Erg blij met de Maris Glow Crème. Het pakketje kwam netjes en verzorgd verpakt aan en er zat zelfs een lief kaartje bij, wat het extra persoonlijk maakte. De crème zelf is heel fijn in gebruik: v... Mehr ansehen
Ik mocht de producten van Maris Glow testen. En echt, vanaf het eerste moment was ik oprecht verrast! Zo’n fijne verwennerij voor je huid. Het ruikt zo heerlijk zacht en fris. Mijn huid werd zo lekker... Mehr ansehen
Ik mocht de luxe skincare van Maris Glow 7 dagen testen en ik snap echt waarom dit merk zo’n “glow”-reputatie heeft. Vanaf het eerste gebruik voelt het alsof je je huid nét wat meer aandacht geeft: ri... Mehr ansehen
Als je huid toe is aan hydratatie, kalmte en een mooie glow. Dan sluit dit merk perfect aan bij jouw self-care routine. Hele fijne producten met een aangename geur. Mooi verpakkingen die mooi in je ba... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Echt geweldige producten
Ik had het serum en de mist een tijdje geleden op een feestje in Bruinisse in een opwelling gekocht. Ik heb een zeer gevoelige huid en heb jaren nodig gehad om een product te vinden dat ik verdraag. Daarom was ik niet alleen verrast door het Maris Glow Serum en de mist, maar ook helemaal enthousiast. Zowel het serum als het dingetje hebben een fantastisch frisse geur en ontspannen de huid onmiddellijk bij het aanbrengen. De mist werkt bovendien verfrissend. Mijn gezicht voelt veel zachter aan en ik vind dat het ook iets meer straalt☺️ Ik heb meteen nog een keer het serum en de nu verkrijgbare gezichtscrème besteld. Ik blijf zeker bij deze producten en zal ze ook graag aan mijn moeder cadeau doen. Echt geweldige producten.
Geweldige producten
Wat een heerlijk product is de Mist. Heel verfrissend en het kalmeert mijn huid. Mijn huid is snel gevoelig maar hier kan ik goed tegen. Het heeft een heerlijke geur. Heb de creme ook getest en is ook fantastisch. De geur alleen al en de verpakkingen stralen luxe uit.
Ik heb de hele set sinds een paar weken…
Ik heb de hele set sinds een paar weken in gebruik en merk echt verschil. Mijn huid is heel gevoelig dus ik kan niet alle merken zomaar opsmeren. Met Maris Glow gaat het heel goed. Mijn huid voelt zacht en fris.
Een stralende huid!
Sinds enkele weken gebruik ik de 5 huidverzorgingsproducten van Maris Glow. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi, glad en gezond uitgezien. De geur is fijn, het is niet plakkerig, echt enorm zacht. Zelf ben ik enorm enthousiast. Voor mij vanaf nu alleen nog maar Maris Glow.
Eindelijk kwaliteit producten
Eindelijk een reeks producten waar ik van kan genieten! Ik heb de afgelopen 15 jaar zoveel allergische reacties gehad dat ik helemaal was gestopt met het gebruiken van een reiniger. Deze kan ik zonder problemen gebruiken. Hij ruikt heerlijk en laat mijn huid schoon en fris achter. De crème is ook geweldig. De textuur is heel zacht en daardoor heel prettig om aan te brengen. De crème ruikt ook heerlijk en maakt mijn gezicht niet plakkerig. Ik kan niet wachten om meer producten te kopen!
Heerlijke producten van maris glow
Na de lancering mezelf de cream en de mist cadeau gedaan, en wat een heerlijke, fijne producten zijn dit! De cream smeert heerlijk en ruikt ook nog eens super lekker! En de mist werkt heerlijk verfrissend voor als je het even te heet hebt;). Kortom een heerlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.
De cleanser werkt goed en mijn huid…
De cleanser werkt goed en mijn huid voelt zacht nagebruik. Het masker is voedend en ik krijg een mooie glow.
Wat een geweldige producten met een heerlijke geur
Wat een geweldige producten met een heerlijke ontspannende geur 🩵
De verpakkingen zijn een streling voor het oog en erg praktisch in gebruik. De cleanser is zo zalig in gebruik en reinigt je huid op een zachte manier zonder uit te drogen. De mist geeft precies de juiste hoeveelheid voor een heerlijke verfrissing op je gezicht. Het masker laat ik graag overnight intrekken voor extra hydratatie. Het serum is heel fijn van textuur zonder vettig gevoel en je kan direct daarna de dagcrème aanbrengen die je gezicht een mooie glow geeft! Een echte aanrader deze producten met natuurlijke ingrediënten uit de zee. 🩵🩵🩵
top!
Beste Sandra
Maris Glow ziet er super mooi, fris en professioneel uit. Het eerst wat me opvalt is de geur van de producten. Zo heerlijk, niet te overheersend, maar heerlijk fris.
Hier wordt ik al super blij van.
Mijn favoriete product is het masker! Het is echt een feestje voor je huid.
Normaal gebruik ik altijd een scrub voordat ik een masker gebruik, dus die miste ik nog in het assortiment, maar ik gebruik dat die wellicht nog komt. je moet ergens mee beginnen.
Je mag trots zijn op jullie nieuwe merk. Het is bijzonder dat het in Nederland is geproduceerd, dat er gebruik is gemaakt van Nederlandse zee ingrediënten en zo duurzaam is. Daar draag ik een warm haart toe!
Heel veel succes met jullie formule en ik volg je graag.
Sandra v Leeuwen
Deeply in love with Maris Glow
Deeply in love with Maris Glow
Maris glow zorgt écht voor je huid, het is niet zomaar een uitspraak, maar een belofte die echt waargemaakt wordt. Mijn huid oogt al in een paar dagen rustiger en meer in balans. Minder oneffenheden, minder roodheid en ook irritaties worden met de dag minder zichtbaar. De beautymist zorgt voor een prachtige glow die met geen make-up te evenaren is. Dit, samen met het feit dat alle ingrediënten recht uit de natuur komen en de heerlijk subtiele geur, maakt dat de producten van Maris Glow voortaan onderdeel uitmaken van mijn ochtend-en avondroutine.
Maris Glow een weldaad voor je huid
Ik weet dat Maris Glow geboren is vanuit een liefde voor natuurlijke huidverzorging, dat met grote zorg en professionaliteit haar ingrediënten heeft bepaald. De producten zijn een weldaad voor je huid. Mijn favoriet is het masker dat ik de hele nacht oplaat voor zachte Glow in de ochtend. Frieda
Zee in een potje :-)
Ik gebruik je producten nu een tijdje en ze zijn heerlijk! Ik gebruik 3 pompjes cleaner met een beetje water en daarna een warme vochtige doek om schoon te maken. Van de crème heb je maar een klein beetje nodig, het smeert makkelijk uit en voelt fijn aan.
Mijn gezicht is niet vettig, ik kan meteen door met mijn make-up en vooral, het ruikt heerlijk en toch subtiel!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.