Logo Møbler Bewertungen 317

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har købt et vitrineskab hos Logo Møbler, som overordnet set er rigtig flot og forholdsvis nemt at samle. Desværre er der en fejl på en af skufferne, som ikke fungerer, hvilket trækker oplevels... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Möbelbauer
  3. Wohnmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

LOGOMØBLER er et firma, som tror på flotte møbler til hjemmet, der sætter pris på værdien og skønheden i det enkle, med henblik på funktionalitet. Da webshoppen i november 2012 blev opstartet, var det med et ønske om, at kunne bidrage med nyere stile og samme gode møbelkvalitet, til en bedre og mere fordelagtig pris. LOGOMØBLER går ind for høj kvalitet og pålidelige ydelser, for at kunne leverer et produkt til tilfredsstillelse for alle. Der lægges især vægt på kunden, med ønsket om innovative løsninger til indretningen, så kunden som udgangspunkt, får valgt det rigtige møbel. Vores sortiment består af en bred vifte af møbler til alle rum. Dertil er vores store udvalg af produkter og serier, som vil give kunden fri mulighed, for at vælge en stilart der er tidsløs og moderne. Vi bestræber os på, hele tiden at udvikle os med henblik på sortimentet.

3,0

1 Stern

Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var virkelig nemt at bestille…

Det var virkelig nemt at bestille online. Og jeg ville have et produkt mere. Jeg skrev til dem om jeg kunne nøjes med 1 x fragt. Fin og hurtig dialog. Leveringen blev overholdt og jeg fik en besked inden chaufføren kom. Han var i øvrigt høflig, serviceminded og effektiv. Møbler ikke samlet endnu. Men indtil videre en rigtig god oplevelse.

7. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Modtog en vitrineskab som ikke var i…

Modtog en vitrineskab som ikke var i orden og skriver til dem og de skal bruge flere billedere og dem sender jeg. Derefter høre jeg aldrig fra dem. Nu står jeg med et vitrineskab der ikke kan bruges. Hold jer langt fra dem.

14. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har købt et vitrineskab, hvor skuffen ikke kan trækkes ud.

Jeg har købt et vitrineskab hos Logo Møbler, som overordnet set er rigtig flot og forholdsvis nemt at samle. Desværre er der en fejl på en af skufferne, som ikke fungerer, hvilket trækker oplevelsen ned.

Jeg har skrevet til kundeservice to gange uden at få svar, og det er meget frustrerende. Når man køber møbler, forventer man også en vis form for service, hvis der opstår problemer.

Jeg håber, de vender tilbage snart og får løst problemet, for selve produktet er egentlig fint – men manglende kundeservice ødelægger helhedsindtrykket.

8. März 2026

Logo møbler

Bestilte et tv bord sigma 1 i hvid og træ farve, da vi så efter 1,5 månden får møblet er det et helt hvidt vi har fået, prøver at komme i kontakt med dem, ingen svar på mails eller telefon først efter 1-2 uger høre vi noget tilbage og får fortalt at dem der producere møblet ikke længere laver den farve kombination som vi har bestilt. Vi får muligheden for at beholde vores møbel gratis, da vi efter lidt tid beslutter os for at samle møblet mangler der 3 plader til det så møblet kan heller ikke samles
FIND EN ANDEN MØBEL FORHANDLER

6. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super dårlig service og fejl på produkt

Vi har bestilt fra Logomøbler med afhentning hos dem. De sagde der ville gå maks 5 hverdage, så ville det være klar til afhentning.

Efter 14 dage skrev jeg til dem, men fik intet svar på min mail.
Da vi så endelig fik vores møbel, havde det ridser og streger i overfladen.
Vi prøvede igen at kontakte logo møbler den 1 februar omkring dette, men fik igen intet svar.
Jeg kontaktede dem igen den 16 februar, og fik svar dagen efter, at den lå hos RMA?

Jeg ved ikke hvad dette betyder, og jeg får intet svar når jeg prøve at kontakte dem vedr. dette. På telefon eller mail.

Jeg vil ikke anbefale logo møbler til nogle.

Opdateret d. 3/4-26

Jeg har nu flere gange prøvet at få kontakt til logomøbler telefonisk og på e-mail, men uden held.
Det er nu tæt på 3 måneder siden at jeg bestilte varen.
Logomøbler går på ingen måde op i deres kunder, og har ikke interesse i at svare dem.

26. Jänner 2026

Ekstrem dårlig service

Jeg bestilte LUMI skænk og vitrineskab.

Beløbet for møblerne blev trukket på min konto samme dag som møblerne blev leveret, men det fulde beløb var stadig reserveret på min konto i yderligere 14 dage, som om jeg skulle betale møblerne 2 gange.

Da jeg modtog varen var der fejl på begge dele.
Efter 2 uger modtog jeg endelig nogle nye dele.

I den sidste uge inden jeg modtog de nye dele, ringede jeg dagligt i deres telefontid, for at få ophævet reservationen af en yderligere betaling.
Jeg blev mødt af en telefonsvarer som meddelte at de havde travlt, men havde registreret mit opkald og ville ringe tilbage - det er endnu ikke sket.

Jeg bestilte den 13. januar, modtog møblerne den 30. januar, men det var først den 14. februar at reservationen på min konto blev ophævet - og jeg modtog nye dele, så møblerne kunne samles.

Jeg har aldrig før oplevet så ekstrem dårlig service

13. Jänner 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fin skænk, men levering trak ned

Jeg købte en Sento skænk hos Logo Møbler til 3.100 kr. + 300 kr. i fragt.

Selve møblet er jeg meget tilfreds med, rigtig fint og leveringspersonalet var rigtig søde og professionelle – det skal de have meget ros for. :D

Dog var leveringsoplevelsen ikke, som man kunne forvente. Der stod 2-7 dages levering, men jeg hørte intet i halvanden uge. Ingen opdatering eller information om forsinkelse. Jeg måtte selv kontakte kundeservice for at få en status. Først efter min henvendelse blev leveringen sat i gang, og to dage senere blev den leveret.

Når man betaler 300 kr. for levering, forventer man både rettidig levering og løbende information. Det oplevede jeg desværre ikke. Derudover ankom skænken en smule skæv, hvilket vi selv måtte bruge tid på at justere. Men sænken står fint i dag :D. Ærligt talt er jeg i tvivl om, hvor lang tid der var gået, hvis jeg ikke selv havde taget kontakt før produktet så ville blive leveret.

Alt i alt et rigtigt fint produkt, men kommunikationen omkring levering kunne være langt bedre – især når man betaler ekstra for fragt. (Hele 300kr)

Alt i alt et rigtig fint produkt. Leveringsforløbet var desværre under niveau og kommunikationen mangelfuld, men leveringspersonalet var fremragende og meget professionelle – og det skal de have ros for. Derfor lander jeg samlet set på 4 stjerner :D Da møblet er ekstremt flot og rigtig sødt personale!

12. Februar 2026

Virkelig dårlig oplevelse!

Virkelig dårlig oplevelse!

Jeg havde købt et vitrineskab, fik en mail på at ordren var bekræftet og en mail på jeg ville få det i uge 4 eller 5.

Jeg jeg har endnu ikke hørt fra dem og kan ikke komme i kontakt med dem.

Kan heller ikke se de har trukket pengene så det virker som om de har annulleret min bestilling uden at give besked!

Det var et vitrineskab på tilbud hvor jeg nu ikke kan få tilbudsprisen mere.

På intet tidspunkt har de prøvet at komme i kontakt med mig og de har ikke svaret på mine spørgsmål om hvorfor de ikke har trukket pengene eller hvorfor mit skab ikke er kommet de uger de skrev, har også prøvet at ringe men jeg for intet svar.

Kan virkelig ikke anbefale denne hjemmeside. Det er det dårligeste service jeg nogensinde har oplevet.

26. Jänner 2026

KÆMPE RINGE OPLEVELSE, ØV

Der gives 1 stjerne? Kun fordi man ikke kan give 0

Bestilling af et vitrineskab og en skænk…

Første leveringsdag:
Tager fri fra arbejde, og sørger for at have en kammerat til at hjælpe med at bære. Ingen møbler leveres. Hører intet fra firmaet og kan ikke komme i kontakt med dem

Anden leveringsdag:
Tager fri fra arbejde kl. 13, levering er aftalt til kl. 14.

Kl. 14.20 ringer jeg til fragtmanden, kun for at finde ud af at han står i Gilleleje (jeg bor i Rødovre) og først kan være hos mig ved 18-19 tiden

TO GANGE har jeg taget fri fra job, og to gange er jeg blevet brændt af!

Det er jo helt vildt ringe service… Det ville klæde jer at refundere et klækkeligt beløb. Jeg er håndværker, så i kan selv regne timelønnen ud og gange den med 5 som er det antal timer jeg har spildt!

Vil ikke anbefale nogle at bestille herfra, medmindre I er klar til at spilde jeres tid med at vente på levering der ikke sker som aftalt

Nu håber jeg bare mine møbler leveres i dag inden kl. 19 (det er så også kun 5 timers forsinkelse, så kan jeg jo aflyse de andre planer jeg havde hvis jeg også skal nå at samle dem)

9. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fuld ud tilfreds med mit nye møbel

Er fuldt ud tilfreds med mit nye vitrineskab 😍

Havde bestilt det til afhentning på deres lager og det var hurtigt klar til afhentning, jeg har valgt at give 4 stjerner da jeg syntes det kan være svært at komme igennem til dem på telefonen men når man først har fået fat i dem så er de så søde og hjælpsomme så vil helt klart anbefale andre at købe møbler her :)

6. Februar 2026

Helt absurd dårligt

Det er min første anmeldelse på Trustpilot, og normalt anmelder jeg ikke virksomheder, men min oplevelse med Logo Møbler har været under al kritik.
For det første afleverede de møblet, jeg havde bestilt, i en forkert farve. Da jeg rakte ud via samtlige mailadresser og telefonnumre for at bede om at få et nyt møbel, gik der over seks timer, før jeg endelig fik kontakt.
Da det nye møbel skulle leveres, overholdt fragtmanden heller ikke sin deadline og kom halvanden time senere end aftalt. Jeg har seriøst aldrig prøvet noget lignende. Alt, der kunne gå galt, er gået galt.
Da jeg skulle samle møblet, viste det sig, at en af skinnerne til skuffen var gået i stykker, og Logo Møbler har efter en uge stadig ikke besvaret min henvendelse vedrørende at få tilsendt en ny skinne, der virker.

Jeg er i chok.

23. Jänner 2026

Køb aldrig møbler her!

Køb aldrig møbler her!
Købte tv bord, den hænger 3 cm på midten da den simpelthen er for bred, fik af vide jeg havde samlet den forkert, men vejledningen er fulgt i hvert step. Der var både fragt skader og mange små skader i hjørner og kanter. Og så er kvaliteten noget af det værste jeg nogensinde har oplevet.

29. Jänner 2026

Virkelig god service!

Virkelig god service!
Vi fik en besked om leverance på en dag hvor vi ikke kunne modtage varen. De ringede så næste formiddag og kunne levere varen samme aften mellem 20:00-21:00. Altså 1 dag før oprindelig levering.
Det er altså god service.
Skabet vi modtog er virkelig også fint og helt som beskrevet på deres hjemmeside.
Kan varmt anbefale at handle på denne side.

3. Februar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kvalitet er lidt dårligere end…

Kvalitet er lidt dårligere end forventet.

Købte et vitrineskab med en skuffe i det. Skuffen virker ikke efter hensigten. Man skal bruge mange kræfter på at åbne og lukke den. Forstår det ikke. Den er samlet som Den skal. Møblet er Ikke den fulde pris værd.

2. Februar 2026

Ingen info om levering

Vi bestilte en lænestol i start januar. Vi fik en mail med det samme om, at vi ville få en ny mail ang. levering. Denne er stadig ikke kommet.

Jeg har både ringet og skrevet flere mails. Men får bare at vide, at de nok skal finde ud af hvor langt den er.

Men vi står altså stadig uden en lænestol, og stadig ingen ide om hvornår den leveres.

2. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min mor har købt en skænk engang i…

Min mor har købt en skænk engang i oktober, hvor hverken låger eller beslag passer til det, og har siden forsøgt at komme i dialog med dem. Der kommer ingen svar, hun skriver en anmeldelse af dem herinde, hvorefter der gud hjælpende kommer en besked " hvis du fjerner den anmeldelse, vil vi godt hjælpe dig".. seriøst ???
I sidste uge ville de komme og hente møblet, men ingen er kommet. Hun har bedt om pengene tilbage, men igen ingen svar.. svindelfirma...

15. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et sofabord og ved levering…

Vi købte et sofabord og ved levering havde det fået et par grimme hakker I kanten af bordpladen , vi ringede til butikken og sendte et par billeder via e-mail og 1 uge efter fik vi et helt nyt sofabord af samme type tilsendt.

Kun ros og tommel op herfra og kan varmt anbefales 😃👍

17. Dezember 2025

HOLD JER VÆK

Seriøst! Hold jer væk! Vi har ikke kunne kommet i gennem deres telefon i 3 dage nu, ingen kontakt ingen mennesker på deres lager, lang ventetid. Også når man endelig kommer i gennem og for varerne så er alt forkert, derefter kan man ikke komme i gennem igen. Ingen svar på mail. Altså hvorfor lukker de ikke bare?

22. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr