3,0

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

SLECHTE SERVICE In maart een mooi (dacht ik) jurkje…

In maart een mooi (dacht ik) jurkje besteld. In verpakking laten zitten met kaartje eraan, omdat het voor een bruiloft is binnenkort
Door omstandigheden paste ik het jurkje niet meer niet binnen de retour tijd
Lizalau een email gestuurd of het nog terug mocht en ze een uitzondering konden maken ( waarop ik antwoord kreeg : nee, maar we kunnen wel foto's maken of sturen zodat je het op vinted kan zetten!!?? ( was niet mijn vraag)
Daarna besloten omdat het een duur jurkje was, het te laten uitleggen bij een hele goede coupeuse
Aldus daar gebracht
De coupeuse heeft het helemaal netjes vermaakt.
Toen ik deze 2 weken terug op kon halen gaf de coupeuse aan: er zit een weef fout in je jurk. Heb je dat zelf al gezien ?
Niet dus. Ik bekijk niet elke centimeter vsn een nieuwe jurk.
Hiervan foto s gemaakt
Opgestuurd naar klantenservice .een hoop heen en weer gezeur van ze.
Want ja misschien heeft de coupeuse dat gedaan of heb je het gewassen en aan gehad...!! ( met kaartje en al? )

Er staat op hun site: met zorg, en een beetje trots worden ónze producten ingepakt en verzonden!!

Zorg dus niet!! Massa productie en er wordt he le maal niet naar de kleding gekeken hoe het uit de fabriek komt!

Maar ze houden vol dat het wel zelf is gedaan etc etc of ze hebben de foto s nog eens goed bekeken en het lijkt geen weef fout etc

Nog steeds zit het kaartje eraan en is de plastic zak die eromheen zat er nog omheen

Op kosten gejaagd worden zo vlak voor een bruiloft!

Ga je zo met jullie naasten om? Nunspeet, zegt genoeg

Krijgt een staartje

dus mensen, niet kopen daar
Want ze naaien je waar je bij staat

29. Juni 2026

Zeer slechte service en product kapot ontvangen!

Via de webshop jurkje gekocht, alleen kreeg ik deze kapot binnen. Ik had berichtje gestuurd en haar antwoord was dat het niet kapot is maar dat het hoort bij het jurkje en dat je dan lagen hebt dat het niet zichtbaar is. Ik heb foto’s waar je gaten en halen op ziet. Ze hebben geen normaal retourprocedure, je betaald al eerst verzendkosten €6,75/€6,95 erbij en dan ook nog €8,75 voor het terug te sturen. Uiteindelijk gevraagd om een nieuwe, geen reactie gekregen en paar dagen later alleen €29,99 (bedrag van jurkje) terug gestort op rekening. Zeer slechte service!!

Echt niet netjes hoe ze het oplossen dat de koper de verzendkosten moet betalen, terwijl Lizalau een kapot jurkje opstuurt.

18. Juni 2026

Leuke winkel met enthousiasme.

Leuk enthousiast team. Geeft je de vrijheid om lekker rond te snuffelen. Kom je er niet denken ze met mee.
Mijn dochter had van alles gepast, hadden bijna de moet opgegeven, maar werden heel goed geholpen. En zijn met een mooi stelletje naar huis gegaan. Heel veel keus en betaalbaar.

19. Juni 2026

Beschadigd product ontvangen

Beschadigd product ontvangen. In plaats van een eenvoudige retourprocedure moest ik veel moeite doen om een deel van mijn geld terug te krijgen. Uiteindelijk een soort van opgelost, maar de klantenservice maakte dit onnodig ingewikkeld.

11. Juni 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen