Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Ik heb lang gewacht tot iemand contact met me opnam over een bestelling en kreeg uiteindelijk 5 jaar later een factuur.
Wat een verschrikkelijk waardeloos bedrijf
Wat een verschrikkelijk waardeloos bedrijf. Ze hebben niets anders dan ellende bezorgt in mijn nieuwbouwhuis.
We hebben een vrijstaand huis laten bouwen met installaties van Heluto.
Veel problemen in begin, maar ze kwamen steeds langs om het op te lossen.
Na een paar jaar krijg je doodleuk een brief, we komen niet meer bij u langs voor onderhoud, we vinden het te ver weg.
Paar keer garantie zaken gehad, sturen ze doodleuk een factuur.
Nu na 10 jaar warmtepomp op eigen kosten compleet laten vervangen incl. leidingen. Van nieuwe installateur hoorde ik steeds, dit mag helemaal niet zo (10 jaar geleden ook al niet) en wat een prutswerk.
Nu volgende probleem in huis, waarvan de basis ligt bij, jawel, Heluto.
Niet mee in zee gaan.

Antwort von Mebatherm
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Komen in juni 2025 voor onderhoud en dan blijkt een onderdeel niet goed te zijn waardoor de ketel niet goedgekeurd kan worden. Het onderdeel zal volgens de monteur worden besteld en dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om het nieuwe onderdeel te installeren. Inmiddels ruim 3 maanden (7 oktober) verder maar geen enkele reactie meer van Mebatherm. Duur onderhoudscontract maar ze komen hun verplichtingen niet na.
Niet mee in zee gaan, het is er een zooitje
Ik ben jaren lang een tevreden klant geweest bij Mebatherm voor installatie, onderhoud en reparatie van CV en luchtverwarming. De technische mensen waren prima als de afspraak doorging, maar planning en communicatie was zeer matig.
Sinds 2023 gaat er echter veel meer mis in planning, communicatie, klantvriendelijkheid commercie en Facturatie en werd na de aanschaf van mijn nieuwe luchtverwarming ter vervanging van de oude door mebatherm m’n onderhoud op de nieuwe ketel opgezegd, terwijl ik al twee jaar vooruit betaald had voor het onderhoud van m’n oude ketel.
De nieuwe ketel in de fabrieksgarantie ging vele malen meer in onderhoud kosten en ik kreeg een aanbieding die ik moest tekenen.
Ik heb gebeld en de enige uitleg was dat ik gewoon moest betalen, dus heb ik opgezegd en de afspraak gemaakt dat de cv ketels waarvoor ik al onderhoud had betaald nog wel geserviced moesten worden.
Ik moest daarna meerdere keren bellen om mijn reeds betaalde onderhoudsgeld op de luchtverwarming terug gestort te krijgen.
Vervolgens ben ik meerdere malen gebeld of ik toch niet klant wilde blijven, waarop ik gereageerd heb nee niet op basis van de huidige prijs aanbieding en voorwaarden.
Weer meerdere keren gebeld zonder inhoudelijke uitleg, behalve dat ik twee setjes van filters zou krijgen, maar dat verklaarde de prijsstijging voor een apparaat in de fabrieksgarantie totaal niet.
Vervolgens krijg ik een aanmaning dat ik
het ‘opgezegde ’ onderhoudscontract moest betalen en ik herinner ze er aan dat ik meermalen heb opgezegd en betwist de factuur.
Vervolgens krijg ik een aanvullende factuur voor uitgevoerd onderhoud, terwijl dat vanuit het afgelopen onderhoudscontract vooruit al betaald was, dus ik betwist de factuur en geef aan dat het bij vervolg naar de rechtsbijstand gaat.
Hierop krijg ik een factuur voor ‘administratie kosten’ ik herinner ze er aan dat ik heb opgezegd en betwist ook deze de factuur. Tevens geef ik aan dat hun belinspanningen om mij als klant terug te winnen niet aan mij doorgefactureerd kunnen worden.
De commercie bij mebatherm schrijft tegenwoordig met een vork want ze hebben genoeg klanten die offertes aanvragen en wachttijden voor installatie, dus het kan kennelijk wel wat duurder.
Ik vraag offerte voor plaatsing van een WTW aan en krijg een offerte van een €6800,-
Als ik zelf op internet zoek kan ik een WTW inclusief materiaal en uitgebreide co2 gestuurde besturing en afstandsbedieningen zelf plaatsen voor €2100,- Het plaatsen kostte mij samen met een vriend 6 uur werk en wij doen zoiets niet dagelijks, na de verkoper met dit prijsverschil van ruim €4500,- voor de installatie te hebben geconfronteerd bleek dit ‘een foutje’ 🤯
Het is er echt een ongeregeld zooitje met een stelletje cowboys op kantoor en commercie ….. waardeloos.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.