Unternehmen hat geantwortet
Luxime ontwikkelt hoogwaardige wekkers en slaapaccessoires die design en techniek combineren. Onze producten worden ontworpen met focus op betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een minimalistische uitstraling die past in een modern interieur. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen, stille uurwerken en heldere displays, zodat elk detail klopt van functionaliteit tot afwerking. Bij Luxime staat kwaliteit centraal, zowel in onze producten als in onze service. Wij leveren snel, communiceren helder en lossen vragen of problemen direct en professioneel op.
Niederlande
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Product komt niet geheel overeen met website. Instelbare helderheid van de tijdsaanduiding verschilt tussen twee (identieke) wekkers. Niet zichtbaar welk alarm aanstaat (1/2/3)... op foto's op site wordt dat wel weergegeven. Helderheid cijfers onderling op wekker varieert.

Antwort von Luxime
Wekker waarbij je op flinke afstand nog de tijd kan zien. Staat bij ons op de afzuigkap in de keuken. Mooi in zilverkleur.
Snelle bezorging. Alleen geen factuur gekregen. Wel een mail dat we de wekker besteld hebben.

Antwort von Luxime
Uitstekende wekker! Gemakkelijk te bedienen en fraai vormgegeven. Een wonder gezien mijn ervaringen met andere digitale wekkers met netsnoer. Dus samengevat: makkelijk in te stellen , fraai om te zien , geen knipperende secondenpuntjes en alarm zeer eenvoudig uit te schakelen.

Antwort von Luxime
De wekker met projectie is toch wel klein, maar werkt prima. Het lastige was alleen om de projectie goed te laten werken. Na een verzoekje aan Luxime werd dit binnen enkele minuten beantwoord en opgelost: stekker er uit, batterij er uit, resetten. Een beetje omslachtig, maar het werkt wel. Waar voor je geld.

Antwort von Luxime
De projectie wekker vind ik ideaal en de service bij een storing is uitstekend, zeer snelle en volledige reactie.

Antwort von Luxime
Op zondag antwoord op mijn vraag voor instelling van een klok en het werkte prima.

Antwort von Luxime
Ik had een wekker gekocht en was het voedingssnoer kwijt. Deze werd kosteloos nagestuurd. Super service!

Zeer goede service!
Ontvangen wekker had een display probleem, na dit gemeld te hebben werd ik zeer snel beantwoord en is dit heel snel naar volle tevredenheid opgelost. Hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
En de wekker is fantastisch, eindelijk een display wat goed in te stellen is voor snachts, hij kan het zelfs automatisch 👍

Antwort von Luxime
Een wekker voor onze dochter gekocht.
Ze heeft na een tijdje per ongeluk de kabel kapot gemaakt.
Contact opgenomen via e-mail.
Zeer snelle en vlotte reactie.
Top service!

Antwort von Luxime
Volgende dag in huis, klopt niet.

Antwort von Luxime
Prima service! De wekker die ik ontvangen had bleef knipperen. Toen ik dit meldde is er direct een andere wekker opgestuurd en die werkt zoals het moet.

Antwort von Luxime
Zeer snelle levering, ga zo door!

Antwort von Luxime
Ik had een wekker gekocht van Luxime en ik had een vraag, want kwam er niet uit bij het instellen. Ik kreeg binnen een uur reactie vi de mail en de wekker werkt perfect. Super goede service, mijn complimenten.

Antwort von Luxime
Ik had een projectiewekker gekocht via Bol.com.
Het projectiegedeelte werkte niet naar behoren dus werd deze gemeld voor retour. Luxime kwam gelijk in de lucht om te helpen, en gaf het advies om de wekker te resetten en het stappenplan.
De wekker werkt naar behoren en binnen 10 minuten van retour naar houden.

Antwort von Luxime
Een super goede service en vriendelijk benadering.

Antwort von Luxime
De wekker bleek het niet te doen. Wij waren op vakantie en konden niet op tijd retourneren. Moeten we alsnog de kapotte wekker betalen. Slechte service. Pas op met deze firma.

Antwort von Luxime
Gisteren de Luxime digitale wekker ontvangen. Blij verrast, niet alleen door het uiterlijk maar ook door zijn functionaliteit. Door een stommigheid had ik de mail verwijderd en zodoende dus ook de link naar het E-book. Even een WhatsApp bericht versturen en binnen een mum van tijd had ik mijn info weer. Kortom een goed product en uitstekende service.

Antwort von Luxime
Enorme bla-bla handleiding. Er zat een batterij in mijn wekker ( leeg ) terwijl de instructies duidelijk stelden dat er geen batterij bijgeleverd was.
Klok gaat na 10 seconden uit en zodra je de netvoeding loskoppelt eveneens.
Het ziet er prachtig uit, maar totaal niet practisch en dus fristrerend.
Misschien heb ik een defecte en teruggestuurde wekker ontvangen ? Dat zou een hoop verklaren ( maar is natuurlijk heel slordig als dat zo is ).
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.