LINE HALLBERG Atelier Bewertungen 7

4. Juwelier
  5. Schmuckdesigner
  6. Schmuckhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

LINE HALLBERG Atelier er fysisk og online universe, hvor du bl.a. kan gå på opdagelse i det ypperste udvalg af LINE&JO Fine Jewellery og luksus piercingsmykker af Line Hallberg samt vores eksklusive piercing salon, hvor du vil blive mødt af udsøgt service og vejledning. Ved hjælp af dedikeret og personlig rådgivning ønsker vi at bringe alle dine piercing og styling drømme til liv, så du kan føle dig som dit autentiske jeg. Med LINE HALLBERG Atelier introduceres der også et nyt univers af enestående smykker, der afspejler håndværket og tilgangen fra couture-verden, og omfavner essensen af ægte guldsmedehåndværk. Inspireret af naturens materialitet og filosofi, tidløshed og innovation er alle bespoke smykker en hyldest til fortiden, nutiden og fremtiden. Vi byder dig velkommen til LINE HALLBERG Atelier.

3,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Uhøflig Ólöf

Var forbi i dag med min mor hun skulle blive piercet for første gang hvor vi bliver mødt af Ólöf. Fra da vi træder ind møder hun os med arrogant attitude af ingen grund. Så går vi kommer tilbage hvor vi går ned med hende hvor hun bliver ved med at give attitude hun lytter hverken og virker ikke særlig begejstret for at udføre hendes job (det hun bliver betalt for at gøre). Til sidst siger min mor endelig fra og sætter hende på plads hvor hun så endelig siger undskyld. Og hun blev åbenbart overrasket over det? at blive kaldt ud for ubehøvlet opførelse. Siger en del om hende. Jeg siger til min mor at vi burde gå fordi i fortjener ikke hendes penge eller tid. Min mor fik hendes piercinger men det var en dårlig oplevelse. Af en medarbejder der ikke engang kan dansk efter at have boet har siden 2018.

Kommer aldrig igen min mor fortjener ikke sådan en opførelse.

Hold jer væk ! Tag til en rigtig piercing shop. Save your money.

6. September 2025

Kære Sarah

Det er vores indtryk, at misforståelsen under dit og din mors besøg lørdag d. 6/9 blev løst med vores dygtige piercer, Ólöf, idet der blev sagt farvel med et smil samt en stor tak for oplevelsen. At dette ikke længere er tilfældet, er vi kede af at høre, idet god service er utroligt vigtigt for os og måden, hvorpå vi driver vores smykke- og piercingunivers.

Vi ønsker din mor et rigtig godt helingsforløb.

Cecilia / LINE HALLBERG Atelier

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem dårlig oplevelse!!!!Arrogant og…

Ekstrem dårlig oplevelse!!!!Arrogant og ubehøvlet medarbejder: Ólöf.
Jeg kommer IKKE IGEN!!!!

6. September 2025

Kære Yasmin

Det er vores indtryk, at misforståelsen under dit besøg i vores piercing salon lørdag d. 6/9 blev løst med vores dygtige piercer, Ólöf, idet der blev sagt farvel med et smil samt en stor tak for oplevelsen. At dette ikke længere er tilfældet, er vi kede af at høre, idet god service er utroligt vigtigt for os og måden, hvorpå vi driver vores smykke- og piercingunivers.

Du ønskes et rigtig godt helingsforløb.

Cecilia / LINE HALLBERG Atelier

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af piercing lavet af Ólöf

Jeg blev piercet af Ólöf, og det var simplethen bare en enorm god oplevelse og behandling. Jeg blev fra sekundet jeg kom ind behandlet personligt og professionelt. Kæmpe anbefaling.

30. Mai 2025

Hej Caroline

Tusind tak for de pæne ord og anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i vores piercing salon. Du ønskes al held og lykke med din nye piercing!

Cecilia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uovertræffelig god service og…

Uovertræffelig god service og medarbejdere. De er simpelthen de sødeste, og utroligt profesionelle. Jeg fik en piercing, og skal også tilbage for at få et opfølgende check for god ordens skyld. Kan helt klart anbefale dette sted. Man er i trygge hænder! Blev piercet af Ólöf <3

28. Februar 2025

Hej Malou

Tusind tak for de pæne ord og anmeldelse! Det glæder os sådan at høre, at du har haft en god oplevelse i vores piercing salon. Vi ser meget frem til at byde dig velkommen igen til dit opfølgende check og ønsker dig al held og lykke med din nye piercing♥︎

Cecilia

Super betjening

Super betjening! Professionelle, ærlige og meget dygtige piercere. Har været ved både Filipa og Martha og må bare sige wauw til dem begge 🙌 Uanset om det er en ny piercing, downsizing eller skift af smykke får man bare altid en skøn behandling. Jeg bor i Aalborg, men skal ikke pierces andre steder end hos jer i København ❤️

15. Mai 2024

Hej Mie

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os virkelig at høre om dine oplevelser i vores piercing salon med både Filipa og Martha. Vi håber meget på at kunne byde dig velkommen i vores salon igen i fremtiden og ønsker dig al held og lykke med dine piercinger♥︎

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Øv behandling efter piercing

Øv behandling efter piercing. Får lavet en tragus piercing, hvor den et par måneder efter falder ud. Dette sker fordi der er kommet et indhak i min tragus (grimt og ømt ar jeg nu skal forholde mig til resten af mit liv) jeg får desværre afvide over en telefonsamtale, at dette er selvforskyldt og at der intet kan gøres:( vil i hvert fald ikke anbefale dette sted til nogen.

10. Mai 2024

Hej Rosa

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i vores piercing salon. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade hos vores kunder. Tværtimod ønsker vi kun, at vores kunder går glade og tilfredse herfra, hvorfor vi sætter stor pris på din feedback.

Som bruskpiercing kræver en tragus piercing en særlig opmærksomhed, hvor downsizing er en vigtig del i sikringen af en god helingsproces. Dette er noget vi og vores piercere gør os meget umage med at oplyse om under besøg i salonen, i vores samtykkeerklæring, på vores hjemmeside samt i de follow-up indkaldelser, vi udsender pr. mail 6 uger efter en piercing er blevet lavet. At dette ikke har været tilstrækkeligt, er vi utroligt kede af, hvorfor vi tager dit forløb og feedback til efterretning og gennemgår vores kommunikationsprocesser nøje, da vi kun ønsker det bedst mulige piercingforløb for alle dem, der pierces hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk hjælpsomme og…

Helt fantastisk hjælpsomme og forstående.
Selv om vores oplevelse startede lidt kikset, så endte det helt fantastisk på grund af en utrolig hjælpsom og forstående medarbejder (Ina), som løste vores udfordringer på en super pragmatisk måde.
Lynhurtig ekstra levering fra dag til dag.
Godt gået.

16. April 2024

Hej Palle

Mange tak for de pæne ord! Det glæder mig at høre, at du trods opstarten endte med en god oplevelse hos os. Jeg håber, at modtageren af smykkerne bliver glad, og at vi får muligheden for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke i fremtiden igen :-)

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Cecilia / LINE&JO

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr