LIGHTPARTNER Bewertungen 1 471

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega hurtig ekspedition Fra jeg bestilte varen til den ankom i pakkeshoppen var der knapt gået et døgn. Og hurtig info, faktura, bekræftelse etc.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplevelsen af at komme i LightPartner forretning er en musikers drøm, kun kvalitets produkter. Selve platformen og historien bag LightPartner er varm og imødekommen, og står til måls for ens behov.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at handle hos Lightpartner, super service og man bliver altid modtaget med et smil. Man føler sig godt modtaget og at deres service er end om man køber for under 1000,- om året el... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Lichtgroßhändler
  2. Reparaturdienst für audiovisuelle Technik
  3. Fotofachgeschäft
  4. Fachhandel für DJ-Zubehör
  5. Beleuchtungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi leverer lyd- og lysudstyr samt tilbehør til den professionelle underholdningsbranche. Vi sender lagervarer bestilt inden man-torsdag 16:00 samme dag og kl. 15.00 fredag

4,9

2 Sterne
1 Stern

Kanon kundeservices

Kanon kundeservices!

Jeg havde fortaget en bestilling med ca. 14 dages leverings tid, fint nok!
Men de ringede efter to dage og kunne oplyse at min bestilling kom på kampagne om et par dage, så hvis jeg ville ændre min ordre var det muligt også kunne jeg spare ca. 700kr med samme leverings tid :)
Det er sku i orden!

Ps. Altid svar på mail samme dag!

25. März 2025

Wow, tusind tak for den fine anmeldelse, Nicolaj! 🙌
Vi bliver altid glade, når vi hører, at vores lille ekstra indsats gør en forskel. Og hvor er det dejligt, at du lægger mærke til vores hurtige mailsvar. Vi gør hvad vi kan for at være til at få fat i, når I har brug for os.
Tak fordi du deler din oplevelse - det betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste kundeservice længe og flotte nye…

Bedste kundeservice længe og flotte nye lokaler :-)

24. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Martin
Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord om både vores kundeservice og vores nye lokaler. Det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De købte materialer virker meget…

De købte materialer virker meget robuste og så til en god pris. I øvrigt også en fin og nem hjemmeside at navigere rundt på.

16. November 2025

Hej Risgaard
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med dine varer og at du synes at hjemmesiden er nem at navigere rundt på. Vi arbejder løbende på at gøre den så brugervenlig som muligt, så det er dejligt at høre, at det fungerer.
Tak fordi du valgte os. Vi håber at kunne få lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I har hjulpet mig med mange lys opgaver…

I har hjulpet mig med mange lys opgaver siden jeg var på Tv-Sjælland i 1996

10. November 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi sætter stor pris på din loyalitet gennem alle årene og håber at vi kan hjælpe dig med flere lysopgaver i fremtiden.

De bedste hilsner
Alle os hos Light Partner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt service hvor alt gik som lovet

Perfekt service hvor alt gik som lovet. Meget tilfreds!

3. November 2025

Hej Marc

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt gik som lovet, og at du er meget tilfreds med vores service.
Har du brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner
Alle os hos Light Partner

Top proffesionel rådgivning

Altid villige til at hjælpe og professionel rådgivning

8. Oktober 2025

Hej Philip
Tusind tak for de rosende ord og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores rådgivning som både professionel og hjælpsom. Det betyder meget for os, at du føler dig godt vejledt. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service og være tilgængelige, når der er brug for det.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Har været på kursus i Avolite Titan

Har været på kursus i Avolite Titan.
Godt og virkelig lærerigt kursus.👍

7. Oktober 2025

Hej Hans
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god og lærerig oplevelse på Avolites kurset. Det betyder meget for os, at du har fået værdi ud af undervisningen og vi håber, du får glæde af din nye viden i praksis.
Tak for din deltagelse og for at dele din oplevelse med os! 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De sendt orderne hurtigt...

De sendt orderne hurtigt selv om det var ud for åbnings tiderne.

15. September 2025

Hej Lucas
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi gør vores bedste for at være fleksible og sikre, at vores kunder får deres produkter så hurtigt som muligt.
Tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!
Mvh. Alle os hos Light Partner

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr