Matoke Tours Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze rondreis door Oeganda & aansluitend relaxen en duiken op Zanzibar, was voor ons (gezin met 4 volwassen kinderen) een absolute droom die is uitgekomen. Matoke heeft uitstekend maatwerk verricht, w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zijn met het gezin ( ouders, meisje 15 en jongen 13) drie weken in Madagaskar geweest. We hadden onze twijfels in verband met onrusten in september en door het lezen van boeken over de armoede maar w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig land is Oeganda en wat een mooie plekken hebben we gezien. De geboekte accomodaties waren echt stuk voor stuk unieke plekken. De chauffeur en auto die we 2 weken ter beschikking hadde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en persoonlijke communicatie met Matoke, Celia heeft ons supergoed geholpen om onze reis naar Oeganda volledig naar wens te maken. De reis was afwisselend en een fantastisch avontuur. Kassim... Mehr ansehen

1. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Matoke Tours raakt reizigers in het hart met de mooiste reizen door het oosten en zuiden van Afrika.

Hervorragend

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wat een prachtige reis!

Wat hebben we een mooie en onvergetelijke reis gemaakt door Namibië. We hadden de reis zelf helemaal uitgestippeld en aan Matoke gevraagd er kritisch naar te kijken en met ons mee te denken. Na wat kleine aanpassingen de reis geboekt. Dat vinden we het voordeel van een Afrika specialist! Tot soms in detail de juiste adviezen geven en alle vragen die we hadden kunnen beantwoorden. Ook hebben ze goed geholpen met het vinden van de juiste lodges.
Zelf 4 weken met een 4x4 door dit fascinerende land reizen is een beleving op zich. We hebben bewust gekozen voor minimaal 2 nachten per lodge en dat pakte erg goed uit. Alles wat we wilden zien hebben we gezien en meer! De bevolking is erg vriendelijk en we hebben ons geen moment onveilig gevoeld. We vinden het een echte aanrader en we zijn nu al weer aan het fantaseren over onze volgende reis naar Afrika. Misschien Botswana/Zambia in combinatie met de Caprivi strip. Het Afrika-vuurtje is duidelijk aan gewakkerd!

21. November 2025

Beste Margo,

Wat geweldig om te lezen dat jullie een mooie reis in Namibië hebben gemaakt! Leuk dat het Afrika-vuurtje is aangewakkerd, dat begrijpen wij helemaal ;-) Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit mooie avontuur!

Namens het Matoke team hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Mochten jullie een volgende Afrika reis willen maken, dan helpen we jullie natuurlijk weer graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Wij hebben een ontzettende fijne reis…

"Wij hebben een ontzettende fijne reis genoten in Namibie, dankzij goed overleg met Rob over onze wensen en de mogelijkheden die Matoke kan realiseren.
Het was 1 groot natuur avontuur van begin tot eind. De sundowners en sunrise, de Tok Tokkie trail, het kanoën met zeehonden, mountainbiken, game drive in Ethosha, waren fantastisch!!”

18. Oktober 2025

Beste Loes,

Wat fijn om te lezen dat jullie een mooie tijd hebben gehad in Namibië! Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit mooie avontuur.

Namens de collega's van Matoke Tours hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en wie weet tot een volgende reis!

10 day Kenia private tour

April 2024
From the moment we contacted Matoke we dealt with Celia who was very accommodating and knowledgeable. We discussed with Celia what we wanted and she made a beautiful private 10 day package for us. Our private guide Wiki was very experienced and a great 4x4 driver who drove us around Kenia without any problems. He was also a nice person to be around. Highly recommended as a guide. We encountered some 1 in 100 year floods in the Masai Mara in April 2024 but Celia and Wiki found a way to work around these. When we needed to contact our insurance Celia was more than happy to deal with. Thank you all! We'll definitely be back Jorg & Heidi and Chris & Mon

1. April 2025

Dear Jorg & Heidi,

It’s wonderful to hear that you had such a great time in Kenya, even with a few surprises along the way! We’re delighted that you had such a positive experience with your guide Wiki and Celia’s.

On behalf of the entire Matoke team, thank you very much for sharing your experiences. We hope to welcome you on another adventure soon!

Kind regards,
Amanda from Matoke Tours

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prachtige privereis door de hooglanden en het wilde westen van madagaskar

We hebben een prachtige privereis gemaakt met chauffeur door het hoogland en het wilde westen diverse nationale parken bezocht en voorzien van uitstekende gidsen heel veel gezien van wat flora en fauna in madagaskar te bieden heeft.
Alles was prima geregeld de accommodaties waren van hoog niveau evenals de bijhorende restaurants.
Het reizen met de auto in madagaskar is heel anders dan in Europa de te overbruggen afstanden kosten veel tijd maar dit geeft je ook de mogelijkheid het continu veranderende landschap in je op te nemen.
Naast heel veel foto,s ook heel veel mooie herinneringen mee terug genomen.

Petra en Marcel van Dalen

5. Oktober 2025

Beste Petra en Marcel,

Wat fijn om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gemaakt in Madagascar! Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit avontuur.

Namens het Matoke team vriendelijk bedankt voor het delen van jullie ervaringen en wie weet tot een volgende reis!

Oeganda

Onze self-drive reis naar Madagascar ging 2 weken voor vertrek,door de onrusten en code oranje niet door.
We konden door snel schakelen en meedenken van Matoke toch nog een fantastische reis maken.nu met bestemming Oeganda wat eigenlijk op de planning stond voor volgend jaar.
Het werd een prachtige reis inclusief onderandere de Gorilla en chimpansees trek.
Nogmaals dank voor het snelle regelen en jullie flexibiliteit.
Gr. Anita Marco

29. Oktober 2025

Beste Anita en Marco,

Wat fijn om te lezen dat jullie ondanks de last-minute wijzigingen toch een mooie reis hebben kunnen maken in Oeganda! Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit mooie avontuur.

Namens de collega's van Matoke Tours hartelijk dank voor het delen van jullie ervaringen en voor dit mooie compliment! En goed nieuws: Madagascar is weer veilig om naar toe te reizen en het reiscode geel!

Prachtige reis in Zuid Afrika

Marije van Matoke tours heeft een geweldige reis op basis van onze specifieke wensen geregeld.
Er zat een mooie opbouw in. En achteraf bleek het advies dat ze gegeven had, ook goed uit te pakken.
Wij kunnen op een prachtige reis terug kijken.

27. Oktober 2025

Beste Pauline,

Leuk om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gemaakt in Zuid-Afrika mede dankzij de persoonlijke adviezen van reisspecialist Marije! Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit mooie avontuur.

Namens het Matoke team vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaringen en wie weet tot een volgende reis!

Geweldige reis

Geweldige reis, speciaal voor ons samengesteld. Fantastische gids, accommodatie en activiteiten. Een echte aanrader!

18. Oktober 2025

Beste Laura,

Wat fijn om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gehad! Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit mooie avontuur.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superreis gehad in Tanzania!

Wij zijn net terug van 15 dagen Tanzania en Zanzibar, bush en beach. De safari was erg indrukwekkend en mooi, mede dankzij onze geweldige gids Mohamedi. Hij wist ons de Big Five te laten zien en al het natuurschoon. De lodges en kampen waren allemaal keurig verzorgd , overal werden we zeer gastvrij ontvangen. Heerlijk gegeten ook. In Serengeti hebben we een ballonvlucht gemaakt, dit was een geweldige ervaring. Tiptop geregeld met uitgebreid ontbijt als afsluiting. Hierna 6 nachten op Zanzibar doorgebracht aan de oostkust in Kijani Villa's. Welcome to Paradise gaf het houten bordje aan en dat was niets teveel gezegd. Prachtige villa's in Ibiza stijl met uitzicht op de zee, rustig gelegen. Heerlijk eten en ontbijt. Wil je buiten de deur eten dan is dat op korte afstand mogelijk. We hebben daar volop genoten. Ook hier weer lieve gastvije mensen. Matoke, dank voor het ontzorgen en de fijne begeleiding tijdens het boekingsproces. Jullie denken echt mee om een reis op maat te maken en dat is niet overal het geval weten we. Ik zou Matoke dan ook zeer aanraden als je naar Afrika gaat.

Beste Erika,

Geweldig om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gehad in Tanzania en Zanzibar. Wat fijn dat gids Mohamedi jullie zo goed heeft begeleid tijdens de reis en fijn dat jullie heerlijk tot rust zijn gekomen op Zanzibar!

Namens de collega's van Matoke Tours hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en wie weet tot een volgend Afrika avontuur!

Groepsreis Kenia en Tanzania

In september heb ik deelgenomen aan de groepsreis naar Kenia en Tanzania. Het was een geweldige belevenis, echt een aanrader voor wie houdt van het geweldige Afrikaanse wildlife. Wat dat betreft zijn we meer dan verwend! We hebben genoten van een aantal verschillende nationale parken, die ieder op zich het bezoeken waard zijn.
Heel fijn was ook de begeleiding van de deskundige diverguides, die echt enorm veel weten over de dieren die we hebben mogen zien. En het verblijf in de prachtige accomodaties onderweg maakte het een reis om nooit te vergeten.
En zoals altijd was de voorbereiding door Matoke weer spot on. Ik heb wel zin om weer te gaan.

Beste Maria,

Wat fijn om te lezen dat je een mooie reis hebt gemaakt in Kenia en Tanzania. Leuk dat je zoveel wildlife hebt gezien! Geweldig dat je zo blij bent met onze voorbereiding, hartelijk dank voor het compliment.

Namens het Matoke team vriendelijk bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Mocht je plannen hebben voor een volgend Afrika avontuur, dan helpen we je natuurlijk weer graag!

Tanzania safari September 2025

This trip at the end of September had been a dream come true for a long time. We never been on safari before, and now we did this tailor-made trip by Matoke to Tanzania and Zanzibar. Our expectations were far exceeded. The scenery, the guide, and the accommodations. Everything was beautiful and perfectly organized. We saw so many beautiful things, too many to list. If I had to name just three, I'd give you three examples:
A leopard in a tree with its young and an impala for dinner in the Serengeti
The lion in the attached photo early in the morning in Lake Manyara
A serval snatching a rat from a black mamba in Tarangire
Our guide, Daniel, was fantastic. When he realized we loved all the animals, not just the Big 5, he spotted the most extraordinary birds and reptiles. We always felt safe in the car. Daniel was completely in control. He always found the perfect starting points to enjoy nature. Even at the last minute we saw the wildebeest crossing the Mara River and then spent a few days relaxing and enjoying delicious food in the quiet north of Zanzibar at Sunshine Bay.

20. September 2025

Dear Tony,

It’s wonderful to hear that you had such a great time in Tanzania! How special that you were able to witness those amazing moment during the safaris. The guides really do make the trip complete!

On behalf of the Matoke team, thank you very much for sharing your experiences. We hope to welcome you on another adventure!

Kind regards,
Amanda from Matoke Tours

Prachtige groepsreis…

Wat een prachtige groepsreis naar Tanzania hebben we gemaakt! We zaten in prachtige accommodaties met geweldig personeel. Tanzania is ongelofelijk mooi. We hebben ontzettend veel dieren gezien in oneindig mooie landschappen. De ballonvaart was onvergetelijk! Ik kan iedereen deze reis aanraden.

10. Oktober 2025

Beste Debby,

Wat leuk om te lezen dat jullie een mooie groepsreis in Tanzania hebben gemaakt! Een ballonvlucht over de savannes van de Serengeti is inderdaad een onvergetelijk moment. Hopelijk genieten jullie samen nog lang na van deze mooie reis..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Een droom die uitkwam dank zij Matoke.

"Een droom die uitkwam dank zij Matoke.
We deden in Tanzania drie vakanties in een.
7 dagen beklimming Kilimanjaro met een geweldig expeditie team. Zwaar maar we hadden geen stap willen missen.
7 dagen Safariparken met een goede gids/chauffeur. De natuur van zo dichtbij te beleven is overweldigend.
5 dagen strandvakantie in Zanzibar. Vol van indrukken lekker ontspannen in de zon.
Voldaan weer naar ons geregelde leven in Nederland”

Beste Leo,

Wauw, geweldig dat we één van jullie dromen hebben kunnen laten uitkomen! Fijn dat we een bijdrage hebben kunnen leveren daarin. Hartelijk dank voor dit compliment! Het is dan ook een prachtig avontuur wat jullie zijn aangegaan.

Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit fantastische avontuur en wie weet tot een volgende reis.

Kenya yetu, hakuna matata

Vorig jaar begonnen met het samenstellen en uitstippelen van onze reis naar Kenia met ons gezin, samen met Matoke Tours. Dat was al een hele prettige ervaring, er werd goed geluisterd naar onze wensen en ideeën en dat werd goed verpakt in onze reis. Afgelopen maand was het zo ver en hebben we enorm kunnen genieten van deze 14-daagse onvergetelijke reis. Prachtige locaties, de big five en nog veel meer natuur, mooie mensen en cultuur mogen ontmoeten, maar bovenal onze 2 gidsen Peter en Ledama verdienen alle lof. Zij hebben naast de toch al fantastische reis gezorgd voor kleine, mooie extra verrassingen. Met elkaar hebben we onvergetelijke herinneringen gemaakt.

13. September 2025

Beste Katrien,

Wat geweldig om te lezen dat jullie als gezin een mooie reis in Afrika hebben gemaakt! Leuk dat jullie gidsen de reis nóg onvergetelijker hebben kunnen maken. Hopelijk genieten jullie samen nog lang na van dit mooie avontuur!

Fantastisch Madagaskar

We hebben een voortreffelijke reis door Madagaskar gehad. Alles was perfect georganiseerd door Madufocus, de lokale agent van Matoke in Madagaskar.
Onze wens om ook avontuur in te bouwen is heel prima gelukt. We hebben zelf de RN7 gereden -erg avontuurlijk- van Tulear naar Antananarivo, met verschillende fantastisch tussenstops. De 2 hiking tochten, de overnachtingen in de forest en 2 mountainbike tours waren onvergetelijk. Ondanks dat we één keer slecht afgestelde fietsen hadden. Dit mocht de pret echter niet drukken.
Tsingy de Ankarana was ook erg mooi.
Als laatst waren we bij 293onKomba in Nosy Komba. Een heerlijke afsluiter van de vakantie. We hebben zelfs overwogen om de hele boel thuis te verkopen en daar naartoe te verkassen.

30. September 2025

Beste William,

Super om te lezen dat jullie een geweldige tijd in Madagaskar hebben gehad! Leuk dat jullie hebben genoten van het avontuur dat deze bestemming te bieden heeft. Hopelijk genieten jullie nog lang na van deze mooie reis.

Namens het Matoke team vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaringen en wie weet tot een volgend Afrika avontuur!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De reis was meer dan geweldig

De reis was meer dan geweldig! En de plekken waar we geslapen hebben… zo gaaf, midden in de Serengeti in een tenthuis met alle luxe en geweldige uitzichten! De safari’s waren geweldig, elke dag weer! Zoveel prachtige leeuwen gezien, met jongen, een luipaard in de boom met haar jong een tak lager, cheeta’s, en natuurlijk de great migration ! En olifanten, antilopen en prachtige vogels! Ik heb wel duizenden foto’s gemaakt! Een meer dan geweldige reis dus!

30. September 2025

Beste Mieke,

Wat fijn om te lezen dat u een fantastische reis in Tanzania heeft gehad! Veel plezier met het uitzoeken van alle prachtige foto's en hopelijk geniet u nog lang na van dit avontuur.

Namens de collega's van Matoke Tours hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en wie weet tot een volgende Afrika reis!

Madagaskar

De reis naar Madagaskar was fantastisch. Veel indrukken opgedaan. Zowel qua cultuur als natuur.
Alles was goed geregeld. Wij vonden het vooral heel fijn dat we nergens over na hoefden te denken, behalve over het zetten van onze wekker.
Komba on the rocks als eindbestemming van onze reis was voor ons het toppunt van luxe. Goede locatie, fijne lodge, heerlijk eten en de eigenaren zorgden ervoor dat je je gelijk thuis voelde.

29. September 2025

Beste Annemarie,

Wat fijn om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gemaakt door Madagascar en hebben genoten van alles wat deze mooie bestemming te bieden heeft. Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit prachtige avontuur!

Namens de collega's van Matoke Tours vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaringen en wie weet tot een volgende reis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Wat heeft Matoke ons een schitterende…

"Wat heeft Matoke ons een schitterende reis bezorgd! Onvergetelijk en bijzonder!!
Reis zat super goed in elkaar met genoeg ruimte voor eigen wensen en aanpassingen! Meermaals eigen wensen erdoorheen gegooid en weer werd het ingepast. De accommodaties waren geweldigggg, tussen de wilde dieren precies zoals wij dat wilden. Het was glamping in de parken, je was er echt te gast met een speciaal gevoel. De Afrikaanse staf bij de lodges maken er echt een feestje van, ze zingen en dansen voor je. Overal heerlijke bedden. Alle Nationale parken zijn subliem, ieder park heeft wel wat speciaals of unieks. Alle parken zijn dus aan te raden, geen een viel er tegen. De wegen naar en in de parken zijn grotendeels een ramp, geen asfalt en enkel grind en zandpaden met hobbels en kuilen.
De lunchpakketten waren super goed verzorgd door de accommodaties. De avondmaaltijden waren haast iedere avond wel identiek bij welke accommodatie je ook kwam. De Afrikanen / lodges hebben voorkeur om een soort van pompoensoep vooraf te geven, gevolgd door rijst en linzen en daar alle mogelijke variaties op. Maar ook hier leuk opgediend met schaaltjes, een broodje met roomboter etc. Als je geluk hebt, dan hoor je brullende olifanten en grazende zebra's bij je lodges. De werknemers bij de lodges zorgen voor veiligheid, begeleiden je vanaf de schemer. Aanrader boek de ballonvaart over de Serengeti en pak de gratis fiets en fiets bij zonsondergang tussen de zebra's!
We zouden per direct terug willen naar Tanzania en ook verzorgd door Matoke!!”

11. September 2025

Beste mevrouw Reek,

Wauw, bedankt voor deze super gedetailleerde en positieve review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo enorm hebben genoten van dit prachtige avontuur. We hopen dat jullie nog lang na kunnen genieten van deze bijzondere Tanzania reis.

9-daagse privé reis (Safari) naar Kenia

Wij, mijn vrouw en ik, hebben een fantastische 9-daagse privé reis gehad met Matoke tours naar Kenia (Amboseli, Naivasha, Masai Mara). Alles was tot in de puntjes goed geregeld. We hebben heel veel dieren gezien, o.a. een leeuwin met haar twee welpen op een afstand van 2-3 m. Dat zal ons altijd bijblijven! De accommodaties waren pure luxe met uitzichten op de Kilimanjaro, Lake Naivasha en de Mara River. We werden begeleid door onze zeer ervaren chauffeur Mozes.

Voor en ook tijdens de reis kregen we uitstekende informatie over wat ons te wachten stond.

24. September 2025

Beste Jaap,

Leuk om te lezen dat jullie een fantastische safari reis hebben gehad in Kenia! En wat bijzonder dat jullie een leeuwin van zó dichtbij hebben gezien: inderdaad een ervaring om nooit te vergeten.

Hartelijk dank voor het delen van uw reiservaring namens het hele Matoke Team en wie weet tot de volgende safari reis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Matoke, een oprechte aanrader !

Matoke, een oprechte aanrader !
Vriendelijk, correct en behulpzaam.
Van begin tot einde.
Prachtige reisvoorstellen, alles tip top in orde.
Rwanda en Oeganda, bezoek berggorilla's en nog zoveel meer.
Prachtig kleurrijk Afrika met warme, vriendelijke mensen.
een droom die werkelijkheid is geworden

6. September 2025

Beste Ludwine,

Bedankt voor deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat u een tiptop reis hebt gemaakt in Rwanda en Oeganda. Geweldig dat wij mochten bijdragen aan het waarmaken van uw droom.

Hartelijk dank voor het delen van uw reiservaring namens het hele Matoke Team en wie weet tot de volgende reis!

Aanrader: Individuele rondreis Oeganda met Matoke

Wij hebben een schitterende reis gemaakt door het mooie Oeganda, een must-do voor iedere Afrika liefhebber. Oeganda heeft ons positief verrast met haar groene bergen, de gorilla's en chimpansees, de vriendelijke bewoners, de kwaliteit van de lodges en het eten. Onze fantastische gids en chauffeur Geoffrey heeft ons veilig over alle hobbelige wegen gebracht, hij wist veel te vertellen over de omgeving en wist als geen ander wild te spotten. Als je naar Oeganda gaat, moet je zeker naar Murchison River NP, Kibale en de gorilla's gaan.
Matoke heeft alles tot in de puntjes voor ons geregeld, altijd snel gereageerd op onze vragen en meegedacht om tot een mooie reis te komen. Wij raden Matoke absoluut aan als je een reis naar Afrika wil maken.

21. September 2025

Beste Natascha,

Wat super om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gemaakt in het verassende Oeganda! Bedankt voor alle positieve woorden. Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit prachtige avontuur.

Namens de collega's van Matoke Tours vriendelijk bedank voor het delen van jullie reiservaring en wie weet tot de volgende reis!

Amanda van Matoke Tours

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr