Mijnwebwinkel Bewertungen 590

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De reactietijd en ondersteuning op vragen is snel en goed. Relatief weinig storingen. Achter de schermen redelijk eenvoudig zaken aan te passen op de website voor een leek. Maar wat me erg tegen de bo... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Redelijk fijn platform waar je als beginnende webshop mooi mee kunt starten. De prijzen zijn helaas wel enorm gestegen (zeker als je altijd het premium account had met kassa app). Ze zijn helaas niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brechtje van de Customer Support en designer heeft mij super goed geholpen met onder andere Google Analytics, Google search Console en de sitemap. Ze legt het op een duidelijke manier uit. Hoe het wer... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Met Mijnwebwinkel maak je gemakkelijk je eigen webshop. Alle functies die je nodig hebt, altijd gratis. Wij geloven dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we dan ook maar één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel.

3,1

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Altijd een snelle reactie

Altijd een snelle reactie. Platform werkt fijn en is overzichtelijk en makkelijk mee te werken.

19. März 2024

Hallo Sabine,

Bedankt voor je positieve feedback. Het is fijn om te horen dat je goed vooruit kan met ons platform! Mocht je nogmaals tegen een vraag aanlopen horen we het graag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I am one of the first clients of…

I am one of the first clients of Mijnwebwinkel.nl
Monthly costs where around 50 euro for 3 months. The last years I saw prices increase a lot. last year they increased with 18 euros from 102 to 120 euros !!!!
DO NOT CHOOSE FOR THIS PROVIDER. THEY INCREASE THERE PRICES EVERY YEAR !!

28. Februar 2024

Hello René,

We understand that changes in subscription fees can be frustrating. Like many companies, we have had to raise our prices recently due to rising costs. While we understand that you would prefer to see prices stay the same as much as possible, unfortunately we haven't been able to avoid these changes. At the same time, we've also launched new features and continued to work on improving the stability of the platform.

Kind regards,

Goede service!

Goede service!

Binnen een dag is mijn vraag beantwoord en ik ben goed geholpen.

2. Februar 2024

Hallo Jolanda,

Bedankt voor je recensie en top dat we je snel verder hebben kunnen helpen! 👍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laat jullie niet vangen!!

Ik wil na 3 jaar mijn abonnement stopzetten bij Mijnwebwinkel. Uiteraard wist ik de startdatum niet meer van het aangaan van het abonnement, omdat ik zo veel abonnementen heb en als je alles moet onthouden... De startdatum staat niet op de facturen, via 5 stappen in je account kan je pas zien wanneer je dit bent aangegaan. Blijkt dat ik 20 dagen te laat ben om mijn abonnement stop te zetten, dus zit ik hier nog een jaar extra aan vast. De communicatie verloopt heel stroef. Als je hen belt wordt er aangegeven dat je beter via mail over deze zaken communiceert, daar is het altijd een hele tijd wachten op antwoord. Mocht Mijnwebwinkel een beetje menselijk zijn, zouden ze deze 20 dagen die ik te laat was door de vingers zien.

Ook is het een heel vervelende site om je eigen webshop er mooi te laten uitzien. Ook zijn er in die 3 jaar tijd zeker 3 prijsstijgingen geweest!! De webshop is ook al vaak uitgevallen door 'werkzaamheden'. Laat jullie dus niet vangen en kijk zeker eerst uit naar andere hosts!

PS: ik hoef geen reactie van Mijnwebwinkel, jullie antwoorden toch altijd hetzelfde!!!

2. Februar 2024

Hallo Geert,

Bedankt voor het delen van deze feedback. Het is jammer om te horen dat het niet geheel duidelijk was dat het om een jaarabonnement ging. De startdatum vermelden we inderdaad niet op facturen, maar staat in de beheeromgeving van de winkel vermeldt onder instellingen / winkelgegevens / bedrijfsgegevens.

We maken onze afspraken over het abonnement altijd per e-mail. De reden dat we dit niet telefonisch doen is om verwarring in de toekomst te voorkomen, omdat je de afspraken dan niet hoeft te onthouden, maar terug te vinden zijn. We streven ernaar om mails op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Gezien je mail binnen enkele uren is beantwoord is daar gelukkig ook in jouw geval aan voldaan.

We willen je in ieder geval bedanken voor je tijd op ons platform, en wensen je veel succes in je volgende onderneming!

oplichters

Er worden dingen beloofd die nooit worden gedaan, er worden dingen opgedrongen waar je niet om heen kunt, klarna word ineens verwijderd waar je niets aan kan doen. Geen toegang tot backup van je gegevens zodat je niet weg kunt. Elk jaar stijgen de prijzen fors (begonnen met 50,- nu 170,- binnen 5 jaar voor dezelfde functionaliteit) NIET DOEN !!!!!!

31. Jänner 2024

Hallo Speelgoed en Techniek,

Wat jammer om te horen dat je ons platform op deze manier ervaart. We zijn voortdurend bezig om het platform en onze diensten te verbeteren. We kijken daarbij naar de behoeftes en wensen van het gehele klantenbestand. Het kan daardoor voorkomen dat we verbeteringen doorvoeren die niet voor iedereen een toevoeging zijn, maar wel voor een groot deel van onze klanten.

We begrijpen dat veranderingen in kosten en abonnementsprijzen frustrerend kunnen zijn. Zoals vele bedrijven hebben we de afgelopen tijd onze prijzen moeten verhogen door de stijgende kosten. Hoewel we begrijpen dat je de prijzen liever zo veel mogelijk gelijk ziet blijven, kunnen ook wij daar helaas niet omheen. Je geeft aan dat je prijzen fors zijn gestegen. We willen daarbij wel aangeven dat je een extra abonnement voor de Kassa App hebt afgenomen.

Heb je nog vragen over de nieuwe functionaliteiten van het platform, of zie je graag andere functionaliteiten toegevoegd, dan mag je altijd contact met ons opnemen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LET OP MENSEN! Jaarcontracten!

LET OP MENSEN!! Dit bedrijf werkt met jaarcontracten en word elk jaar stilzwijgend met een JAARcontract verlengd! daarbij kan je nergens vinden waar jouw einddatum word aangegeven, dus als het tegenzit en je bent een paar weken te laat zit je nog een jaar vast met extra kosten, ook is er totaal geen communicatie over de continu (flinke) prijsverhogingen, blijf ver weg van dit bedrijf!

22. Jänner 2024

Beste heer Kuijf,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat je niet op de hoogte was van onze contracttermijnen. Wij werken inderdaad uitsluitend met jaarabonnementen, wat gebruikelijk is bij het afsluiten van een zakelijk abonnement. Hier dien je ook expliciet akkoord voor te geven voordat je een abonnement afsluit op ons platform. Daarnaast is de contracttermijn op ieder moment te raadplegen in de algemene voorwaarden.

De prijsverhogingen hebben we zo lang mogelijk geprobeerd uit te stellen. Helaas waren ook wij genoodzaakt om de prijzen te verhogen door de gestegen kosten. Hier hebben we al onze klanten 3 maanden van tevoren per mail van op de hoogte gesteld. We snappen dat het als een verrassing komt als je deze communicatie over het hoofd hebt gezien. Mocht je nog aanvullende vragen of feedback hebben (over de prijswijziging) horen we het graag! Stuur dan een mail naar support@mijnwebwinkel.nl

Slecht vindbaar

Ik gebruik zijn diensten vanaf 2021 en tot heden alleen 3 x verkopen. Slecht vindbaar op Google en verouderde systemen , slechte combinatie voor ondernemen vooral als je een webwinkel hebt.
Inmiddels gestopt. Jammer voor de investering per maand. Succes 🤞

30. Dezember 2023

Hallo Rozalina,

Wat jammer om te horen dat je niet het gewenste succes hebt ervaren met je webwinkel op ons platform.

We bieden verschillende hulpmiddelen en ondersteuning aan om je te helpen bij het optimaliseren van je webwinkel. Zo hebben we onder andere uitgebreide uitleg over SEO, vormgeving en best practices. Ook mag je altijd contact met ons opnemen voor gratis advies. Daarnaast werken we samen met diverse partners die expertise hebben op het gebied van marketing en andere aspecten van e-commerce.

Mocht je in de toekomst overwegen om opnieuw te starten dan staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen.

Bedankt voor het gebruik van onze diensten sinds 2021. We wensen je het allerbeste in je verdere ondernemersavonturen.

probleem website

Heeft het probleem, goed en snel opgelost met duidelijke voorbeelden, zo kon ik het zelf ook snel toepassen.

8. Jänner 2024

Hallo Em,

Wat leuk om te horen dat je zelf aan de slag kunt gaan! We willen je nog veel succes wensen met het inrichten van je webwinkel. Loop je nog ergens anders tegenaan, dan aarzel niet om het aan ons te vragen!

Veel Dank Aan Alle Medewerkers Van MIJNWEBWINKEL

Wij zijn sinds de oprichting van onze webwinkel zeer tevreden met MIJNWEBWINKEL. Wij waren meer als tien jaar klant en al die tijd zeer goed geholpen bij problemen of vragen over diverse dingen. Zeer net bedrijf met super leiding en medewerkers. Alle lof voor hen!
De reden dat wij er mee stoppen heeft te maken met economische redenen dus niet aan de verkopen via MIJNWEBWINKEL!

Groet en dank,
Arnold
HHPteam

10. Dezember 2023

Hallo Arnold,

Wat leuk om te horen dat je al die jaren een tevreden klant bent geweest! Wel jammer om te horen dat je om deze reden gaat stoppen. We willen je in ieder geval bedanken voor je tijd bij ons, en we wensen je heel veel succes met je toekomstige plannen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfs de extra betaalde opties werken niet

Al twee weken een kritieke bug in het spaarprogramma, waar €20!! per maand extra voor betaald moet worden. Als enige antwoord krijg je dat alles zo moeilijk is en dat ze er zo druk mee bezig zijn. En dat is niet de eerste keer de afgelopen tijd dat er zo'n antwoord terugkomt. Het lijkt wel alsof het helemaal niet goed gaat daar, en iedereen met een beetje verstand van zaken weg is gegaan ofzo?

9. Dezember 2023

Hallo Zoe,

Bedankt voor het delen van jouw feedback en vervelend om te horen dat je problemen ervaart met het spaarprogramma. Het is echter niet altijd haalbaar om een bug onmiddellijk op te lossen. Vaak hebben we tijd nodig om het probleem te reproduceren, de oorzaak te vinden en vervolgens een oplossing te bedenken die door onze ontwikkelaars geïmplementeerd kan worden. Daarnaast is het cruciaal om grondig te testen, om zeker te zijn dat deze oplossing geen nieuwe problemen veroorzaakt. Hoewel we graag elk probleem direct zouden willen oplossen, is dat in dit geval helaas niet gelukt, waarvoor onze excuses.

Mocht je nog vragen hebben over deze bug, dan kun je altijd contact opnemen met ons supportteam.

Elk jaar fikse prijsverhogingen

Niks te klagen over het product zelf, maar de prijs is de afgelopen jaren elk jaar met 25%, 20% en nu weer 18% gestegen. Dit is geen inflatiecorrectie meer. Voor kleine ondernemers zijn deze percentages niet door te berekenen aan klanten, dus opgezegd per einde contract
Omdat ik 1 week te laat was, is dit over 12 maanden en 3 weken…

Hoi Rosalie,

Bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat je om deze reden hebt opgezegd. Doordat ook wij te maken hebben met toenemende kosten, zijn we helaas genoodzaakt om onze abonnementsprijzen te verhogen.

Mocht je meer uit je webwinkel willen halen, dan staan we uiteraard voor je klaar om je te helpen! Indien je interesse hebt in advies of verdere hulp, laat het ons dan weten. We kijken graag met je mee.

Weeral duurder ??

Weeral duurder ??? en je zit vast aan een jaarabonnement.
Ik heb alvast mijn account opgezegd en maak de overstap naar jouwweb , deze is veel goedkoper !!!!
ps. ik hoef geen reactie van mijnwebwinkel op deze review want hun antwoord staat hieronder al meerdere keren.

PRIJSSTIJGING OP PRIJSSTIJGING

PRIJSSTIJGING OP PRIJSSTIJGING. Weet niet wat jullie ervan vinden maar in december 2022 was hun tarief € 30,00 per maand, voor 2023 hebben ze de inflatie gerekend ... en nu krijg ik bericht dat het € 40,00 per maand wordt per 2024 .... Is toch een absurde prijsstijging .....! in amper 1 jaar tijd kan toch niet 40 % erbij ....heb gekeken in 5 jaar inflatie van 210% heeft niets meer te maken met de zogenaamde inflatie.

Hallo H. v. Ginkel,

We begrijpen je zorgen over de recente prijsverhoging. Net als veel andere bedrijven worden ook wij geconfronteerd met toenemende kosten, waardoor we onze tarieven hebben moeten aanpassen. We streven er altijd naar om redelijke prijzen te hanteren en het bieden van een betrouwbaar platform. Als je verdere vragen hebt, helpen we graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Steun gehad met het updaten van de…

Steun gehad met het updaten van de webshop.

10. November 2023

Hallo Gonny,

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen! Nog veel succes met je webwinkel!

Onverwacht jaarabonnement - Gebrek aan transparantie bij MijnWebwinkel.nl

Mijn ervaring met MijnWebwinkel.nl was verre van prettig, voornamelijk vanwege de verwarring en onduidelijkheid over het abonnement. Toen ik me aanmeldde, dacht ik dat ik slechts 14 dagen de tijd had om hun service uit te proberen voordat ik een beslissing zou moeten nemen. Helaas bleek dit niet het geval te zijn, en ik werd onverwacht geconfronteerd met een jaarabonnement.

Het gebrek aan transparantie over het abonnementsmodel is onaanvaardbaar. Als potentiële klant had ik recht op duidelijke informatie over de kosten en de duur van het abonnement voordat ik me aanmeldde. Dit gebrek aan transparantie heeft geleid tot een onplezierige verrassing en financiële verplichtingen waar ik niet op had gerekend.

Het is belangrijk dat bedrijven hun klanten op een eerlijke en open manier behandelen. Het is duidelijk dat MijnWebwinkel.nl op dit gebied tekortschiet. Als consument voel ik me misleid en teleurgesteld in hun praktijken.

Mijn advies aan anderen die overwegen om met MijnWebwinkel.nl in zee te gaan, is om uiterst voorzichtig te zijn en ervoor te zorgen dat je volledig begrijpt welke financiële verplichtingen je aangaat voordat je je aanmeldt. De 14-daagse proefperiode lijkt niet zo vrijblijvend als het lijkt, en dat kan leiden tot onverwachte financiële consequenties.

11. August 2023

Hallo Solar world,

Dank je wel voor het delen van deze feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je in de veronderstelling was dat je een proefperiode was gestart.

We bieden inderdaad een 14-daagse gratis proefperiode aan. De 14-daagse proefperiode is vrijblijvend, deze wordt niet automatisch omgezet naar een betaald abonnement. Doordat we geen account aan je naam kunnen koppelen, kunnen we de situatie niet exact beoordelen, maar het lijkt erop dat je direct een betaald jaarabonnement bent gestart. De duur van onze abonnementen wordt op onze pakketten pagina en de algemene voorwaarden vermeldt. Daarnaast ga je in de registratie akkoord met het jaarabonnement door dit actief aan te vinken voordat je verder kan.

Mocht je vragen of aanvullende opmerkingen hebben horen we het graag. Je kan ons bereiken via support@mijnwebwinkel.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Komt geen hond naar je site

Veel te duur geworden!
Vanaf mei 3 bestellingen gehad, het is nu oktober. Ze beloven je dat je makkelijk te vinden bent via google en gouden bergen maar er komt geen hond naar je site terwijl ik al het vereiste heb gedaan met google etc. Had ik net zo goed strato kunnen nemen voor een paar euro per jaar. Loopt je winkel niet zit je er ook nog eens een jaar aan vast. Komt ook nog bij dat ik 2 maanden voor niets heb betaald omdat de bedrijven waar ze mee samenwerken zoals Molly 8 weken de tijd nemen om de betaalwijze te integreren op je website. Ondertussen betaal je maar kunnen klanten niets kopen. Wat een spijt!!!

3. Oktober 2023

Hallo,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je niet het verwachte aantal bestellingen hebt ontvangen.

Als je een webwinkel bij ons afneemt, neem je software af die is geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in zoekmachines. Goed vindbaar worden in zoekmachines vereist daarnaast actieve inzet van jouw kant. Bijvoorbeeld door schrijven van SEO teksten op pagina's en bij producten of het toevoegen van alt-tags bij afbeeldingen. Iets wat wij niet voor je kunnen doen, maar waar we uitgebreide handleidingen, handvatten en trainingen (zoals onze SEO informatie maand afgelopen september) voor beschikbaar stellen.

Het is vervelend om te horen dat het 8 weken heeft geduurd voordat Mollie je webwinkel had goedgekeurd. Mollie is een externe partij waardoor we geen invloed en inzicht hebben op het goedkeuringsproces en de lengte daarvan.

Als je verdere ondersteuning nodig hebt bij het optimaliseren van je webwinkel of andere vragen hebt, staan we klaar om je te helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een ingewikkeld probleem in de…

Een ingewikkeld probleem in de beheeromgeving is na heel veel heen en weer mailen en proberen het op te lossen van de kant van MWW, toch opgelost. En Guus heeft me meer dan prima geholpen!

28. September 2023

Hallo Atelier Hobbekol,

Wat geweldig om te horen dat het ingewikkelde probleem in de beheeromgeving uiteindelijk is opgelost! We waarderen je geduld en zijn blij dat Guus je zo goed heeft kunnen helpen. Als er in de toekomst nog meer vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je positieve feedback! ⭐

Ollebol & Muis site aanpassen

Ben al jaren klant van Mijnwebwinkel en inmiddels was mijn website wat veroudert. Aanvraag geplaatst om mijn site aan te passen. Duidelijk en goed mailcontact over de stappen die genomen kunnen worden en daarna een heel prettig telefoongesprek met Brechtje. Zij heeft al mijn wensen goed verwerkt en ben heel blij met het eindresultaat.

13. September 2023

Hallo Céline,

Bedankt dat je al jarenlang trouwe klant bent bij Mijnwebwinkel! Fijn om te horen dat de samenwerking met Brechtje goed is verlopen, en we hopen dat je nog jaren van je webwinkel op ons platform kunt genieten. We zullen deze feedback aan haar doorgeven 👍

Mijnwebwinkel Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en duidelijke beantwoording van…

Snelle en duidelijke beantwoording van e-mails. Goede service en bereikbaarheid is veel waard op vandaag. Ik ben fan van MWW!

18. August 2023

Hallo Sophie,

Bedankt voor je positieve reactie. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en duidelijke beantwoording van e-mails. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en het is fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Mocht je ooit nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vriendelijk groet,

duidelijk advies

17. August 2023

Hallo Joke,

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat de informatie helder was en we je verder hebben kunnen helpen! We staan graag voor je klaar mocht je nog andere vragen hebben.

Vriendelijk groet,
Team Mijnwebwinkel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr