Aangegeven levertijd klopt absoluut niet, je wordt aan het lijntje gehouden, hopelijk komen mijn lampen ooit nog binnen. Inmiddels wacht ik al ruim 4 maanden zonder zicht op een leverdatum..
Das haben sich andere Leute angesehen
Aangegeven levertijd klopt absoluut…
Gehele woning van verlichting met Mooi!
Voor onze gehele woning veel nieuwe verlichting moeten bestellen. Heel fijn geholpen door de mensen bij Mooi Verlichting. Iedere vraag is snel beantwoord en ze geven goed advies. Ook het retourneren van producten die teveel besteld zijn is goed geregeld. Voor mij gemakkelijk om mee samen te werken aangezien ze een goede scherpe prijs hanteren icm goed advies en snelle reactie. Heel blij met mijn nieuwe verlichting!
heel slechte site en service
Na diverse reviews op trustpilot…
Na diverse reviews op trustpilot twijfelde ik wat over mijn aankoop. Hoe zit het met levertijd, is dit wel een goede winkel. Toch maar even bellen. Wat blijkt, superservice! Direct goed geholpen, heldere uitleg over levertijden. Zelfs sneller geleverd dan verwacht! En ook nog eens de scherpste prijs die ik kon vinden. Kortom, een betrouwbare echte aanrader.
plafondventilator Blow Luceplan
Prima webshop, design ventilator gekocht was wat verlaat maar perfect geholpen!
Product makkelijk te installeren en werkt perfect.
Service van Eva ook top, een tevreden klant.
Erg tevreden
Erg tevreden, ik twijfelde erg over de spotjes die ik nodig had, ze gaven mij telefonisch en goed en eerlijk advies en heb ik de bestelling bij ze gedaan en ik ben super blij met het eind resultaat zou het iedereen aanbevelen bij twijfel even te bellen voor advies
aankoop lamp Castelani & Smith
besteld en betaald in Juni een Castelani & Smith lamp.. verkoop gaat sneller dat een bevestiging van levering
In februari bestel lamp half juni nog niet geleverd
In februari online een leeslamp besteld en betaald. Tussen de februari en april een aantal malen via de mail contact gehad wanneer de lamp geleverd zou worden. Antwoord hij komt uit Italië en dat duurt langer. Eindelijk was de lamp onderweg en zou half april geleverd worden. Gebeurde wederom niet. Weer gemaild en nu was het verhaal dat ze uit Italië de verkeerde lamp hadden gestuurd. De goede lamp moest op opnieuw besteld worden. Tot 10 dagen geleden weer niets gehoord dus maar weer eens gemaild! Het antwoord was o.a dat ik dezelfde dag nog een reactie zou ontvangen. Helaas wederom niets meer vernomen!!!
Blij met mooi verlichting!
Mooie webshop, ruime keuze en ontzettend goed geholpen door Eva. We zijn heel blij met de spotjes van Wever en Ducre, heel fijn dat Eva eerlijk en deskundig advies heeft gegeven. Echt top service!
Goed verpakt en netjes op tijd geleverd
zeer tevreden
Ik heb bij Mooi Verlichting 3,5 weken geleden een lamp besteld. Voor ik ging bestellen heb ik eerst telefonisch contact gehad met Eva, omdat ik nog wat advies nodig had. Eva heeft mij super netjes te woord gestaan en geholpen, waarvoor dank. Ik heb de lamp inmiddels mogen ontvangen en hij staat prachtig.
De Olivia hanglamp besteld en een dag…
De Olivia hanglamp besteld en een dag eerder ontvangen dan aangegeven ! Wat een ruim assortiment echt een aanrader.
Verlichting
In januari een lamp besteld, tot op heden (maart) nog niet geleverd. Uiteindelijk is de lamp alsnog geleverd, wel met behoorlijke vertraging.
TOTAALPROJECT
TOTAALPROJECT
Voor ons project hadden we inbouwspots, railverlichting en hanglampen nodig..
Advies gevraagd aan Mooiverlichting en geweldig geholpen met de keuze tussen de verschillende armaturen, lichtkleur, inbouwafstand etc.
Het eindresultaat is een sprookje geworden!
Absolute aanrader voor goed lichtadvies en levering van al het materiaal!!
Top service
Super ervaring met dit bedrijf ze weten waar ze over praten zijn eerlijk en erg professioneel ik twijfel zeker niet om hier nog eens terug te komen met deze goeie service bedankt!
Prima ervaring gehad
Onderstaande reviews gelezen dus ik twijfelde om hier iets te bestellen. Maar aangezien ze een fysieke winkel hebben heb ik eens telefonisch contact opgenomen om mijn twijfels toe te lichten en hun kant van het verhaal te horen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en er kan altijd wel eens wat mis gaan, maar meer uitzondering dan regel. Ik heb mijn bestelling gedaan en ik kreeg mijn prachtige lampen zoals toegezegd binnen twee weken netjes geleverd en dat allemaal tegen een heel scherpe prijs. Top dus!
Superslechte communicatie
Superslechte communicatie. Levertijd zou 2 tot 4 weken zijn. Na 4 weken nog geen lamp, gemaild en gemaild, maar we krijgen steeds vage berichten terug. We zijn inmiddels 2 maanden verder en onze lamp is er nog steeds niet....
Bepaald geen mooie ervaring …
Ook ik heb geen mooie ervaring met Mooiverlichting. Wit spotje besteld dat volgens de website een levertijd had van 14 dagen. Na 14 dagen geen levering en geen communicatie. Ik vraag na en hoor dat het onderweg is.
Een week later nog steeds geen levering en geen communicatie. Ik vraag na en hoor dat wit geen standaard kleur is, zwart zou wel op voorraad zijn. Ik verander wit in zwart. Weer een week later nog steeds geen levering en geen communicatie. Ik annuleer de bestelling en laat weten mijn geld terug te willen. Vervolgens word ik gespamd met mails en telefoontjes hoe ik het in mn hoofd haal de bestelling te annuleren want dat er niets is aan te merken op hun service en communicatie... 9 dagen na annulering nog steeds geen geld terug of aankondiging daarvan en als ik daar wat van zeg, stuit ik weer op verzet en uitstelgedrag.
Kortom, zonde van moeite en tijd en een slechte ervaring met een webwinkel rijker.
Geen inlevingsvermogen
Bij deze klantenservice heerst het idee dat als je een dure lamp koopt, dat je ook een huis onder de kont hebt van + 500K of zojuist een nieuwe woning hebt gebouwd. Na een vraag word je zeker geholpen hoor, maar met een oplossing die de klant nog eens 100 eu (of meer) gaat kosten. Wanneer je aangeeft dat je het een beetje vreemd vind dat dit niet op de website wordt aangegeven dan krijg je als reactie: “u heeft ook geen vraag gesteld” (Want we weten natuurlijk allemáál dat als er op de website staat aangegeven dat de lamp voorzien is van een dimmer dat hiermee bedoeld wordt: dat je een “pulse-dimmer” in de muur moet hebben zitten, wat betekend dat je extra bekabeling moet laten aanleggen naast de 3 gebruikelijke/standaard/huis-tuin-keuken stroomdraden.) Top! Ik koop hier dus niet weer.
Super service en levering!
Super service en levering!
Vier weken geleden losse kap besteld voor de Gaku van Ingo Maurer bij Mooi verlichting.
Bij ontvangst kregen wij alleen een rolletje papier binnen waarvan wij dachten hoe krijg ik dit ooit weer mooi in model? Gezocht op internet, maar met die uitleg kwamen we er ook niet uit.
Gebeld met Mooi verlichting en die boden gelijk aan om dit voor ons te doen.
Wel even wachten natuurlijk, maar het resultaat is werkelijk prachtig en ook nog eens onder service!
Zijn dan ook super tevreden en bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.