Hvis du ønsker stor sannsynlighet for å bli satt i kontakt med useriøst firma , bruk Mitt Anbud. Hvis du foretrekker lite profesjonell og careless håndtering fra Mitt Anbud såkalte kundeservice,... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hadde behov for grundig vask av to utleieboliger. Begge leilighetene var skinnende rene etter jobben var gjort. Svært imponert og tilfreds med firmaets effektivitet, kommunikasjon og profesjonalitet.... Mehr ansehen
They were very flexible to accommodate the cleaning timings! the person who cleaned out House was very professional and kind, they highlighted many things which we hadn't noticed while cleaning! Thank... Mehr ansehen
Trudvanglia Borettslag i Tønsberg har benyttet oss av Malerfirma Ronny Engers male firma i over 30 år. Dette er et firma som leverer en fantastisk bra utført jobb, og vi har 14 rekkehus med 77 leil... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På Mittanbud kan du legge ut hva du trenger å få utført, og få tilbud fra flere bedrifter.
Kontaktinformationen
Hagegata 22, 0653, Oslo, Norwegen
- 41904009
- info@mittanbud.no
- www.mittanbud.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Får jobben gjort
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Høy standard på utførelse. Pusset opp både fasade og kjeller.
Dårlig opplevelse med Mittanbud – anbefaler ikke
Jeg har hatt en svært negativ opplevelse med Mittanbud. Etter å ha signert en kontrakt via tjenesten, opplevde jeg at betingelsene var urimelige og ikke i tråd med det som ble forespeilet. Mittanbud virker å prioritere sine egne interesser fremfor brukernes, og vi opplevde også at konkurransen gjennom plattformen var ekstremt høy, noe som gjorde det svært vanskelig å få jobber.
Da vi forsøkte å avslutte samarbeidet, ble vi informert om at vi måtte vente nesten ett år på grunn av kontrakten vi hadde signert, til tross for at vi var misfornøyd og ønsket å trekke oss tidligere. Dette viser at Mittanbud ikke er opptatt av å sikre en rettferdig og gjennomsiktig prosess for sine brukere.
Jeg anbefaler sterkt at andre bedrifter vurderer alternative plattformer og unngår Mittanbud. Vår erfaring er at de ikke leverer på sine løfter, og at de manipulerer situasjonen til sin egen fordel. Vi føler oss lurt og vil ikke bruke Mittanbud igjen.
Pussing med fiberarmert betong
Veldig fornøyd med kvaliteten på utført arbeid og at det ble levert på kort tid. Kan anbefales!
Pålitelige og flinke.
De kom når de skulle, og gjorde en flott jobb. Kan absolutt anbefales!
Bra app som sender anbud til mange bedrifter. Fin app med gode kommunikasjons muligheter mm.
Bra app. Lett og bruke.
Vi var tre stk som skulle ha abonnement…
Vi var tre stk som skulle ha abonnement på en bruker hos dem. Alle hadde egen enkeltmannsforetak. Avtalen var å dele på rekning siden vi var i startfasen med enkeltmannsforetaket samtidig er dette en lovlig fakturering mellom selskapene. Blei kasta ut og fikk vite at vi dreiv videreformidling av jobber. Selger Andreas gjorde ingenting selv om han hadde en avtale med oss. Styr unna dette.
Delivered as promised with ease and…
Delivered as promised with ease and profesionalism.well done!
Mitt Anbud: An efficient way of finding good craftsmen
We were looking for a person to change an outside wall, on one side our terrace. Already the day after searching through Mitt Anbud we had three offers. It seemed easy to choose one of them, and we were really satisfied.
Ble pusset til å ta et valg på en…
Ble pusset til å ta et valg på en samtale som varer en time. Synes de er vanskelig. Å justere seg i forhold til jobben bedriften bedriften min driver og bedriftens framtidsplaner,
Grei måte å få hjelp til å utføre et arbeid
Vi la ut en hagejobb og fikk tilbud fra tre bedrifter. Det var til stor hjelp i valget å lese andres evalueringer.
Ikke så bra:
1) for å se svarene fra interesserte bedrifter måtte vi ha opprettet en profil. MittAnbud skulle sende en link automatisk på e-post da vi opprettet jobben, men den kom ikke, så vi måtte få flyttet jobben over på en allerede etablert profil innen familien.
2) det er ingen mulighet til selv å endre adressen på profilsiden.
Vi ble svindlet av Mitanbud
Vi ble svindlet av Mitanbud. Vi lette etter en tjeneste som kunne gi oss muligheten til å motta oppdrag, og da vi kom over Mitanbud, ønsket vi å finne ut hvilke vilkår som gjaldt og hvordan det fungerte. Under samtalen med kundeservice, registrerte en av de ansatte oss for et abonnement. Derfor er vi tvunget til å erklære oss konkurs. Jeg forventet ikke dette fra Norge. Dette er den verste tjenesten jeg har opplevd i mitt liv. Vær forsiktig med det, hold deg unna!
I had a great experience with Mitt Anbud
Godt utført arbeid
Godt utført arbeid. God kommunikasjon underveis når det gikk på løsninger.
Can highly recommend Ribe Entreprenør as.
Ribe Entreprenør is efficient, good communication and provider Thatcher little extra service Thatcher makes you brilliantly satisfied.
Job done on time and price as agreed.
Job done on time and price as agreed.
Good communication with project leader.
Very pleased with the result.
All in all a very good experience
Professional, quick
Professional, smart in execution, very nice and friendly. Recommend!
Fint å bruke til diverse prosjekter
Fint å bruke til diverse prosjekter
Meget bra tjeneste for å treffe seriøse…
Meget bra tjeneste for å treffe seriøse håndtverkere. Anbefaler bruk av denne på alle jobber der man ikke på forhånd vet hvem som bør utføre oppdraget.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.