både ambitioner og smagsløg, kan jeg desværre kun give dem en lav vurdering. Er blevet lukket ind før og fået smagt deres vidunderlige drinks, så ved at lidkoeb er fantiske til deres craft. Indtil mine 22årige penge og smagsløg er nok værd for dem, er vurdering lav. De mod tager dog 2 stjerner som anerkendelse for bartenderens professionelle håndtering af afvisningen

19. Dezember 2024