Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om Metaburn Min oplevelse er' at det er det første slanke produkt jeg har prøvet uden afskyelige bivirkninger. Jeg er på 2. Måned nu og mærker stille og roligt at min forbrænding bedres. Jeg agte... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Som jeg har sagt til jer før, så virker Metaburn ikke med kun 2 kapsler om dagen. Her er produktet så godt som virkningsløs. Jeg tager 4 om morgenen og 4 om aftenen, her er der god virkning. Er næsten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt en prøve pakke derfra, efter jeg har bestilt den, ser jeg bedømmelserne omkring folk kommer til at betale flere penge osv. Jeg kontakter metaburn og ønsker at annullere mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tok 1 tablett og ble akutt syk! Skremmende opplevelse. At slikt kan selges uten advarsel?? Og nei, det kan ikke være noe annet enn den ene tabletten jeg tok, det har jeg kontroll over. Jeg ble raskt... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

ET KOSTTILSKUD TIL SUND VÆGTKONTROL: MetaBurn giver kroppen en unik kombination af aktive ingredienser, herunder wakame-ekstrakt og camelia sinensis. Wakame-ekstrakt hjælper med at reducere appetitten, camellia sinensis bidrager til øget forbrænding og hjælper med vægtkontrol.

3,4

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget metaburn i ca 3 mdr og…

Jeg har taget metaburn i ca 3 mdr og har tabt mig 22 kg men nu står jeg stille jeg kan varmt anbefale metaburn

20. November 2022

Hej
Tak for dit feedback

Stort tillykke med dit flotte vægttab! Vi er glade for at du har haft god gavn af Metaburn! :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt at bestille- lidt lang leveringstid.

Det var nemt og hurtigt at bestille, kun leveringen tog sin tid, men det var oplyst på forhånd med 7-14 dages leveringstid.

18. November 2022

Hej Susanne
Tak for dit feedback

Vi er glade for at bestillingen var nem, vi arbejder meget på at få leveringstiden reduceret i øjeblikket, det skal nok komme. Tak for tålmodigheden :)

Jeg er yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds. Og tøjet er begyndt at blive løs. 🙌👍

16. November 2022

Hej Bente
Tak for dit feedback

Vi er glade for at du er tilfreds og at du både ser og mærker en forskel, så det bare med at fortsætte! :)

Vh Vitamail.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Effekt. Jeg kan godt mærke en forskel

Jeg kan godt mærke en forskel, men ikke så meget som jeg havde håbet. Er dog ikke færdig med den første pakning. Har tabt mig 3 kg

15. November 2022

Hej Bodil
Tak for dit feedback

Vi er glade for at du mærker en forskel! Hvis du allerede ved dagligt brug i 2 måneder har tabt dig 3 kg, så skal det nok blive rigtig godt. Vi anbefaler nemlig 4-6 måneders dagligt brug, for at mærke en optimal effekt:)
Stort tillykke med dit flotte vægttab!

Måske for tidligt

Det er lidt for tidligt at skrive om vægttab da jeg har kun taget det i et par dage.
Men allerede kan jeg mærke at jeg har mindre sult og sukker trangen er helt væk. Jeg har set der var nogle der haft en dårlig oplevelse med leveringstid men det står at det tager 7 til 10 dage og jeg fik min i 8 dage så ingen klage der .
Jeg ved ikke hvordan det virker for andre jeg kan kun tale for min egen erfaring.
Hvis tingene bliver anderledes vil jeg opdaterer min anmeldelse. Men op til nu 5 stjernerOPDATERER. Som lovet her er opdatering. Efter at have brugt metaburn i flere uger, giver jeg stadig 5 *. jeg har tabt mig ca 1 til 1.5kg hvert uge. Som jeg må indrømme er over min forventning. Jeg får ingen bivirkninger og har mere energi end før.

12. November 2022

Hej
Tak for dit feedback

Vi er glade for at du allerede nu mærker en effekt af Metaburn, vi håber denne bliver endnu bedre!
Vi ser frem til at høre fra dig, og følge med i dit forløb :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er efter ½ års tid stadigvæk…

Det er efter ½ års tid stadigvæk fantastisk godt. Det booster forbrændingen, og det hjælper med til at få bedre madvaner, fordi man bliver mere bevidst om, hvad man spiser.
Inge
ref. nr. 41063

11. November 2022

Hej Inge
Tak for dit feedback

Vi er rigtig glade for at du fortsat mærker en god effekt af produktet! det lader til du har fundet det helt rigtige tilskud i Metaburn :)

Mindsket lækkersult

Jeg har taget metaburn i ca 3 uger.
Min evige lækkersult er mindsket betydeligt.

4. November 2022

Hej Suzanna
Tak for dit feedback.

Det glæder os at høre du allerede mærker en effekt efter 3 uger, så det bare med at fortsætte! :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har kun taget dem i14 dage … har det…

Har kun taget dem i14 dage … har det meget varmt om natten.. trangen til mad og sukker er det samme

3. November 2022

Hej Malene
Tak for dit feedback.

Der går for de fleste et par måneder, før man ser en optimal effekt.
Alt godt tager tid :)

Jeg var glad i starten

Jeg var glad i starten, nu er det lige som om at nålen på vægten ikke flytter sig og jeg er også mere lækker sulten igen. 😥😥

2. November 2022

Hej Britta
Tak for dit feedback.

Det er rigtig vigtigt at man husker at spise 2 piller om dagen, for den bedste effekt.
Der vil altid være op og nedture :)
Hvis man skal tabe sig, er det vigtigste man gøre at være i et kalorieunderskud.
Vi anbefaler en sund kost, og rigeligt med motion :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved ikke om de virker 100 %.

Ved ikke om de virker 100 %.
Føler ofte en stor sult, selv om jeg spiser de piller.
Jeg har taget på, selv om jeg spiser sundt det meste af tiden.

28. Oktober 2022

Hej Emma
Tak for dit feedback.

Vi er kede af at du ikke har haft gavn af Metaburn, endnu.
Det er rigtig vigtigt at være i et kalorieunderskud, hvis man ønsker at tabe sig.
Vi anbefaler derfor at man spiser en sund og varieret kost, og får den nødvendige motion.

Vh Vitamail.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kan desværre ikke se ( mærke ) nogen…

Kan desværre ikke se ( mærke ) nogen forskel endnu

15. Oktober 2022

Hej Inge
Tak for dit feedback.

Man skal tage Metaburn i 4-6 måneder for at opleve en daglig mærkbar effekt.
Vi håber du ser en forskel meget snart :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har ik vætet på dem så længe men jo min…

Har ik vætet på dem så længe men jo min sukkertrang er blevet mindre jeg er diabetiker og har egentlig ik styr på mit blodsukker om det er blevet mrre stabilt det kommer nok når jeg har taget dem noget tid...
Spændt på resultaterne. Men intet at være utilfreds med lige pt.

1. Oktober 2022

Hej Malene
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at du indtil videre er tilfreds, det håber vi fortsætter, ellers må du endelig give besked :)
Godt at høre du mærker en lille effekt allerede!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God effekt efter kort tids brug.

Har kun taget pillerne kort tid, men føler de har en god effekt allerede. Jeg kan mærke det.

13. Oktober 2022

Hej Villy
Tak for dit feedback.

Det er rigtig godt at høre! så det bare med at fortsætte :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kan ikke se det på vægten endnu

Kan ikke se det på vægten endnu. Men sukkertrangen er kraftigt reduceret.

12. Oktober 2022

Hej Joan
Tak for dit feedback.

Det er dejligt at høre din sukkertrang er nedsat, så virker produktet som det skal! :)

Vh Vitamail

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr