Hadde behov for grundig vask av to utleieboliger. Begge leilighetene var skinnende rene etter jobben var gjort. Svært imponert og tilfreds med firmaets effektivitet, kommunikasjon og profesjonalitet.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Det var ikke mye som vitnet om fagarbeider. Det ble gjort skade på huset som det ikke ble opplyst om. Jobben ble gjort på halve av tiden ift. Mittanbud sitt estimat. Som følge av dette ble da... Mehr ansehen
They were very flexible to accommodate the cleaning timings! the person who cleaned out House was very professional and kind, they highlighted many things which we hadn't noticed while cleaning! Thank... Mehr ansehen
Trudvanglia Borettslag i Tønsberg har benyttet oss av Malerfirma Ronny Engers male firma i over 30 år. Dette er et firma som leverer en fantastisk bra utført jobb, og vi har 14 rekkehus med 77 leil... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På Mittanbud kan du legge ut hva du trenger å få utført, og få tilbud fra flere bedrifter.
Kontaktinformationen
Hagegata 22, 0653, Oslo, Norwegen
- 41904009
- info@mittanbud.no
- www.mittanbud.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Absoliutt et svindlAbsoliutt et svindlerfirmaerfirma
Absoliutt et svindlerfirma. De forlenger avtaler uten å gi noe som helst varsel, noe som er pålagt ved lov. Det er senere umulig å avslutte avtalen, selv om den er blitt forlenget i strid med forbrukerrettighetene.
Enkelt å bruke
Bra middle man selskap som skaper…
Bra middle man selskap som skaper arbeidsforhold mellom rør/bygge selskaper og kunder. Fikk badet oppgraderes gjennom Mittanbud og ble fornøyd.
Oppussing av leilighet. Arbeidet er nøye gjennomført til avtalt pris og tid.
Arbeidet er veldig bra utført og kommunikasjonen har vært god.
Prisen for arbeidet ble som avtalt og utført til avtalt tid.
Prisen som ble gitt inneholdt materialer, moms og lignende så det ikke kom noen overaskelser.
Kan anbefale bedriften til andre som skal pusse opp.
Ease of use Mitt Anbud
Ease of use. Many companies to choose from and informative reviews from users.
Ble oppringt av en selger som ville…
Ble oppringt av en selger som ville selge firmaet vårt abbonement til 36 000 kr for et år. Svindyrt! Noe jeg sa tvert nei til. En dag eller to senere ble jeg oppringt av en ny selger fra mittanbud som tilbød meg et "prøveabbonement" på 1 mnd for 3 000 og vi skulle ikke trenge å si opp avtalene, den skulle bli avsluttet automatisk. Fortsatt dyrt men verdt å prøve. Da prøveperioden var ute viser det seg at vi likevel må betale for 36 måneder og avtalene kan ikke sies opp før etter den tid.
Mittanbud.no er svindlere! Dessuten er det omtrent umulig å får noen jobber på den plattformen deres, og du kan kun svare på så lite som 5 jobber til hvis du abbonerer til en pris på 3000 i måneden.
Effektivt utført jobb…
Et meget hyggelig bekjentskap som utførte oppdraget effektivt og profesjonelt. Oppdraget var å transportere en bil fra A til B.
Veldig fornøyd med å bruke…
Veldig fornøyd med å bruke Mittanbud.no. De følger opp underveis og spør etter hvordan det går. Kommer garantert til å bruke de igjen
Du får en gratis prøveperiode på noen…
Du får en gratis prøveperiode på noen dager, hvis du glemmer å avslutte er du umiddelbart bundet for et år jeg tror det var 3000,00 pr mnd, 36000 pr år, mye penger.
Hva leverer de!! Konkuranse med masse utenlandske sort arbeidere som tar 300 pr time rett i foret.
Kvaliteten på utført arbeid, bare flaks om kvaliteten er bra.
Drit opplegg
UTMERKET RØRLEGGER
Dette var en særdeles god opplevelse! Rørlegger Ali var effektiv, dyktig og løsningsorientert. Seriøs, vennlig og trygg. Jeg er kjempefornøyd! Skal bruke firmaet igjen.
Trustable
Trustable. Good communication, solution oriented, quality of work.
Norsk rørlegger som kommuniserte godt…
Norsk rørlegger som kommuniserte godt og holdt oss orientert under hele oppdraget. Veldig fornøyd. Anbefales!
God kommunikasjon og arbeid
God kommunikasjon hele veien, hyggelige folk som utførte rehabilitering av pipe effektivt! Anbefales!
Utrolig dårlig tjeneste
Utrolig dårlig tjeneste, styr unna. Burde ikke være lov. Kommer til å stille spørsmål om dette videre til Forbrukerådet.
Det er en farse, som firma får men et dårlig tilbud som ikke fungerer, med bindingstid på et helt år. Pengesugg.
Dårlig rådgivere, dårlig kundeservice. Ikke bli lurt.
Vi totalrenoverte vår leilighet i Oslo
Vi totalrenoverte vår leilighet i Oslo, nytt kjøkken og bad, nye gulv og hele leiligheten ble malt. Fitim var prosjektleder og var en helt fantastisk mann å forholde seg til under hele prosessen. Vi bor ikke i Oslo og det medførte at Fitim måtte bistå med mer enn vi kunne forvente. Han stilte opp uansett hvilken dag det var. Maken til god kundeservice har vi ikke vært bort i, helt enestående hjelpsom. Alt ble gjennomført til avtalt pris, kvalitet og tid. Vi anbefaler han på det varmeste og er gjerne referanse om noen skulle være i tvil om at de velger rett leverandør.
Great service for getting stuff done…
Great service for getting stuff done cheaply.
Veldig dyktig og effektiv.
Veldig dyktig og effektiv.
Perfect job and to agreed price av…
Perfect job and to agreed price av quality
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.