meatthis.nl Bewertungen 15

3,5

3,5

Akzeptabel

Aan te raden voor bezorging, betreft Aalsmeer

Betreft Meat This in Aalsmeer. Bestelling dag vooruit gemaakt. Waarschijnlijk door grote drukte wat later bezorgd dan afgesproken. Maar alles wel goed warm en gaar. Helaas zat bij de haassaté niet de beloofde kroepoek en de atjer. Het zal druk geweest zijn op 1.1.2026, maar dat mag geen excuus zijn. Eten was verder smakelijk.

1. Jänner 2026

Heerlijk eten

Heerlijk eten, prijs goed gericht naar hoeveel heid die je krijgt en snelle service, zeker een aanrader om hier te gaan eten

19. Juni 2025

In aalsmeer 2 cheeseburger menu's…

In aalsmeer 2 cheeseburger menu's besteld.
Burgers waren hartstikke rauw van binnen en het vet liep langs je handen.
Ook zat er een haar tussen 1 van de burgers. Dat is al de 2e keer bij dit bedrijf.
Niet heel hygiënisch dus en niet goed bereid.

20. Dezember 2024

Compliments

I ordered spareribs yesterday. I did not expect what I have ! The spareribs came so hot, and so tasty ! They didn't forget anything for me to put.. but before that ,when I ordered it ,always they forget to put butter with seasonings ,even if I pay ,and it's expensive! So I was very happy what I get so much ..thank you so much! And please continue to do so good job,because people pay expensive price for this tasty meat.

25. Juli 2024

Meat This in Haarlem, van top naar bodem

De 1e jaren was Meat This in Haarlem prima, maar sinds de afgelopen 2 á 3 jaar is het huilen met de pet op en na vele malen klagen, excuses met korting krijgen maar geen verbetering, is het nu écht klaar! Eten is koud, niet vers, dingen worden vergeten en een 'graag zonder tomaat/olijf/anders' schijnt moeilijk te zijn, je zult maar een allergie hebben... De mayonaise is geen mayonaise meer, maar 'saus' (bewerkte troep dus). Maar nu hebben ze ook nog eens het toppunt van krimpflatie bereikt; een menu is duurder geworden en je krijgt niet 2 maar slechts 1 bijgerecht tegenwoordig. Ik ga na jarenlang klant te zijn geweest, voortaan mijn geld elders uitgeven.

16. März 2024

Echt slechte kwaliteit ribs

Ribs waren deels, hard, droog verbrand zwart en met te veel saus erover gegoten. Dat noemen ze dan gelakt. Erg doorgekookt en de knoflooksaus is niet geleverd. Al met al smakeloos en veel geld voor bijzonder slecht eten. De ene ster is voor de krulfriet. Die was warm en lekker. Mayonaise is trouwens mayosaus met een bijzondere ingredientenlijst en heb ik weggemikt.

29. März 2024

Beste piloten van Meat This in de…

HAARLEM

Beste piloten van Meat This in de bezorging, houdt u aan de verkeersregels. Schandalig hoe u met hoge snelheid en met lak aan alle regels werkt. Gestoord gewoon over de stoep dubbel geparkeerd door rood noem maar op...het is onnodig en gevaarlijk nu kunt u 2 dingen doen..ons advies opvolgen of met schijt doorgaan. In het laatste geval zullen wij actie ondernemen en u in het mediazonnetje zetten. Zo doe je geen zaken . Okay groet Cor

27. März 2024

Slechte kwaliteit Meatthis.nl te Haarlem

Gisteren besteld bij Meatthis.nl te Haarlem.
Spareribs, saté, hamburger, kipburger met friet.

Laat ik maar direct helder zijn. Dit is varkensvoer.

Saté met mini stukjes vlees. Satesaus die niet vers is. Spareribs die zo lang voorgekookt zijn dat er geen smaak meer aan zit (behalve grote hoeveelheid marinade). Hamburgers met minimale hamburgers. Friet die serieus koud is, teveel zout en te weinig mayo.

We hebben 85% weggegooid.
De kwaliteit is van een bijzonder laag niveau.
Ongezond voedsel, veel suiker, veel zout en ongezonde vetten. Prijs / kwaliteit is belabberd laag.

3 maanden geleden hier ook besteld. Dacht toen dat het een momentopname was….helaas. Een vriend woont in Aalsmeer, hij heeft dezelfde ervaring met Meatthis Aalsmeer.

30. April 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen