Magister Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

mn magister is ongesteld is alle vakjes bij de lobby ´cijfers´ zijn rood is dit een bug of iets? ik had wiskunde en het enige wat ik goed op heb geschreven is mn klassennaam en ik kom thuis en ikzie m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

is vrij goet voor derpessie en ik ben super hooooge sijfers voor nerderlansd dus no rode dingen alneen groede 10nes

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Recept preischotel Aan de slag Printen Recept delen 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken van 3 cm en kook in een ru... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De leermiddelen werken voor geen meter, als ik een oefentoets wil maken zegt het: 'Dit is fout!" En dan wil ik weten wat is dan wel het goede antwoord en dat krijg ik helemaal nergens te zien!!

Ungenügend

Alle Bewertungen

129 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede app met kleine mankering (na mijn mening).

Zeer overzichtelijk, en goede app. De snelkoppelingen naar de leer websites werken goed, en de lessen overzicht is goed te zien. Alleen mogen de minder goede cijfers minder agressief-rood ogen. Ook zijn de storingen op deze applicatie zeer normaal (waarbij de applicatie niet opent of het rooster niet laat zien).

18. Februar 2026

1 tl vanille-extract
200 gram bloem
1 tl baking soda
100 gram chocolate chips
extra chocolate chips ter decoratie
Direct in je mandje bij:
albert-heijnjumbo
Instructies
Doe de boter en basterdsuiker in een kom en mix tot een romig geheel. Voeg het ei en het vanille-extract toe en mix tot een glad mengsel.
Voeg het bloem, zout en de baking soda toe en zet de mixer uit zodra de bloem is opgenomen. Kneed de chocolate chips door het deeg.
Laat het deeg minstens 1 uur rusten in de koelkast (maar het liefst de hele nacht). Verdeel het deeg daarna in 16 gelijke stukken.
Draai balletjes van de stukjes deeg en leg ze met voldoende tussenruimte op de bakplaat. Ik heb meestal 2-3 bakplaten nodig om alle koeken te bakken. Voeg nog wat extra stukjes chocolade toe (zie de TIP voor de twee mogelijke manieren).
Bak in een voorverwarmde oven van 170 °C (boven- en onderwarmte) in 12-14 minuten goudbruin. De koekjes zijn na het bakken nog een beetje zacht. Laat ze een paar minuten op de bakplaat afkoelen en verplaats ze daarna naar een rooster waar ze volledig af kunnen koelen.

Tips
Je kunt in de balletjes deeg alvast wat extra stukjes chocolade drukken, maar het is ook mogelijk om dit direct na het bakken te doen op het moment dat de koeken nog zacht zijn.
Bewaren
In een trommel buiten de koelkast blijven de koeken 1-2 weken goed. In de vriezer tot 3 maanden.

22. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je moeder magister

Fakking slechte app, ik kwam zo naar m’n moeders slaapkamer en toen werd ze ineens lijp Parra en werd ze boos omdat ik een 2,7 voor latijn. 3,5 voor wiskunde, 3,7 voor AK en een 4,1 voor Grieks heb gehaald. Deze app verpest ysu je hele leven. Ik werd zo wakker de volgende dag en m’n el cinco was niet meer op aarde mijn laptop was ook ineens verdwenen. Ik hoop dat al mijn docenten en de eigenaar van deze app niet lekker slapen.

21. Juni 2026

Slechte app

Slechte app. Ik kreeg net een 4 voor mijn wiskunde, mijn ouders zagen het binnen een zeptoseconde. Vervolgens kreeg ik iets wat voelde als een tornado aan badslippers tegen mij aan, ik voelde er ook nog een pakje yoghurt (magere) en een riem tussendoor. Mijn ouders hebben mij nu vastgebonden in de geheime kelder, en het voelt alsof ik baltyfus en ebola in een krijg.

Als je bestand bent voor deze symptomen, zeker aan te raden.

22. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb wel trauma opgelopen van wiskunde…

Heb wel trauma opgelopen van wiskunde nadat ik ge200pumped werd door mn pa elke keer als ik een hoofdstuk niet snapte n ernaast nog een schreeuwende moeder in je oor je word gewoon een plofkip van de cortisol. Niet aan te raden heb hersenconcussie opgelopen

19. Juni 2026

zes negen

ik word geragd door grieks en frans slaat me op mijn billen echt crazy daarnaast word ik full boxed door mijn duits docent

12. Juni 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

word niks over uitgelegd

niet duidelijk hoe de game werkt. krijg steeds lage scores binnen. niet op afstand bestuurbaar. moet elke dag naar hoofdkantoor, omdat ik anders sowieso niet verder kan. ik vind het raar dat iedereen meedoet aan dit spel.

14. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik was rustig aan het chillen toen er…

Ik was rustig aan het chillen toen er opeens een aap voor me stond, hij zei dat ik moest opletten omdat hij mij anders zou verkrachten. Toen zei ik: Nee, papa, doe alsjeblieft niet en de aap pakte me van achteren en toen kreeg ik dus een soa. Later, vertelde ik mijn mama wat mijn papa deed en dat wijf zei dat het haar niks boeide maar wel dat ik een 3 had voor Nederlands, dus toen paktte ze haar sliper en deet ermee wat mijn vader ook bij me deet. Dus nu zit ik in de timeout lokaal op school, te raggen met mijn nederlants docent voor een hoger cijfer en moet daarna nog met de wiskunde docent hetzelfde doen. Ik denk dat mijn cijfer in magister allemaal ongesteld zijn geworden, want ze zijn allemaal rood. Ik raad je deze tantoe, ongestelde, rode, stomme appp niet aan, want anders krijg je je vader, je nederlants docent, je wiskunde docent en de slipper van je moeder in je kont.

12. Juni 2026

spetterpoep

ik zat op de wc lekker te poepen toen kreeg ik een 2 voor mijn frans en had ik hele erge spetterpoep het was zo erg dat ik naar het ziekenhuis moest. onderweg naar het zieken huis kom ik het niet meer inhouden en liet ik het gaan toen schrok de bestuurder en kwamen we in een auto ongeluk en brak ik mijn nek en rug. nu moet ik naar school byaaaaaa

2. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

de kkr app geeft je pure depressie

de kkr app geeft je pure depressie. magister herrinert je eraan hoe grote koulo mislukkeling je bent en als je ouders je cijfer zien? ooohh dan moet je beginnen met bidden anders overleef je het niet. maar ja hier een turks pizza recept: Voor de Turkse pizza
500 gram bloem
300 gram water (lauwwarm)
1 zakje gist (gedroogd (7 gram))
2 eetlepels suiker
Voor het gehaktmengsel
300 gram gehakt
15 gram peterselie (vers)
2 tenen knoflook
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
2 eetlepels olie
peper, zout en sambal
Om te serveren: bijvoorbeeld (ijsberg)sla, tomaat, komkommer, rode ui, knoflooksaus en sambal
Direct in je mandje bij:
Albert HeijnJumbo
Ook handig:
Keukenmachine met deeghaak
Hakmolen
Deegroller

3. Juni 2026

lekker cake

echt ik kan niet meer thuiskomen of er wordt wel 1 slipper op me gegooid, hier de ingrediënten voor cake: 200 gram ongezouten roomboter
200 gram fijne kristalsuiker
8 gram vanillesuiker
4 eieren M
200 gram zelfrijzend bakmeel

3. Juni 2026

terminaal

ik keek een keer op deze app en stopte het in mijn zak toen zij hij ineens dat ik teminale balka#ker had en dat ik naar het ziekenhuis moest. toen ging ik en kreeg ik nog 20 andere soorten ka#ker

2. Juni 2026

Niet aan te raden

Echt een moeilijke spel. Level havo/vwo1 was echt pittig daarna de 2 havo/vwo was nog pittiger, kreeg allemaal rode cijfers ofzo?(weet iemand hoe ik daar vanaf kom) daarna weet ik zeker dat je een depressie krijgt in havo/vwo 3. echt niet te doen. Je kan (bijna) niet verder komen dan level 3havo/vwo in het eind. Negatieven kanten zijn dat het spel je depressie,mentale problemen,diaree,een gebroken neus,veel hoofdpijn, en veel meer oplevert.Ook gaan de punten die je krijgt rood worden voor een of andere reden? echt stom mijn fav kleur is zwart...dus ja niet aan te raden alleen als je jezelf haat downloaden!!

10. März 2026

bami

slechte website hier is een recept voor bami

bami receptMet dit snelle en makkelijke recept voor Indonesische Bami Goreng zet je binnen 30 minuten een heerlijke maaltijd op tafel. We maken de bami volledig zelf, dus zonder kant-en-klare pakjes of zakjes.🛒 IngrediëntenVoor 4 personen:320 gram mie (zoals Chinese eiernoedels)400 gram kippendijen, in blokjes (of laat weg voor vega)1 bami-groentepakket (ca. 400-450 gram met prei, kool en wortel)2 tenen knoflook, fijngesneden1 ui, gesnipperd2 eetlepels ketjap manis (zoete sojasaus)1 theelepel sambal oelek (meer of minder naar smaak)1 theelepel ketoembar (korianderpoeder) 1 theelepel djahé (gemberpoeder)2 eetlepels wokolie of zonnebloemolie🍳 BereidingswijzeNoedels koken: Kook de mie volgens de instructies op de verpakking. Giet af, spoel koud af met water tegen het plakken en zet apart.Kip bakken: Verhit de olie in een grote wok. Bak de kippendijen op hoog vuur goudbruin en gaar.Aromaten wokken: Voeg de ui, knoflook, sambal, ketoembar en gemberpoeder toe. Fruit dit 2 minuten mee tot het heerlijk ruikt.Groenten meebakken: Voeg het groentepakket toe en roerbak het geheel 5 tot 7 minuten op hoog vuur tot de groenten beetgaar zijn.Mengen: Voeg de gekookte mie en de ketjap manis toe aan de wok. Schep alles op hoog vuur 3 minuten goed om, zodat de smaken in de noedels trekken.🍽️ Serveertips Maak je bami helemaal compleet met deze klassieke bijgerechten: Een gebakken spiegelei of reepjes omelet.1 theelepel djahé (gemberpoeder)2 eetlepels wokolie of zonnebloemolie🍳 BereidingswijzeNoedels koken: Kook de mie volgens de instructies op de verpakking. Giet af, spoel koud af met water tegen het plakken en zet apart.Kip bakken: Verhit de olie in een grote wok. Bak de kippendijen op hoog vuur goudbruin en gaar.Aromaten wokken: Voeg de ui, knoflook, sambal, ketoembar en gemberpoeder toe. Fruit dit 2 minuten mee tot het heerlijk ruikt.Groenten meebakken: Voeg het groentepakket toe en roerbak het geheel 5 tot 7 minuten op hoog vuur tot de groenten beetgaar zijn.Mengen: Voeg de gekookte mie en de ketjap manis toe aan de wok. Schep alles op hoog vuur 3 minuten goed om, zodat de smaken in de noedels trekken.🍽️ ServeertipsMaak je bami helemaal compleet met deze klassieke bijgerechten:Een gebakken spiegelei of reepjes omelet.

14. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr