Malermark & team Bewertungen 107

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik maler Mark anbefalet af en ven og må sige at anbefalingen levede op til forventningen - med spartling af vægge og lofter, påsætning af filt, maling herefter plus maling af træværk! Mark var gen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og godt maler arbejde. MalerMark har har været meget fleksibel, da der opstod uforudset ting undervejs i arbejdet. Dejligt med en håndværker som også ser tingene fra kundens side.

Unternehmensdetails

1. Maler
  2. Renovierer

Vom Unternehmen geschrieben

Et malerfirma med stolte traditioner indenfor alt maler arbejde i Aarhus. Danske uddannet maler svende.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Mark & Team god service og godt håndværk

Mark & Team malede hele vores hus, inkl. lofter, og karme. De leverede et meget flot stykke håndværk, og hjalp også med at få styr på det sidste "klat" maler arbejde der var tilbage når alle vores håndværkere var færdige. Derudover er de meget serviceminded - Vi stod lige med en muggen malerbøtte fra den gang der blev malet hos os, der skulle bruges i dag og MalerMark tilbød os en gratis bøtte til afhentning. Virkelig god service :-)

15. Jänner 2026

Dygtig og detaljeorienteret maler

Vi har haft MalerMark ude hos os ad to omgange. Først sidste år, hvor vi fik malet hele vores stueetage - super og detaljeorienteret arbejde. Denne gang var det “lappe-arbejde” efter vi har fået væltet en væg samt reparation af fodlister efter gulvarbejde - igen, helt igennem godt arbejde.

Mark er nem at få fat i og koordinere med, og kommer altid med gode forslag til, hvordan arbejdet kan løses på bedst mulig vis (også når der skal koordineres med andre håndværkere). Kan klart anbefale MalerMark.

8. Dezember 2025

Tusind tak for den fine anmeldelse Kasper ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og godt maler arbejde

11. Dezember 2025

Kære Kirsten

Tak for de rosende ord og anmeldelse ☺️

Fremragende håndværk, service & pris

Mark & Team har malet hele vores villa, inkl. trælofter. De leverede et fremragende stykke håndværk, gav os kompetent rådgivning, samt hjalp med at koordinere med elektrikeren. Det var over forventning - og umiddelbart til den bedste pris jeg kunne finde. Derudover er de meget flinke.

8. Oktober 2025

Antwort von Malermark & team

Tusind tak for jeres anmeldelse ☺️

Flot arbejde!

Der var en god løbende dialog med Mark, og det udførte arbejde er rigtig flot. En klar anbefaling herfra!

4. September 2025

Hej Tina
Tusind tak for din anmeldelse
Teamet syntes også det blev ret godt 😊

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv,
Rigtig god service.

10. September 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er ikke en finger at sætte nogen…

Der er ikke en finger at sætte nogen steder. Fair pris. Startede til aftalte tid og ikke mindst var færdig som aftalt. Dygtigt arbejde. Alt stod perfekt. Lignede nærmest noget fra en tv reklame. Som min mand sige "happy wife happy life". Kan ikke andet end KLART anbefale MalerMark

4. September 2025

Renovering

Fik fuldspartlet, sat væv op og malet stue, 2 værelser og entre med højt til loftet og en masse kanter/hjørner. Resultatet blev supert med skarpe linier og øje for godt håndværk

6. August 2025

Super flot malerarbejde…

Super flot malerarbejde til rimelig pris. Kreative ideer og løsninger. Fleksible aftaler og kompetente, effektive, flinke og behagelige malere. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet og giver gerne vores bedste anbefaling.

5. September 2025

Godt arbejde

Godt arbejde, og det var ikke så svært at arrangere aftalen.

3. September 2025

Super flot malearbejde

Aldrig har jeg set et så plant og hvidt loft som efter Malermarks maler havde været forbi og lave vores loft efter flere reparationer af gipspladerne. Jeg vil varmt anbefale Malermark.

Maleren der udførte opgaven var kompetent, grundig og betænksom i forhold til at vi skulle kunne bruge køkkenet mens malerarbejdet stod på (det tog 3 dage pga. tørretider da loftet skulle fuldsparles). Han gjorde også pænt efter sig hver dag.

Malermark er serviceminded, god til at rådgive og svarer lynhurtigt når man skriver til ham. Prisen er bestemt også meget rimelig. Jeg vil helt klart bruge Malermark næste gang jeg har brug for en maler.

7. Mai 2025

Hejsa

Tusind tak for din beskrivelse og anmeldelse af vores arbejde ☺️

Solidt arbejde

Huset trængte til den helt store omgang!

Vi fik et tilbud og i januar rykkede Marks folk ind.

Hele omgangen tog lidt over en uges tid - lidt on and off. For det blev gjort ordentligt. Der skulle dækkes ordentligt af, males, tørre, males osv.

Marks folk er bare ordentlige, de laver et solidt stykke håndværk. Der er ikke pletter her og der og sjuskefejl rundt omkring. Det er hver en krone værd.

Det er 5 stjerner og de varmeste anbefalinger.

Nå ja, prisen. Helt fair pris.

1. Februar 2025

Flot og professionelt arbejde

Jeg er meget tilfreds med det arbejde, som Malermark og team har udført: pudsning, udbedring af revner i mur- og træværk samt maling af vægge, lofter, gulve, reoler, fodpaneler, døre, dør- og vindueskarme.

Kommunikationen har været nemt, bekvemt og effektivt fra start til slut. Mark gav gode råd, og Ivan, Samuel og Mateusz har gjort alt, hvad de blev bedt om og mere til. Kvaliteten af deres arbejde er fremragende. Hele processen blev gennemført til tiden og som aftalt på forhånd, og alt blev ryddet op da jobbet var færdigt. Flot og professionelt arbejde.

Jeg ville være sikker på at ansætte Malermark og team igen i fremtiden, og jeg vil også gerne anbefale firmaet til andre.

2. Mai 2025

Stor anbefaling

Jeg har gentagende gange brugt Malermark og team. Tryg, fleksibel og kvalitetsbevidst. God kommunikation og meget behagelig. Dejlig oplevelse hver gang!

5. Februar 2025

Hej Philip
Tusind tak for din anmeldelse ☺️

Rigtig god oplevelse med Malermark

Tak Mark for hurtig respons, god kommunikation og en fair pris.
Tak til Ivan som lavede et flot og veludført stykke arbejde. Der blev godt dækket til, og der blev pænt ryddet op da han var færdig. 👏
I får mine varmeste anbefalinger, og jeg vil bestemt anbefale jer til andre. 👍

22. Jänner 2025

Hej Meluna
Tusind tak for din flotte anmeldelse ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er yderst tilfredse med Maler Marks…

Vi er yderst tilfredse med Maler Marks teams arbejde. Maler Mark blev hyret for at rette op på en inkompetent malers arbejde. Der blev sat filt op, spartlet og malet vægge. Det blev gjort til ug og der blev dækket af-og ryddet op efterfølgende, hvilket ikke er en selvfølge for håndværkere.
Vi vil til hver en tid anbefale Maler Mark.

29. November 2024

Hej Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for og kunne hjælpe jer til et flot resultatet ☺️

Et tryg og sikkert valg

Maler Mark og hans team leverede en imponerende indsats med hurtig og effektiv eksekvering. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og kvaliteten af arbejdet var super godt.

Opgaven var rimelig stor og omfattede spartling, filtning og maling af vores stue, entré, repos og to værelser. Samt maling af alt træværk.

Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Maler Mark og hans team. Vi vil uden tøven vælge dem igen til fremtidige projekter.

Under processen kom Maler Mark og Team med gode inputs til, hvad vi kunne overveje for at få det bedste resultat. Der var rigtig god kommunikation gennem hele processen.

6. Dezember 2024

Hej Frederik
Vi takker mange gange for jeres anmeldelse af vores arbejde

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr