Carfy Bewertungen 42

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min dotter köpte en Renault Clio och är supernöjd 👍. Bilhandlaren var jättetrevlig, kunnig och serös. Kan varmt rekommendera Hydra Bilhandel 👌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev inget bilköp för mig denna gå men det va väldigt bra och trevlig personal. Dom va kompetenta och och kunniga samt väldigt villiga till att hjälpa och va riktigt tillmötesgående. Tanken va at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra!!! Sålde vår audi A1 till dem. Ingenting mindre än 5/5 stjärnor. Ahmed och företaget är extremt professionella. Deras uppdrag är att ge bästa möjliga pris och bästa personliga service till... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autohändler
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  3. Professionelle Fahrzeugpflege
  4. E-Commerce-Dienst
  5. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Välkommen till Carfy *************************************************** Vi är ett gäng bilintresserade killar som gillar allt som har med fordon att göra, Vi har bildat Carfy just för att få våran hobby att växa och för att vi gillar att ha kontakt med andra människor och inte minst så vill vi ge möjligheten till konsumenten att köpa sin nästa drömbil till ett riktigt förmånligt pris! Vi på Carfy besitter lång erfarenhet både inom ny- och begagnad försäljning. Våra ledord är att alltid sträva efter att göra Er affär till din bästa affär där du är nöjd hela vägen genom bilköpet, men även många mil senare! vi tog in våran första bil år 2006 och redan då kände vi hur spännande detta var! vi stylar, bygger om och inte minst så kan vi även hjälpa er med att importera drömbilar! vi har importerat bilar och bildelar från USA men även andra länder som Tyskland, Holland och Dubai. För oss är det bara fantasin som sätter gränser! Fördelen med att handla bil hos oss är att våra bilar är handplockade och vi erbjuder bästa priserna på marknaden tillskillnad från andra handlare så har vi låga overheads kostnader som gör att vi kan erbjuda våra kunder marknadens bästa priser. Hos oss kan ni köpa, sälja, byta och förmedla både bilar och motorcyklar. Vi erbjuder dig handplockade fordon till konkurrenskraftiga priser med högsta standard. Samtliga fordon har därför alltid kvalitettestats och genomgått omfattande testprotokoll innan annonsering.

Kontaktinformationen

1 Stern

Bästa bilhandlaren

10. Oktober 2025

Volvo XC90

Köpte min Volvo XC90 här – fantastisk service, smidig affär och bilen i toppskick. Rekommenderas varmt!

12. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan rekommendera företaget varmt!

Kan rekommendera företaget varmt!

Köpte familjebil via ”distans” där säljare gav en noggrann beskrivning i annons, detaljerad visningsvideo samt svarade uppriktigt på frågor vilket gav tillräckligt bra magkänsla för att skriva köpeavtal utan att ha sett bilen.

Vid fysisk visning motsvarade bilen förväntningarna och beskrivning och det blev ett köp med en förmånlig deal tillsammans med säljare.

Bilen jag köpte visade sig sedan att den hade något lite fel i en givare som sedan försvann men där var företaget villigt att kompensera för eventuellt fel.
Minus till företaget var den lite slarviga rekonden som gjordes innan försäljning. Var fortfarande riktigt skitig på sina ställen vilket upptäcktes lite senare.

Ärligt företag!

19. Juni 2025

Snabba

Snabba, trevliga och kunniga. Är nöjd med mitt köp av min nya BMW.

27. Juni 2025

Trevliga och hjälpsamma!

Tanken va att jag skulle ha bytt in min bil men dom hade en annan köpare på den som jag va intresserad utav men blev endå rekommenderat att behålla min då jag hade lagt ut mycket på den redan och fick då tips på att utveckla eller förbättra den mer utan större kostnader.

ha en fantastisk sommar!

6. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriös och mycket trevlig handlare

Vi köpte en bil till dottern av Carfy i november. Allt fungerade toppen från första kontakten till dess affären var klar. Snabb återkoppling när vi hade frågor. En bra bil till bra pris. Allt avslutades med lite gokaffe :) Vi kan varmt rekommendera Carfy.

28. November 2024

Riktigt bra!!

Riktigt bra service, väldigt snäll och vill det bästa för kunden. Köper jag någon bil igen i framtiden så vet jag vart jag ska höra av mig!

20. November 2024

Väldigt unika och professionella

Väldigt trevligt bemötande. Kände inte mig stressad utan fick i lugn och ro kolla på bilen. Höll sitt ord och var ärlig och transparant igenom hela bilköpet. Rekommenderar starkt att köpa bil hos dom. Dom är unika! Inte som andra bilhandlare.

10. November 2024

Nöjd MC köpare

Nöjd med min motorcykel köp, känner mig säker när jag kör i trafiken. Återkommer när jag behöver köpa min tredje fordon från mission bil 🙏🌟

23. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr