Luxime Bewertungen 26

4,0

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Luxime ontwikkelt hoogwaardige wekkers en slaapaccessoires die design en techniek combineren. Onze producten worden ontworpen met focus op betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een minimalistische uitstraling die past in een modern interieur. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen, stille uurwerken en heldere displays, zodat elk detail klopt van functionaliteit tot afwerking. Bij Luxime staat kwaliteit centraal, zowel in onze producten als in onze service. Wij leveren snel, communiceren helder en lossen vragen of problemen direct en professioneel op.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

26 Bewertungen

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Product komt niet geheel overeen met…

Product komt niet geheel overeen met website. Instelbare helderheid van de tijdsaanduiding verschilt tussen twee (identieke) wekkers. Niet zichtbaar welk alarm aanstaat (1/2/3)... op foto's op site wordt dat wel weergegeven. Helderheid cijfers onderling op wekker varieert.

9. April 2026

Antwort von Luxime

Vervelend om te horen dat het product niet volledig overeenkomt met je verwachtingen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We gaan de content op onze website aanpassen zodat deze beter aansluit op het product.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Analoge wekker met duidelijke wijzerplaat

Wekker waarbij je op flinke afstand nog de tijd kan zien. Staat bij ons op de afzuigkap in de keuken. Mooi in zilverkleur.
Snelle bezorging. Alleen geen factuur gekregen. Wel een mail dat we de wekker besteld hebben.

19. März 2026

Antwort von Luxime

Goed dat je het aangeeft over de factuur. Deze wordt normaal gesproken automatisch per e-mail verstuurd. Het kan zijn dat deze in je spamfolder terecht is gekomen. Mocht je de factuur daar niet kunnen vinden, neem dan gerust even contact met ons op. We sturen hem direct opnieuw naar je toe.

Uitstekende wekker

Uitstekende wekker! Gemakkelijk te bedienen en fraai vormgegeven. Een wonder gezien mijn ervaringen met andere digitale wekkers met netsnoer. Dus samengevat: makkelijk in te stellen , fraai om te zien , geen knipperende secondenpuntjes en alarm zeer eenvoudig uit te schakelen.

28. März 2026

Antwort von Luxime

Bedankt voor uw mooie review!
Geweldig om te horen dat de wekker zo goed bevalt. We hebben veel aandacht besteed aan het design en gebruiksgemak, dus fijn dat dit gewaardeerd wordt.
Veel plezier met uw aankoop!

wekker met projectie werkt

De wekker met projectie is toch wel klein, maar werkt prima. Het lastige was alleen om de projectie goed te laten werken. Na een verzoekje aan Luxime werd dit binnen enkele minuten beantwoord en opgelost: stekker er uit, batterij er uit, resetten. Een beetje omslachtig, maar het werkt wel. Waar voor je geld.

16. Februar 2026

Antwort von Luxime

Bedankt voor uw uitgebreide review en fijne feedback. Goed om te horen dat de wekker naar wens werkt en dat we u snel hebben kunnen helpen met de projectie-instelling.

Wij begrijpen dat sommige functies even afstelling vragen, en daarom reageren wij altijd zo snel mogelijk om mee te denken. Fijn dat het uiteindelijk goed is opgelost.

De projectie wekker

De projectie wekker vind ik ideaal en de service bij een storing is uitstekend, zeer snelle en volledige reactie.

16. Jänner 2026

Antwort von Luxime

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de projectie wekker én onze service.

Wij vinden het belangrijk om bij vragen direct en volledig te reageren, zodat u snel weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw wekker.

Klok instelling

Op zondag antwoord op mijn vraag voor instelling van een klok en het werkte prima.

18. Jänner 2026

Antwort von Luxime

Dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat de instelling van de klok snel en naar wens is gelukt.

Ook in het weekend staan wij klaar om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een wekker gekocht en was het…

Ik had een wekker gekocht en was het voedingssnoer kwijt. Deze werd kosteloos nagestuurd. Super service!

18. Jänner 2026

Antwort von Luxime

Hartelijk dank voor uw mooie review. Bij Luxime vinden we het belangrijk dat alles compleet en naar wens is. Mocht er ooit iets ontbreken of niet helemaal duidelijk zijn, dan lossen we dat direct op.

Zeer goede service!

Zeer goede service!
Ontvangen wekker had een display probleem, na dit gemeld te hebben werd ik zeer snel beantwoord en is dit heel snel naar volle tevredenheid opgelost. Hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
En de wekker is fantastisch, eindelijk een display wat goed in te stellen is voor snachts, hij kan het zelfs automatisch 👍

4. November 2025

Antwort von Luxime

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat goed om te lezen dat het display probleem snel en naar volle tevredenheid is opgelost.

Service

Een wekker voor onze dochter gekocht.
Ze heeft na een tijdje per ongeluk de kabel kapot gemaakt.
Contact opgenomen via e-mail.
Zeer snelle en vlotte reactie.
Top service!

1. November 2025

Antwort von Luxime

Dank voor uw mooie review. Fijn dat we snel konden helpen nadat de kabel per ongeluk beschadigd was geraakt.

Volgende dag in huis

Volgende dag in huis, klopt niet.

28. Oktober 2025

Antwort von Luxime

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de levering niet volgens verwachting is verlopen.

Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. In sommige gevallen kan de bezorging echter vertraging oplopen bij de vervoerder, wat helaas buiten onze directe invloed ligt.

We kijken graag met u mee wat er precies is gebeurd. Wilt u ons een bericht sturen met uw ordernummer? Dan zorgen we voor een passende oplossing.

Prima service

Prima service! De wekker die ik ontvangen had bleef knipperen. Toen ik dit meldde is er direct een andere wekker opgestuurd en die werkt zoals het moet.

18. Oktober 2025

Antwort von Luxime

Dank voor uw positieve review. Fijn dat we direct een nieuwe wekker konden toesturen en dat deze naar wens werkt.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, ga zo door!

2. Oktober 2025

Antwort von Luxime

Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te horen dat de levering snel is verlopen.

Top service

Ik had een wekker gekocht van Luxime en ik had een vraag, want kwam er niet uit bij het instellen. Ik kreeg binnen een uur reactie vi de mail en de wekker werkt perfect. Super goede service, mijn complimenten.

1. Oktober 2025

Antwort von Luxime

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat uw vraag snel is beantwoord en dat de wekker inmiddels perfect werkt.

Snelle en goede service

Ik had een projectiewekker gekocht via Bol.com.
Het projectiegedeelte werkte niet naar behoren dus werd deze gemeld voor retour. Luxime kwam gelijk in de lucht om te helpen, en gaf het advies om de wekker te resetten en het stappenplan.
De wekker werkt naar behoren en binnen 10 minuten van retour naar houden.

1. Oktober 2025

Antwort von Luxime

Goed om te lezen dat het projectiegedeelte snel kon worden opgelost en dat de wekker uiteindelijk naar behoren werkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een super goede service en vriendelijk…

Een super goede service en vriendelijk benadering.

17. September 2025

Antwort von Luxime

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service en benadering als prettig heeft ervaren.

Slechte service

De wekker bleek het niet te doen. Wij waren op vakantie en konden niet op tijd retourneren. Moeten we alsnog de kapotte wekker betalen. Slechte service. Pas op met deze firma.

11. August 2025

Antwort von Luxime

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw ervaring zo is verlopen.

Wij hanteren een duidelijke retourtermijn, maar denken in situaties zoals vakantie of bijzondere omstandigheden altijd graag mee wanneer er tijdig contact wordt opgenomen. Het is uiteraard niet onze bedoeling dat u met een niet werkend product blijft zitten.

Wij kijken graag alsnog met u mee naar een passende oplossing. Wilt u ons rechtstreeks benaderen met uw ordergegevens? Dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Luxime digitale wekker…

Gisteren de Luxime digitale wekker ontvangen. Blij verrast, niet alleen door het uiterlijk maar ook door zijn functionaliteit. Door een stommigheid had ik de mail verwijderd en zodoende dus ook de link naar het E-book. Even een WhatsApp bericht versturen en binnen een mum van tijd had ik mijn info weer. Kortom een goed product en uitstekende service.

23. Juli 2025

Antwort von Luxime

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te lezen dat zowel het product als onze ondersteuning naar wens zijn geweest.

Enorme bla-bla handleiding

Enorme bla-bla handleiding. Er zat een batterij in mijn wekker ( leeg ) terwijl de instructies duidelijk stelden dat er geen batterij bijgeleverd was.
Klok gaat na 10 seconden uit en zodra je de netvoeding loskoppelt eveneens.
Het ziet er prachtig uit, maar totaal niet practisch en dus fristrerend.
Misschien heb ik een defecte en teruggestuurde wekker ontvangen ? Dat zou een hoop verklaren ( maar is natuurlijk heel slordig als dat zo is ).

11. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr