Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg ønskede at købe hus og jeg fik fra første møde bekræftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god bank. Fast rådgiver som kender en og er god til at guide og fortælle. Tilknyttet Middelfart Sparekasse Odense, Dalumvej. God service, og Personale samt hurtig tilbagemeldinger
Unternehmen hat geantwortet
Umildbart ikke ligefrem en bank der er for folk uden store investeringer eller lån. Overvejer skift, men må indrømme jeg finder det uoverskueligt. Dyre gebyrer. Ønskede et midlertidigt bevilliget over... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fine hensigter, men udførelsen halter. Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning på 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i øvrigt ingen forståelig ref... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.
Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.
I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.
Bliv kunde >>Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.
Havnegade 21, 5500, Middelfart, Dänemark
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Tilknyttet Middelfart Sparekasse Odense, Dalumvej.
God service, og Personale samt hurtig tilbagemeldinger

Antwort von Middelfart Sparekasse
Altid hurtige og venlige svar og stor samarbejdsvilje.
Derudover en Mobilbank og Netbank der er yderst brugervenlig og godt designet.

Antwort von Middelfart Sparekasse
Altid klar til at hjælpe og var med til at sponsorere min dreng som svømmer i Kolding svømmeklubben ❤️

Antwort von Middelfart Sparekasse
Vi blev anbefalet af god rådgiver , som var vores rådgiver i anden bank

Antwort von Middelfart Sparekasse
De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg oplevede god rådgivning med stor tålmodighed til at forklare om kurs, bidragssats og andet bøvl undervejs.
Da jeg første dag stod i mit nye hus bankede det på døren, og min bankrådgiver stod med et flag og ønskede mig tillykke - dét har jeg aldrig oplevet før. Sikke en sammenhængende oplevelse, trygt og forståeligt! Kan kun anbefale Middelfart Sparekasse 👌

Antwort von Middelfart Sparekasse
Kompetent og venlig betjening i forbindelse med bankskift

Antwort von Middelfart Sparekasse
En rigtig lokal sparekasse. Her handler det om at være tilstede nær kundens hjem, så hjælpen er let tilgængelig og personlig. Det koster, men alligevel er priserne rimelige, og for frivillige foreninger stadig de laveste tilgængelige.

Antwort von Middelfart Sparekasse
Chokeret over en bank som truer sine kunder! Har ikke gæld hos dem, eller andet udestående…
Det har styr på hvad de laver Iforhold til min tidligere bank så har de tid til at snakke både over telefonen og ansigt til ansigt de sidste gange jeg har haft brug for en samtale så har der været tid samme dag så det er den bedste bank jeg kan anbefale og jeg har haft 3-4 stk nu så kæmpe anbefaling her fra

Antwort von Middelfart Sparekasse
Dalum afdelingen er en finial som tager godt hånd om nye kunder.
God og sober rådgivning.
De ser mennesket og ikke kun et exelark.
Tak for god rådgivning til Lasse og Irene.

Antwort von Middelfart Sparekasse
Fik en utrolig god modtagelse , da vi skiftede fra dansks bank til Middelfart , søde og venlig personale, altid tid til at hjælpe og så er der åben hver dag hvis man har brug for det .

Antwort von Middelfart Sparekasse
Vi har lige skiftet til Middelfart Sparekasse og det har været et fantastisk forløb, vi er blevet guidet hele vejen igennem og fået en hel igennem fantastisk rådgivning.

Antwort von Middelfart Sparekasse
Vi er flyttet til banken på grund af vores gode bankrådgiver Tina Jeanette Hansen, som vi har nydt god rådgivning fra i årenes løb
J. Lichtwerk og IMTommerup

Antwort von Middelfart Sparekasse
Min bankdame er sød Maibritt Kirk .

Antwort von Middelfart Sparekasse
Fra første minut bliver man mødt med velvilje, hjælpsomhed, positivitet omkring det hele.
Det er forløbet fint og vi er glade for skiftet, helt som forventet. 👌😊👍

Antwort von Middelfart Sparekasse
Sidste gang at jeg giver svar på oplevelse hvor det ikke er mig der bestemmer hvad der skal svares på
Super arrangement med gode råd om inventering,
Hans Rædder gav en super vurdering af regerings forhandlingernes muligheder. Jeg synes at han altid giver valid og balanceret vurdering gennem de interviews han har med politikerne.
Tak til Middelfart Sparekasse

Antwort von Middelfart Sparekasse
Lige siden vi skiftede til Middelfart Sparekasse,er vi blevet mere og mere tilfredse med vores valg af bankvalg.Her har vi hele tiden fået vældig megen hjælp til de ting vi har haft brug for.

Antwort von Middelfart Sparekasse
Vi er lige skiftet til Middelfart Sparekasse, og kan kun give de varmeste anbefalinger. Sagsbehandlingen var hurtig, saglig og informativ. Vi blev guidet hele vejen, og har fået god rådgivning undervejs. Skiftet er foregået gnidningsfrit. Anbefaling herfra.

Antwort von Middelfart Sparekasse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.