Myactions Bewertungen 9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Zelfs 1 ster is te veel

Zelfs 1 ster is te veel. Nu al 4 maanden bezig mijn cashback te krijgen bij aankoop abonnement kpn. Ze zijn alleen bereikbaar per e-mail en reageren amper en geven iedere keer andere antwoorden. Na indienen iedere keer 6 tot 8 weken wachten en als het dan bij hun fout gaat moet je weer opnieuw indienen. Telefonisch onbereikbaar. Nooit meer iets via dit bedrijf

19. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Late reactie en ontbreken smartwatch

Via bol.com een telefoon gekocht waarbij via my actions een gratis Smartwatch zou komen. Bij openen verpakking bleek de smartwatch er niet te zijn, of gestolen of een lege verpakking toegestuurd. Het is vervolgens onmogelijk om met de klantenservice in contact te komen.

30. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Xiaomi actie, met TV als "reward"

Alle gegevens voor tv bij de promotie voor een Xiaomi actie ingegeven, SAMEN met een medewerker aan het actie punt. Een van de vereisten was een foto van de IME code op de doos van de aankoop, foto genomen, er staat 2 codes op, duidelijk. Nu is de actie geweigerd omdat de "foutieve" IME1 code is toegevoegd, ondanks deze DUIDELIJK op de foto staat. Een externe dienst die registratie en bevestiging duidelijk EXTRA moeilijk maakt uit de hoop dat mensen opgeven en ze dus niet moeten hun actie naleven.

8. Jänner 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nette en snelle afhandeling van de…

Nette en snelle afhandeling van de actie bestelling maar aftercare en retouren is totaal chaos. Ze reageren alleen dat retouren te vinden zijn op een betreffende pagina voor het retour formulier maar nergens is dit te vinden. Linken gaan alleen naar algemene vragen invullijsten. Faq linken werken niet en geven error. Ik kan nu niet retour sturen omdat ik uiteindelijk afgezien heb van een koop (waarvoor ik deze actie had). Zelfs al voordat geleverd werd hen op de hoogte gesteld maar ze konden als niks doen, omdat het systeem automatisch is. Ik moest maar zendingen niet aannemen maar transportbedrijf heeft het netjes neergelegd en weggelopen zonder persoonlijk af te geven. Retour sturen is onmogelijk omdat totaal onbekend is waarheen en hoe te doen. Inmiddels al ca 20 mails verder met steeds maar weer de algemene tekst.

26. November 2025

Ontevreden over naservice

Review – Xiaomi Step (Maart 2025) & Klantenservice Myactions

Productkwaliteit:
Ik ben sinds maart 2025 in het bezit van een Xiaomi-step. Helaas heb ik sindsdien meerdere problemen ervaren. Op 10 juli defecte de originele lader, waardoor opladen niet meer mogelijk was. Gelukkig kon ik tijdelijk een identieke lader van een vriend lenen, waarna de step weer opgeladen werd.

Firmware-updateprobleem:
Nadat ik de step wilde opstarten, kreeg ik een melding voor een verplichte firmware-update. Na deze update werkte de step helemaal niet meer. Dit is uiterst frustrerend, vooral omdat het apparaat nog binnen de garantieperiode valt.

Teleurstellende klantenservice:
Al een week lang probeer ik hulp te krijgen van "Myactions" (de verkoper/verantwoordelijke partij). Het enige wat zij bieden is een contactformulier, met de mededeling dat ik "spoedig geholpen zal worden". Tot nu toe is er geen concrete oplossing of actie ondernomen.

Gebrek aan wettelijke garantie-ondersteuning:
Als consument verwacht je dat een bedrijf zijn verplichtingen nakomt, zeker binnen de garantieperiode. Het uitblijven van adequate service is onacceptabel. Waar is de klantenservice gebleven? Hoe kan een klant zich beroepen op wettelijke garantie als ze niet eens reageren op problemen?

Laatste kans voor Myactions:
Ik geef Myactions hierbij de gelegenheid om dit probleem direct op te lossen. Mocht dit niet snel gebeuren, dan zie ik me genoodzaakt om een officiële klacht in te dienen bij de bevoegde instanties.

28. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KPN aanbieding voor een google watch…

KPN aanbieding voor een google watch bij het afsluiten van een abonnement in combinatie met een pixel 9 pro. Goedgekeurd maar voorraad is op. Geen inzage of er überhaupt voorraad is geweest en of iemand een watch heeft gekregen. Dit lijkt meer op oplichting dan kleine lettertjes. Ik adviseer geen koop beslissing te nemen waar myactions een rol in speelt.

18. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr