Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är så jätteglad för de två väskor jag köpt - en shoppingväska och en mobilväska. Ser fram emot att använda dem. Kontakten med er har varit väldigt trevlig och rekommderar era väskor och är glad för e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige modtaget min Ella taske i dag, efter lang ventetid. Jeg fik et billede af den i julegave da den var udsolgt, og har ventet lige siden. Endelig kunne jeg lægge en pre order i marts og i da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, jeg havde bestilt en taske, da jeg modtog den blev jeg klar over, at jeg havde valgt den forkerte taske (den var for lille). Jeg ringede til Michala som hjalp mig med at sende tas... Mehr ansehen

1. Lederwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos MicMic finder du læder accessories i høj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehør. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle fortjener noget fra MicMic

Jeg har en pung, et computersleeve og en hel del tasker fra MicMic. Er kæmpefan. Af tanken bag produktionen, af kvaliteten og af den fantastiske service, ejer og designer altid giver. Denne gang var det (endnu) en gave, jeg købte.

25. November 2025

Elsker MicMic

Jeg har købt flere tasker og nøgle ringe fra MicMic, og kvaliteten er så høj og læderet er så blødt og lækkert, desuden får det en smuk patina med tiden.
Elsker at støtte mindre virksomheder

20. November 2025

Lækreste tasker fra MicMic

Jeg ejer to tasker fra MicMic. Én Kandy i sort og én Siem XL i lysebrun. Begge tasker er intet mindre end vidunderlige, stærke i kvaliteten og udvikler sig med smukkere og smukkere patina som tiden går. At jeg samtidig kan støtte et udviklingsprojekt og kvinder i andre lande er bare en ekstra gevinst. Kæmpe anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. November 2025

Mega god taske

Jeg har købt Mabul læder shopper tasken i brun og hold nu k*ft en fed taske!!! Det er helt utroligt så meget den kan rumme og de brede stropper/hanke gør den super behagelig og gå med. Og så er prisen vildt god!
Min kollega blev helt misundelig, så nu har hun den sort :)

4. August 2025

Absolut en anbefaling af MicMic

Elsker mine tasker fra MicMic! Jeg har haft dem i flere år og bruger min Siem XL HVER DAG - og de holder bare. Jeg elsker, hvordan taskerne over tid får patina og så er det bare en biks med personlighed, høj service og gode værdier.

19. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af høj kvalitet og moral

Jeg har både en taske som er 6-7 år gammel, som fortsat er SÅ fin. Men fik sidste år to smukke tasker jeg har sukket efter længe. Begge er så lækre og i en vild kvalitet, een ene fik jeg en dag på noget lagersalg pga en rids, som jeg ikke kan se nu hele tasken er begyndt at få mere patina. Jeg vægter både kvalitet af produktet meget højt, men særligt også arbejdsvilkår og bæredygtighed. Derfor kan jeg kun give en kæmpe anbefaling af MicMics tasker

25. November 2024

Ja tak til MicMic!

I weekenden købte jeg Ella tasken hos dig på Bagsværd julemarked, og jeg er så glad for den!
Tasken er rummelig og virkelig lækker i kvaliteten - Det var ydermere fedt at tale med dig om alle dine flotte produkter.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg køber en taske fra MicMic!

16. November 2025

Serviceminded og smukke produkter

Fantastik service. Ejeren tager sig tid til at svare og gå i dybden med hendes besvarelser, så man føler at hun virkelig tager sig tid til en ☺️ fantastisk kundeservice.
Selve produktet er så flot, elsker at taskerne udvikler sig henover år, læderet forandre sig hele tiden☺️ elsker mine tasker fra micmic.

29. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

indfarvningen af læderet

indfarvningen af læderet. Tasken tåler næsten ingenting før end der kommer mærker i læderet (striber)

10. November 2025
MicMic-Logo

Antwort von MicMic

Hej Klaus,

Ærgerligt at høre om din oplevelse, især fordi det, du beskriver, faktisk er en helt naturlig og ønsket egenskab ved denne type læder. Det er netop dét, der giver tasken sin smukke patina og personlighed over tid.
Hvis man ønsker et meget ensartet udtryk uden mærker, streger eller patina, er det nødvendigt at vælge en type læder med overfladebehandling eller en taske i plastik.
Det er ikke noget, jeg har på min webshop, da jeg synes, at netop patinaen er en stor del af charmen ved ægte læder.

Jeg vil derfor også gerne understrege, at det IKKE har noget med indfarvningen at gøre og IKKE en fejl på læderet, men derimod en personlig præference.

Læderet på denne taske er behandlet med en vokseffekt. Det betyder, at når læderet bøjes eller ridses, bliver overfladen lysere i området men når f.eks. får fedt, bliver det igen mørkere.
Over tid udvikler hele overfladen en jævn og smuk patina.

Tasken er ikke overfladebehandlet, hvilket både giver den bløde, naturlige fornemmelse (i modsætning til en mere plastikagtig overflade) og gør, at læderet reagerer på berøring, brug og omgivelser. Læderet kommer fra et virkelig dygtigt, LWG Gold-rated garveri, og kvaliteten er i top.

Hvis din taske har fået mærker, du ikke bryder dig om, vil jeg anbefale at behandle den med neutral læderfedt. Det kan ensarte udtrykket rigtig meget ☺️

Jeg håber du vil genoverveje din anmeldelse, da der ikke er tale om en fejl eller mangelfuld indfarvning, men en ønsket del af læderets kvaliteter.

Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe med noget herfra.

Ha’ en rigtig dejlig dag.

Mvh Michala
/Ejer af MicMic

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for mine to nye ella…

Jeg er meget glad for mine to nye ella crossover tasker i sort og brun. Da jeg så den sorte var det kærlighed ved første blik. Så jeg måtte også eje den brune. De er små- men rummer meget. Og i god læderkvalitet. Og hurtig levering. Så det er ikke sidste gang jeg køber en taske her

27. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har to tasker fra MicMic

Jeg har to tasker fra MicMic, bumbag og Boro bag.Jeg bruger minimum en af dem dagligt og nogle gange begge. En på job og den anden hvis jeg skal ud senere. Jeg vil ikke udelukke at der på et tidspunkt kommer en 3. til samling. Min brumbag er ældst og ubehandlede, hvilket gør at den er ved at have fået et smukt patina.

20. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pris og kvalitet hænger ikke sammen.

Jeg købte en læderpung (damepung TIWI), der levede op til mine forventninger. Jeg gav 449 kr for pungen.
Jeg købte også en taske (skuldertaske, BORO Bag) til 1400 kr. Tasken imponerer ikke. Læderet er tykt og hårdt, så både strop og taske er 'ufleksible'. Tasken hænger ikke pænt, hverken på skulder eller som crossover. I mine øjne er tasken for dyr i fht. kvaliteten.
Micmic.dk har levet op til forventningerne i fht. hurtig forsendelse og kundeservice. Jeg elsker idéen bag butikken, hvor man støtter lokale medarbejdere i fattige områder.

1. September 2025
MicMic-Logo

Antwort von MicMic

Kære Karen,

Tak for dit køb og din anmeldelse.

Dejligt du er glad for pungen og ikke mindst min service, levering og konceptet bag MicMic 🙏
Tusinde tak for det.

I forhold til tasken, er det tanken, at den skal holde formen og minde om de rygsække man havde tidligere i kernelæder. Som du selv er inde på, har jeg derfor valgt “stift”/tykkere læder til tasken her - dog bliver f.eks. remmen blødere ved brug.
Det er en af de helt naturlige effekter, jeg selv elsker ved dette læder, men det er selvfølgelig meget en smagssag.
Jeg har også tasker der er syet i meget blødere, og også tyndere, læder. Det er blot en anden stil 😊
I forhold til, hvordan den hænger er det ærgerligt, at du ikke synes om den. Der er jeg ked af. Det kommer måske ned til pasform og præferencer - det er nemlig en af de tasker, jeg har solgt igennem mange år og oplever positiv feedback på.
Med det sagt, vil jeg notere din kommentar og have det i tankerne fremadrettet, så det bliver den bedst mulige taske i sidste ende.

Til info, hvis et produkt ikke lever op til ens forventninger eller ønsker, er der altid 14 dages fuld returret.
Det kan jeg se, at du ikke har benyttet, så jeg håber den alligevel kan bruges 😊🙏

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Mvh Michala
/Ejer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr