Næsbyholm Slot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Næsbyholm castle is the most beautiful castle in Denmark!!! The surroundings, the garden and nature sets the perfect setting for a fairytale wedding. The rooms are incredible and everything is... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min mand og jeg havde købt et ophold ved et deal-selskab, og glædede os til et døgn i romantikkens tegn med lækker gourmet-middag. Vi havde betalt for en opgradering, så vi kunne bo på selve sl... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Næsbyholm Slot - Tilbud på bryllup 2009.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Under alt kritik...

I forbindelse med et bryllup på Næsbyholm slot, som bliver administreret af de samme som bestyrer Sophienberg slot, bookede jeg et et værelse! Jeg ville få et slotsophold. Slottet gik i brand og brylluppet blev flyttet til Sophienberg slot. Jeg fik ikke noget besked om at min booking var blevet ændret, og i stedet for et slotsophold fik jeg et værelse der mindede om et konference ophold til overpris. Værelset var slet ikke hvad jeg havde forventet, og slet ikke et slotsophold. Der var en seng, ingen udluftning, alt for varm, bare vægge og alt i alt under alt kritik! Prisen jeg havde betalt matchede overhovedet ikke prisen for overnatning på Sophienberg slot, jeg havde betalt det dobbelte af hvad der står opført på hjemmesiden. Efterfølgende prøvede jeg telefonisk og via mail at kontakte næsbyholm slot og Sophienberg slot. Brylluppet var i juni, og jeg har stadig ikke hørt noget. Jeg mener at jeg har differencen til gode! Jeg håber at jeg efter denne anmeldelse vil høre fra slottet!

9. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop afholdt stort bryllup for min…

Har netop afholdt stort bryllup for min datter og svigersøn på Næsbyholm Slot. Fantastiske omgivelser. Inspirerer til gåture. Stor tolerance over for vores små børn og lille hund. Utrolig godt arrangeret - der var styr på alt. Søde, venlige og meget hjælpsomt personale.

12. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Næsbyholm castle is the most beautiful…

Næsbyholm castle is the most beautiful castle in Denmark!!!
The rooms are incredible and everything is kept like a true castle fairytale.

We had a dream wedding with food and drinks from the amazing Copenhagen Gourmet and Copenhagen Cocktail Academy.

Stine Nygaard and Mia Kjær Herskind helped us make our dreams come true! They were an amazing team and we can’t thank them enough!! Their expertise and professionalism is unbelievable!

1. September 2018

Klar anbefaling!

Hver gang vi har gæstet Næsbyholm Slot bliver vi mødt af super serviceminded personale og en fornemmelse af et team der er passioneret omkring at give sine gæster en perfekt oplevelse.
Rammerne er overdådige og utrolig velholdt med respekt for den oprindelige stil.

13. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Næsbyholm Slot fungerede perfekt som …

Næsbyholm Slot fungerede perfekt som rammen for 2 dage væk fra kontoret. Vi havde 2 rigtig gode dage, med tid til fordybelse.
Jeg kan kun give den allerbedste anbefaling både for værelser, mad og ikke mindst betjening.

5. Februar 2018

Kære Mona,

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen på Næsbyholm Slot en anden gang.

Fantastisk fødselsdag på Næsbyholm

Jeg holdt den mest fantastiske fødselsdag på Næsbyholm i december 2017. Stemningen, maden, værtskabet osv. var bare helt i top. Jeg kan klart anbefale stedet - og ikke mindst Christel - til en uforglemmelig fest.

19. Dezember 2017

Tusind TAK.

Tusind TAK for en uforglemmelig oplevelse på jeres vidunderlige slot.
I er nogle fantastiske værter og I har et helt unikt team, som gjorde dagen helt fantastik.
Vi er meget taknemmelig for alles indsats, samt jeres store gæstfrihed.
Helt sikret det sted Line og jeg skal giftes når den tid kommer😊
på gensyn

19. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Næsbyholm er et helt fantastisk og …

Næsbyholm er et helt fantastisk og nærmest eventyrligt sted !
Vi havde et photoshoot der i August og blev mødt at service ud over alle grænser og langt over det forventelige.
Utroligt søde mennesker der tog imod os og stod klar til hvad end vi måtte skulle buge i løvet af dagen.
Næsbyholm er et virkelig smukt sted og vi kunne have brugt flere dage og taget tusindvis af fotos da man konstant opdager nye fine hjørner og steder.
Perfekt til fotoshoot med, men skulle jeg holde en stor fest ville jeg helt sikkert også ha dette sted allerførst i mine tanker.

11. Dezember 2017

Fantastisk bryllupslokation

Afholdte sammen med min kone bryllup på Næsbyholm Slot d. 10. september 2016 og hvor var det dog bare fantastisk på alle parametre.

Det var en fortryllende dag hvor omgivelserne kunne ikke have taget sig smukkere ud. Alt var perfekt lige fra den kirkelige vielse i slotshaven, receptionen, festen senere på aften og morgenmaden dagen derpå.

Hele vejen igennem fik vi og vores gæster en fantastisk service af en hel række glade og professionelle folk der virkelig var med til at gøre det muligt for os som brudepar at nyde dagen til fulde.

Fra vi bookede stedet har vi desuden fået super god (og fair) vejledning og masser af gode anbefalinger af dygtige mennesker der kunne hjælpe os til at få lige præcis det bryllup og den fest vi ønskede os.

Så herfra kan jeg (vi) kun give Næsbyholm Slot de varmeste anbefalinger. Fantastisk sted at blive gift. Smukkere omgivelser med så god service bliver svært at finde herhjemme!

24. September 2016

Kære Selina & Hans -Kristian,

Tusind tak for de flotte ord, det var en fornøjelse at have jer på slottet og dejligt at vores rammer kunne opfylde jeres drømme for brylluppet

Vi ønsker jer et stort tillykke med brylluppet og alt held og lykke i fremtiden

Bedste hilsner
Teamet på Næsbyholm Slot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot sted med fantastisk beliggenhed og behagelig afslappet stemning

Høje-Taastrup Sprogcenter har afholdt to gode pædagogiske dage i rigtig gode rammer, hvor fleksibiliteten og skønne rammer gjorde det let, både at lave noget i fællesskab og i mindre grupper.
Samarbejdet med teambuildings firmaet forløb glimrende.

16. August 2016

Kære Henrik,
Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang

På gensyn

mange hilsner

Teamet på Næsbyholm Slot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eventyrligt sted - super professionel tilgang til samarbejdet!

Vi havde vores bryllup på Næsbyholm Slot, og jeg kan ikke komme i tanke om et sted i DK, der kunne have sat mere eventyrlige rammer for vores store dag, end tilfældet var med Næsbyholm Slot. Samarbejdet vedr. arrangementet var ligeledes super professionelt - alt i alt stærkt anbefalelsesværdigt!

27. Juli 2016

Kære Lars,

TUSIND TAK for de flotte ord - det betyder rigtig meget for os

Vi ønsker jer et stort tillykke med brylluppet og alt held og lykke i fremtiden

Bh
Christel og resten af teamet på Næsbyholm Slot

Fødselsdagsfest

Havde en fantastisk fødselsdagsfest på Næsbyholm Slot. Alt spillede fra planlægning til eksekvering. Yderst professionelt hele vejen og vi kommer naturligvis igen. Tusind tak!

20. Juni 2016

Kære Søren,

Tak for den fine anmeldelse - det var en fornøjelse at have jer og jeres gæster på Slottet - vi glæder os til at byde jer velkommen igen ;)

Hils din familie og god sommer

Bh
Christel Winther
Wedding Planner
Næsbyholm Slot

Unikt

Et skønt "konferencedøgn" i maleriske rammer, som absolut danner grobund for ny inspiration. Personalet har den gejst og begejstring som sætter prikken over i'et. Værelserne er gennemførte - lækker seng og bad. Selvom stedet er perfekt til bryllup, så slår det også på alle måder igennem som konference sted. Det skal opleves!!

5. Juni 2016

Kære Charlotte,

Tak for den flotte anmeldelse - vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang på Næsbyholm Slot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke lokaler, værelser og omgivelser.

Meget smukt bryllup på næsbyholm slot i weekenden. Det hele var magisk.! Og skønt med en dygtig overtjener og kok der havde styr på mad og vin. Dog smerter det mig at de unge tjener ikke serverede til kvinderne først..! Det er ikke nok til at trække ned i stjernerne. Men håber i liige vil tænke over det - da et slot af den standart skal ha tjek på det.. Ellers ingen bemærkninger.. 👍🏻

19. Mai 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk konfirmation på Næsbyholm Slot.

Vi havde en dejlig konfirmation på Næsbyholm Slot. Stemningen var afslappet og omgivelserne smukke. Middag og vin var udemærket. Vi fik en fin betjening helt efter vores ønske. Jeg kan varmt anbefale både sted og organisationen bag.
Klaus Willendrup

24. April 2016

En god oplevelse

Vi afholde et firmaarrangementer (kursusdag) på Næsbyholm slot, hvilket levede fuldt op til vores forventinger. Personalet var hjælpsom og gjorde alt for vi fik en god dag samt oplevelse.

Kan klart anbefale Næsbyholm Slot, som kursus/arrangement sted.

Forza Leasing

3. März 2016

Kære Nikolaj,

Tak for den flotte anmeldelse af Næsbyholm Slot - det var en fornøjelse at have jer på besøg, kom snart igen

BH
Christel / Næsbyholm Slot

Skøn oplevelse

Tak for et rigtig dejligt ophold på næsbyholm slot, fantastisk oplevelse og super service. Smukt sted, både inde på slottet og i den hyggelige slotspark.

2. Februar 2016

Kære Charlotte,
Tusind tak for de flotte ord

Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang

Dejligt sted!

Slottet ligger i super flotte omgivelser og er et virkelig dejligt sted. Kan særligt anbefale stedet til bryllup/fester. Historiske rammer, imødekommende og professionelt personale, flotte værelser og smuk festsal. Også et rigtig hyggeligt julemarked i december.

19. November 2015

Professionel, fleksible, troværdig

Har netop afholdt to dages konference. Alt forløb udover al forventning. Det er perfekt at være et sted, som udviser stor fleksibilitet overfor, hvad er muligt, og hvad kan anskaffes af nyttige ting i sidste øjeblik.

Håber ikke, at det er sidste jeg, jeg opholder mig på Næsbyholm Slot

28. August 2015

Smukt og lækkert.

Var som gæst til et bryllup på Næsbyholm Slot. Fra start til slut havde jeg et super indtryk af stedet. Pænt rent og velholdt. Gode billige værelser tæt på. Arrangementet var virkeligt godt og man kunne mærke at brudeparret fik deres drøm opfyldt. Maden var lækker og stedet gjorde oplevelsen unik. Personalet var super gode, hjælpsomme og til stede hele tiden.

9. August 2015

Kære Dennis,

Tusin tak for de flotte ord - vi håber at se dig igen en anden gang på Næsbyholm Slot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr