Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flinke folk, der kunne rådgive og vejlede MC behov uden at have ild i mund. De var hjælpsomme ud over norm. De gjorde i al fald alt i deres magt for at give mig en god oplevelse. Tonen var ligefre... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flink mand når der skal handles, købte en v-strom. Når der så er en reklamation rammer virkeligheden. Svarer ikke på mail, og ingen hjælp på telefon. Utæt forgaffel efter en måned: slidtage, ingen gar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalgt af motorcykler til skarpe priser. Jeg købte min Suzuki GSX 250R i slutningen af februar 2021 til en rigtig god pris. Sammenlignet med andre forhandlere, synes jeg generelt de har rigtige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har allerede anbefalet flere venner om at handle deres næste motorcykel hos Michael! Fremragende oplevelse fra første øjeblik jeg skrev til Michael via mailen til den fine gule Ducati blev sen... Mehr ansehen

1. Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör
  2. auch in
  3. Motorrad-Ersatzteilgeschäft
  4. Motorradgeschäft
  5. Motorradhändler
  6. Motorradwerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Midtjyllands største motorcykelforhandler, med ca. 140 nyere brugte motorcykler på lager. Vi har også stort udvalg i hjelme og tøj, hvor vi har specialiseret os i Svenske Halvarssons, Jofama og Lindstrands. Desuden har vi danmarks største mc-ophug.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

101 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

3,8

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig, personlig og god service! 💪

Ledte efter et bagsæde til min Kawasaki, så at mc huset havde en reservedels cykel, ringede dem op, fik en fair pris, 5 min efter jeg havde betalt på mobile pay, fik jeg en sms med et billede af at sædet var pakket med et GLS label 💪
Det er service 🙌👍

26. März 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hjælpsom og fin service

Meget hjælpsom og fin service - man kontakter MC Huset - aftaler 1 pris, og få dage efter stiller Forhandleren op i København med min nye cykel synet og med plade på, og tager byttecyklen med hjem til Jylland. tak for god service
m v h
Frank
Østerbro

9. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville ønske jeg havde læst på MC…

Ville ønske jeg havde læst på MC galleriet og facebook før jeg købte MC hos MChuset. Det havde sparet mig for en masse problemer. Mit råd til alle der overvejer at handle hos MC huset, brug lige 10 min på at læse andres historier.

11. April 2019

Købt Brugt BMW

Købt Brugt BMW. Super service dejligt sted at handle. Havde ønsker om enkelte ting som skulle udbedres. Ved afhentning var alt som aftalt. Anbefaler gerne Kølkær MC

10. April 2019

Abnorm god service!!!

Hej. Jeg har købt en blå Yamaha R1’er over ved mc huset Herning. Jeg får den hjem og køre lidt på den og opdager Der var så en defekt stump på cyklen.
Cyklen blir hentet 2 dage efter og jeg får en Yamaha r6 og køre på til min egen er lavet det har hele vejen igennem været helt kanon service jeg har ikke haft en finger at sætte på det ud over rigtig rigtig god service. Min næste cykel skal jeg klart ha derfra igen
Et andet familie medlem har os købt cykel der før og har erfaret ligeså god service. 5 stjerner her fra

Mvh Jakob Kiel

12. Juli 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget utilfredstillende forløb.

Jeg var på jagt efter en ny motorcykel og jeg kiggede hos MC huset som havde et stort udvalg af den model jeg skulle bruge (Yamaha r1). For 3 uger siden sender jeg en forespørgsel på en cykel, hvor jeg dagen efter får svaret "den er desværre solgt, vi får den fjernet asap". Selv samme cykel står stadig til salg både på egen hjemmeside, dba, og 123mc nu 3 uger efter. Sort/guld Yamaha r1 med varenummer: 124750 på mc husets hjemmeside.
Jeg har skrevet utallige gange med korte upræcise svar, og det hele har generelt været en dårlig oplevelse.
Har i mandags underskrevet købskontakt med HMC motor hvor alt bare har spillet siden første forespørgsel.
Jeg er godt med på i sikkert nok har travlt osv, men jeg synes hele forløbet har været præget at ligegyldighed og en snert af arrogance. Jeg har stået klar med pengene, skulle bare finde en cykel.

Øv.

12. Februar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en R6 og fik en hjelm oven i …

Jeg købte en R6 og fik en hjelm oven i prisen. Jeg er oven ud lykkelig for købet!

Dette er min første cykel og kan ikke sige andet end at jeg er blevet behandlet super professionelt.

Der var dog gået lidt ged i finanseringen med de første papirer jeg modtog. Jeg ringede til Michael og han klarede det nærmest over telefonen! - Super service!

Generelt servicen hos MC huset er over alle forventninger og har absolut intet negativt at sige om denne butik!.

Helt klart Herning jeg skal til, når jeg skal have min næste cykel!.

24. Mai 2017

God servise

Jeg har købt 2 mc hos mc huset,1 Harley og senere en Kawa ZX 12 R og har været tilfreds hver gang. Er der noget du vil have anderledes, stort som småt - så hjælper mc huset hver gang. Er fuldt ud tilfreds med køb og behandling. Kan kun anbefale at handle der.

29. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og FANTASTISK garanti - Wawww-2016!!

Dette sted er FANTASTISK at handle MC!
Jeg var på jagt efter en bestemt model Honda og havde lavet aftale med en privat. Desværre levede den ikke op til forventningerne.
Så jeg kom ved et tilfælde forbi MC-HUSET ved Herning. De havde den samme model i perfekt stand, men til en noget anden pris, så jeg var ikke indstillet på at handle. Vi talte dog alligevel om at min gamle MC kunne gå med i handlen. Jeg forsøgte også at få prisen "justeret ned", da jeg ikke mente at jeg havde brug for 100% garanti når jeg boede på Sjælland - "Prisen er ALTID med garanti" fik jeg af vide. "Er der noget med den, kommer vi bare og henter den". Jeg tog hjem og tænkte: Ja, den er god med Jer... Lang historie med telefon og mails frem og tilbage endte med en handel alligevel. Jeg overførte det aftalte beløb. MC-HUSET kom til min adresse og afleverede den nye maskine og tog den gamle med. Handlen var gennemført. Desværre gik der ikke lang tid før jeg fandt et par fejl - dog ikke så store, så den ikke kunne køre. Jeg kontaktede MC-HUSET. "Skal vi hente den nu - eller vil du vente til sæsonen er forbi?". Ja, det var da et godt tilbud, så vi ventede. Det blev dårligt vejr og MC'en blev hentet og lavet - faktisk lavede de mere end de havde lovet. Jeg havde nemlig også en anden bemærkning, som de til atstarte med ikke mente at garantien dækkede. Men den blev lavet alligevel – SUPER FINT :-) Så nu GLÆDER jeg mig bare til at komme på gaden igen - og nyde min fine Honda! Tusind tak for FREMRAGENDE SERVICE, Jørgen - det har været en fornøjelse at handle med dig!

11. Jänner 2017

Super Service

Jeg har for nyligt købt mig en Yamaha R6 hos MC huset. Og jeg har ikke andet end rosende ord at sige om dem. De hjælper gerne hvis man har nogen spørgsmål. Og de er meget ærlige omkring den MC de sælger. Hvis der skulle være en ridse eller lignende, så fortæller de det ærligt. Alt i alt en super god oplevelse med nogen ærlige og flinke sælgere :)

14. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

købte en fin Honda vfr fra 1993. fandt nogle småfejl indenfor de første par uger. Kørte den bare ind til mc huset og så fiksede de det og ringede da de var færdige. og ejeren Michael er en venlig og sjov fyr :)

3. Mai 2016

paradis

Fantastisk sted med så mange fede cykler! De maler og ombygger din kværn præcis som du vil have den. Har selv købt min drømmecykel her og det var fantastisk service hele vejen igennem !

27. März 2016

service over 100%

Købte en R1 omygget meget sidste år. Super cykel, men med dumme fejl. Jeg fik 24 ,mdr garanti med for små penge. Men nu kommer MC huset til deres ære, Garanti....... 100% top.
Ingen problemer, fejl rettet hurtigere end først fortalt.. Cool.
Michael, ejeren går op i sine kunder... Ser allerede på min næste cykel ved ham. :-)
Top fra mig..

9. März 2016

Fantastisk service!

Jeg havde været i telefonisk kontakt med ejeren omkring en gsxr750, som han desværre ikke havde på hjemmesiden.
Efter at have taget en kort prøvetur på den var jeg sikker på at det var den jeg skulle købe. Vi endte med at lave en god handel på tøj og udstyr. Da jeg utrolig godt kunne tænke mig at køre den hjem, havde ejeren sørget for at den nysynet til jeg kom og de gik straks i gang med at montere diverse udstyr på den med det samme efter handlen var i hus. Uheldigvis begyndte det at regne lige som de blev færdige. Jeg spurgte om det var i orden at lade den stå til dagen efter, da den havde fået monteret helt nyt dæk, hvilket der ikke var noget problem i. Da vi står der kommer vi til at snakke om sådan en form for misfarvning den havde på sædet som han mente måske var fra noget kemikalie eller ligne, den tidligere ejer måske havde gjort rent med. Ud af det blå kom ejeren straks med et nyt sæde og monteret det med det samme så den bare stod helt perfekt. Jeg havde så valgt en hjelm med indbygget solbrille i, da jeg tænkte det kunne være meget praktisk. Allerede på min første køretur derfra kunne jeg mærke at hjelmen trykkede utrolig meget i toppen af hovedet og jeg fik mærker fra den. Jeg tænkte umiddelbart det måtte være fordi den skulle køres til. Efter ca 300 km ringede jeg til ejeren og han sagde jeg bare skulle komme ind og så fandt vi en ny. Det viste sig så at være på grund af den indbygget solbrille, hvorfor jeg gik derfra med en ny hjelm i samme størrelse uden solbrille :)

Alt i alt kan jeg sige at jeg er super tilfreds med den service jeg fik af alle medarbejderne hos MC Huset og de bliver varmt anbefalet til alle jeg kender der ønsker at købe en ny motorcykel.

7. August 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt min drømme MC hos mc-huset en gsx-r 750 k7, kørte fra Slagelse og over og kigge på den, cyklen sku lige til syn før jeg ku få den med hjem, men først ville de lige lave service på den, skifte dæk og lidt andre små ting så jeg fik en cykel med hjem det var 110% iorden..

Har så efterfølgende været ude for en motorcross ulykke og har brækket ryggen to steder og skulle af med min gsxr igen, ringede til Michael som straks sagde at det ordnede vi bare, de skulle bare have en adresse de kunne cyklen på og så ville de sælge den for mig..

Det satme da service der spiller max

Ville aldrig tøve 1sek med og hente MC hos dem, og hvis min ryg en dag blir go' nok til det så blir den næste MC også købt her

31. Juli 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen over - ingen ved siden af.

Købte i sommer en MC af Michael og har været ovenud tilfreds.

Den har i vinter været på besøg hos MC Huset igen, da den skulle males, og have lavet lidt andet.

Den service og det arbejde der bliver lavet hos MC Huset er super flot.
Er så glad for den maskine i har leveret, hvilket stykke arbejde, hvilken service.

Kæmpe ros til mekaniker, maler og Michael.

Verdensklasse.

4. Juni 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt handel, ærlige mennesker, gode priser

MC Huset er en fremragende forretning, jeg har købt min zx10r der, de har hele vejen igennem været professionelle og ærlige.

jeg vil helt sikkert anbefale andre at købe deres motorcykel der.

Jeg handlede med Michael, og tros travlhed og pres skaffede han en perfekt cykel til mig.

De tager gerne din gamle cykel i bytte og giver en god pris for den, de levere gratis til sjælland og øerne engang imellem.

Hilsen

Allan

21. Mai 2015

Udsøgt service

Har kun rosende ord tilovers for Michael, Jørgen og mek'ernes behandling af mig - og min Aprilia RSV Factory.
Både ifm handelen og efterfølgende service/garanti småting.
Absolut et besøg, og en handel, værd!!

20. Mai 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prøvetur med udfordringer :-)

Vi kørte en lørdag turen fra Præstø (Sydsjælland) til MC-huset i Herning for at se og prøve en Hyosung GT250R. Der var supertravlt i butikken, men vi fik god betjening af Michael og hans kompetente værksted. På trods af øsregn og lidt drilleri med teknikken, en vellykket prøvetur på en rigtig god lille MC til en knægt med A2-kort. Gutterne i Herning er hestehoveder foran kollegerne i både Køge og Næstved, så vi kører glad og gerne de 275 km fra Præstø en anden gang også. Mvh Lars

11. Mai 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr