munsterhuisrenault.nl Bewertungen 31

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie elektrische occasion gekocht. Proefrit snel gepland. Prijs was zeer scherp. Alles werd netjes afgehandeld. Uitleg en service was top! De stoel moest iets vast gezet worden en dat wer... Mehr ansehen

3,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede en snelle service

5 maanden geleden een renault captur gekocht bij munsterhuis Enschede vorige week wilde de auto niet meer starten , met start kabels weer aan de praat gekregen. De volgende dag zonder afspraak langs munsterhuis gereden er werd meteen naar de auto gekeken en concludeerde dat de accu niet meer goed was en daar er nog garantie op de auto zat werd er meteen een nieuwe accu geplaatst. Hierbij bedankt voor de snelle en goede service. Gr jos

20. April 2026

Dikke neus trekken

Interesse bij een Renault Arkana vraagprijs rond de 22k, verkoper zeer behulpzaam met alles, we hadden een Renault Clio 2016 te inruil, we waren al bij diverse autobedrijven geweest en kregen tussen de 4800-5500€ voor deze, de verkoopprijs lag allemaal rond de 22k.
Echter wel kwamen bij Munsterhuis niet verder dan 3750€ achteraf maar goed ook, Een Arkana gevonden voor minder €, minder km op de teller en een veel luxere uitvoering.

23. Februar 2026

Goed geholpen

Prima geholpen, nathan is de vriendelijke man die mij geholpen heeft, afspraak gemaakt na een offerte via mail, na een proefrit paar dagen na offerte een prima deal kunnen maken, alles is netjes geregeld bij het afhalen van de auto, kreeg ook nog een rondleiding in de snoepwinkel een etage hoger, niet normaal wat daar allemaal staat, zeker 5***** voor munsterhuis zeer goede service nathan super bedankt voor de service , en natuurlijk onze nieuwe aanwinst

6. Oktober 2025

Arrogante verkoper

Arrogante verkoper. Hadden special naar hem gebracht, draagt het ongevraagd over aan iemand anders. Waren serieus te kop op een auto van €29.000. Kregen niet eens een stoel aangeboden (ff tegen de tafel) .
Niet eens gekeken wat voor inruil we hadden. Komen er nooit weer.

30. Juli 2025

Arrogantie ten top daar

Arrogantie ten top daar. Hadden daar een afspraak. 3 kwartier zitten wachten nog geen verkoper gezien waar we de afspraak mee hadden. Waren bijna na huis gegaan, toen een andere verkoper ons aansprak. Die gaf ons de sleutel voor een proefrit, hij zei er nog bij. Als jullie terug komen is hij denk ik wel klaar. Zo gezegd zo gedaan, komen met de auto terug was de verkoper nog niet klaar met die mensen en nog steeds in gesprek. Komt die later aan het eind van het gesprek , met een slap verhaal. Sorry ik had niet door dat jullie er al waren hij heeft ons zelfs bij binnenkomst nog koffie aangeboden. De andere verkoper vroeg nog met wie we een afspraak hadden wij zijn naam genoemd. Keek hij ook nog om, maar zetten de koffie voor ons neer en verdween weer. Munsterhuis never nooit weer. Ze zouden onsvandaag bellen wat de reparatie aan onze auto zou gaan kosten. Niks weer gehoord van hun.

21. Juni 2025

Bus gekocht

Slechte ervaring, levensgevaarlijke nalatigheid
Recent een bus gekocht, maar helaas zeer teleurgesteld in de service en veiligheid. De bus is afgeleverd zonder dat er ook maar enige onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Geen remvloeistof aanwezig, wat levensgevaarlijk is.

Na terugbrengen is de bus opnieuw meegegeven, maar weer zonder remvloeistof bijgevuld. Zelfde foutmelding, en de bus staat nu opnieuw stil. Personeel doet zich voor alsof ze alles op orde hebben, maar neemt geen verantwoordelijkheid.

Zeer onverantwoordelijk en onprofessioneel. Ik raad niemand aan hier een bus te kopen.

15. Mai 2025

Mooie elektrische occasion gekocht

Mooie elektrische occasion gekocht.

De stoel moest iets vast gezet worden en dat werd meteen geregeld.

Ondanks dat we geen aflever pakket hebben genomen werden we verwend met een nieuwe apk, een wasbeurt en een doos heerlijke bonbons. Ook werd de ternaamstelling en garantieoverdracht meteen geregeld.

Wij zijn een tevreden klant en gaan lekker van ons autootje genieten!

1. Mai 2025

Geweldige service !

Beste Munsterhuis uit Enschede,

Had eigenlijk eerder een review willen schrijven, omdat wij zó goed geholpen zijn (vorig jaar Mei 2024) door Arjan Pijffers.
Ik had snel een auto nodig en deze vond ik op internet bij Munsterhuis. ‘s Ochtends gebeld en in de middag stond de auto klaar om een proefrit te maken.
Mede door vriendelijke en nette benadering van de verkoper. Een goede, mooie auto met een redelijke ;-) prijs ( altijd te duur natuurlijk ) heb ik mijn keuze laten vallen bij Munsterhuis.
Arjan was nog niet van mij af…. Ik wilde de auto binnen een week rijklaar hebben. Zo gezegd, zo gedaan.

Nu een paar maanden verder moest de auto voor onderhoud. Deze heb ik bij mij in de buurt gedaan, omdat Enschede 160 KM verderop ligt.
Vond het persoonlijk toch snel, dat er “iets” mankeerde aan de auto. Munsterhuis gebeld met de vraag ; hoe zij er in stonden.
Verkoper heeft mij netjes einde dag teruggebeld, dat zij het gingen oplossen met mijn garage bedrijf.

Helemaal TOP !

Inmiddels is de auto bij mijn garage geweest en ga weer heerlijke kilometers maken.

Hierbij wil ik jullie bedanken voor deze mooie SERVICE

Vriendelijke groet,
Daan Berkhout

6. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

RENAULT CAPTUR 2021 Lampje autogordel…

RENAULT CAPTUR 2021 Lampje autogordel brandt. Tweemaal garage Munsterhuis Renault dealer. Tweemaal lampje uit. Paar maanden geleden weer lampje aan, test garage aan computer. Kosten € 70,00 Met als resultaat probleem in rechter deur. Geraamde kosten € 700,00! Auto in tussentijds verkocht met vermelding van probleem. Afspraak gemaakt dat koper bij een kleine garage bij hem in het dorp zou informeren. En wat denk je: Stekker moest gesmeerd worden,lampje uit. KOSTEN: 0,00

15. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een sandero gekocht bouwjaar 2023 ,na…

Een sandero gekocht bouwjaar 2023 ,na een maand rijden hoorde ik een sissend geluid in de motor, 3 keer langs geweest en ze stuurden mij van het kastje naar de muur , als ik er mee langs ging hoorde de monteur het wel ,afspraak gemaakt om het probleem op te lossen, mijn vrouw brengt de auto er heen ,moesten ze weer opnieuw luisteren en deden of ze het niet hoorden,ze stuurde haar met een kluitje het riet in ,mensen ga nooit naar munsterhuis in Rijssen, er heerst daar een behoorlijk zieke sfeer om van te kotsen

10. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als je daar een busje huurt

Als je daar een auto huurt krijg je een auto met schade mee , auto is niet afgetankt dus je betaalt in feite voor een ander , om de koe maar bij de hoorns te pakken je rijdt 50 km met de auto moet aftanken 17 liter diesel 30 euro en hij was nog niet vol , overigens 250 euro borgsom kon wel vijf dagen duren voordat je die terug had , het was het allemaal net niet bij munsterhuis auto’s,

21. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichtpoging + onder garantie uit willen komen

Poging tot oplichting en onder garantie verplichtingen uitkomen. Oneerlijke manier van zaken doen. Niet te vertrouwen. Wel netjes en beleefd in communicatie.

Eind juli 2023 ging de dynamo van mijn Espace 4 kapot toen we vertrokken op vakantie. Deze is toen door Munsterhuis netjes diezelfde dag nog gerepareerd voor de hoofdprijs; ze rekenden de prijs van een Renault-onderdeel (die niet meer gemaakt wordt voor mijn auto) voor een aftermarket onderdeel. De dubbele prijs dus, maar ik was allang blij dat we alsnog op vakantie konden.

Net geen jaar later ging wederom de dynamo stuk. De ANWB heeft de auto per autoambulance naar Munsterhuis vervoert om de reparatie van de dynamo onder garantie te laten uitvoeren tijdens onze vakantie. Dit ook telefonisch met Munsterhuis zo besproken.

Vervolgens kreeg ik een offerte van 3119 euro omdat de dynamo zou zijn drooggelopen door een lekkage van koelvloeistof. Echter had de ANWB geconcludeerd dat er wel degelijk koelvloeistof in de auto zat toen de dynamo kapot ging. Daarbij zou er volgens Munsterhuis nog veel meer mis zijn dat gerepareerd moest worden:
547 euro koelvloeistof lekkage (wat onwaar is) + dynamo à 1033 euro (welke onder garantie viel) + een 'bak keuring' lekkage à 317 euro + hoes stabilisator stangetje à 125 euro + aircocompressor lekkage à 1032 (maar de airco werkt prima). Ik moest wel snel beslissen omdat het anders niet in mijn vakantie gerepareerd kon worden.

Gelukkig is een kennis van me garagehouder en hij heeft vervolgens de foto's bekeken + gebeld met Munsterhuis. De ANWB had reeds geconcludeerd dat de Espace wél koelvloeistof bevatte. Er was daar helemaal geen lekkage. Munsterhuis gaf dit telefonisch toe. De foto's die waren gestuurd in de werkorder tonen olie op de bodemplaat van de auto, geen koelvloeistof wat mij telefonisch wel was medegedeeld. Dit was een grote leugen om te proberen onder hun garantie verplichtingen uit te komen.

Dit betekent dat Munsterhuis Almelo feitelijk gepoogd heeft mij op te lichten voor meer dan 3000 euro en daabij onder de voor hun verplichte reparatie onder garantie uit heeft proberen te komen. Ik vind dit onacceptabel voor welk respectabel bedrijf maar zeker voor een merk dealer. En dan hebben we het niet eens meer over het in rekening brengen van een dubbele prijs voor een aftermarket onderdeel.

Uiteindelijk heb ik mijn auto terug opgehaald en is de reparatie uitgevoerd onder de garantie waar ik recht op had. Ik had er wel een expert voor nodig. Nadien heeft mijn eigen garage een controle uitgevoerd en geconstateerd dat er in het geheel geen koelvloeistof lekkage te vinden was.

Deze garagehouder is oneerlijk en is wat mij betreft niet te vertrouwen. Wel zijn ze netjes en beleefd aan de telefoon.

26. Juli 2024

NOOITweer Munsterhuis

NOOITweer Munsterhuis , word niet serieus genomen en verkoop team praten blijkbaar niet met elkaar omdat ze een auto verkopen na eerste bezoek waarvoor je tweede afspraak hebt staan om het financieel af te ronden na een proefrit.afspraak stelt niets voor. en onervaren verkoper die denkt dat je een fietsbel koopt ipv een auto boven 20K. nooit meegemaakt in rijssen wel

13. September 2024

Zeer tevreden

Wij hebben maandag onze zoveelste auto gekocht bij jullie,al jaren vaste klant en dat blijven wij altijd ook,de service en communicatie verloopt altijd top,helemaal met de verkoper Max weet waar hij het over heeft en komt zijn afspraken altijd na,dus voor ons altijd Munsterhuis en Max💪

22. Juli 2024

Top bedrijf, klantvriendelijk!!

We zijn super blij met onze nieuwe aankoop! Van begin tot eind duidelijke communicatie, goed meegedacht met de mogelijkheden en vriendelijk geholpen.
We gaan veel rijplezier beleven , we geven dan ook 5 sterren voor nu en in de toekomst. Charlie bedankt!!

20. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr