Hadde behov for grundig vask av to utleieboliger. Begge leilighetene var skinnende rene etter jobben var gjort. Svært imponert og tilfreds med firmaets effektivitet, kommunikasjon og profesjonalitet.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
They were very flexible to accommodate the cleaning timings! the person who cleaned out House was very professional and kind, they highlighted many things which we hadn't noticed while cleaning! Thank... Mehr ansehen
Det var ikke mye som vitnet om fagarbeider. Det ble gjort skade på huset som det ikke ble opplyst om. Jobben ble gjort på halve av tiden ift. Mittanbud sitt estimat. Som følge av dette ble da... Mehr ansehen
Trudvanglia Borettslag i Tønsberg har benyttet oss av Malerfirma Ronny Engers male firma i over 30 år. Dette er et firma som leverer en fantastisk bra utført jobb, og vi har 14 rekkehus med 77 leil... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På Mittanbud kan du legge ut hva du trenger å få utført, og få tilbud fra flere bedrifter.
Kontaktinformationen
Hagegata 22, 0653, Oslo, Norwegen
- 41904009
- info@mittanbud.no
- www.mittanbud.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Professional and friendly
Professional. Thoroughly executed job. Good price. Friendly communication.
Mitanbud er ikke noe menneskelig
Hei,
Jeg er svært skuffet over hvordan dere håndterer kundene deres. Jeg har hatt helseproblemer og har ikke hatt mulighet til å betale før 27. januar, men dere blokkerer fortsatt tilgangen min og hindrer meg i å ta oppdrag fra 20 januar .vi snakker om 1 uke forsinkelse.
For jeg bli kunde hos dem jeg har sagt at jeg skal operere og du sa (ikke noe problemer )(vi fikser) med det var lurende.
Dette viser manglende fleksibilitet og forståelse for situasjoner utenfor kundens kontroll.
jeg ble lurt av NORTAK AS
jeg ble lurt av NORTAK AS. av Jim karlsson. den 13.11.24 han også driver andre firma som KARLSSON FASADE også KARLSSON TAKSERVICE.
han og sin venn vart hos meg for reparere tak lekkasje. jeg betalte han 25.000kr og han gjørde ingenting lekkasje ble enda verre jeg måtte fikse den selv og han bare forsvant.
Formidlet transportoppdrag- traktor med…
Formidlet transportoppdrag- traktor med utstyr. Ordnet seg på rekordtid til god pris.
Er du bedrift? Styr unna mittabud.
Nå har de gjort to store endringer på hvordan man svarer jobber, uten at man får noe kompensasjon på nåverende avtale eller tydelig beskjed.
1. Større jobber koster 2 klipp.
Det som mittanbud anser som større jobber virker heller ikke ut til å være realistisk.
2. Telefon nr og e-post kom tidligere opp når du brutke et klipp på jobben, nå er det endret til etter at kunden har svart på meldingen du har sendt. De som har brukt mittabud en stund VET at det er kun når du ringer at du får kontakt med de.
Raskt og veldig greit å bruke.
Ett elände och hela upplägget av…
Ett elände och hela upplägget av mitt anbud och servicen e den sämsta i hela Skandinavien speciellt når man försöker finna en lösning så e det ett elände service og idiot kärring som inte kan service når man pratar i telefon. Förtjänar inte en enda stjärna. Tyvärr må man legga in en stjärna. Men dom e inte värt nåt scoring. Detta gäller för bedrifter.
Darlig service
Hi,
Just scumm company. WSIgn contract very ease. Thay will call you 3 times a day but if You need something to be fixed waiting time is weeks. Don byu that.
Mittanbud blir bare mer og mer tørste…
Mittanbud blir bare mer og mer tørste på penger og snart trekker alle seriøse aktører seg ut. Føles som en svindel at vi signerte for x antall klipp også bestemte Mittanbud seg plutselig for at de større jobbene skulle koste flere klipp. De største jobbene har jo enorm respons allerede så dette var skikkelig lureri. Vi vurderer å saksøke Mittanbud
Raske svar fra seriøse aktører.
Raske svar fra seriøse aktører.
Pettersens Snekkertjenester
Pettersens Snekkertjenester er enestående!! Dyktig på alle måter og veldig hyggelig!
Anbefales på det varmeste!
Funket for oss
Styr unna kunderservice
Styr unna , dårlig kunderservice
Fant dyktige snekkere
Dyktig møbeldesigner og snekker
Det startet med et ønske om å få bygget inn bokhylle i tv-stue og garderober på 2 soverom i vår nye leilighet og endte med at vi fikk bygget inn baderomsmøbler i det ene badet og en lagringsplass ved bygging av hems i det 3. soverommet.
Alt ble håndtert til vår store tilfredshet. Møblene ble malt og montert ihht avtale på en meget rask og effektiv måte når først delene var på plass fra hans fabrikk i Litauen.
Vi anbefaler dog at man starter tidlig med bestillingen ift ønsket ferdigstillelse da Ugis er en ettertraktet snekker og det er mange i kø!
Vi har antagelig enda et prosjekt i vår leilighet på sikt og vi vil ikke nøle med å bruke ham igjen. Våre varmeste anbefalinger.
Amazing app to be able to find…
Amazing app to be able to find contractors
Received 3 qualified offers immediately
Easy to work with
Easy to work with. Easy to get intakt with the bedrift.
Eier du en bedrift og vurderer…
Eier du en bedrift og vurderer samarbeid med Mittanbud?
Hold deg unna!
Imøtekommende frem til avtale er signert, etter dette er rådgiver umulig å komme i kontakt med og blir bundet til dyr abbonementstjeneste.
Skuffende kundeservice og tjenester som fremstår amatørmessig.
Styr unna!
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.