Advarsel -- væk fra dette firma
Jeg var engang kunde hos dette kaffefirma. Hver gang jeg ringede for at bestille kaffe, leverede de den til min dør som sædvanlig.
Men for nylig ringede jeg to gange for at bestille kaffe, og de løj om, at kaffen var blevet leveret, og at vi ikke ønskede at modtage den, og bad os derefter om at betale for fragten, så jeg prøvede at ringe til kundeservice.
Advarsel - Den 2. juni sagde kundeservicedamen, at de ville undersøge sagen og vende tilbage til mig efter undersøgelsen, men jeg ventede i næsten 2 uger og modtog stadig ikke noget opkald.
Advarsel - Den 13. juni kl. 11:20 prøvede jeg at kontakte kundeservice igen, men kundeservicemanden ønskede slet ikke at løse problemet, og hans attitude var ekstremt dårlig, og hans sprog var meget uhøfligt. Han lyttede ikke til, hvad problemet var, men forklarede det ikke, lagde alt ansvaret på bordet og fortsatte med at bede os om at betale for fragten. Denne kundeservice er simpelthen et fjols. Han sagde faktisk, at vi nægtede at tage imod kaffen (griner mig ihjel). Jeg brugte tid på at bestille varerne, men jeg modtog ikke varerne i lang tid, og ringede så for at klage. Burde I som kundeservicemedarbejder ikke finde ud af årsagen? Hvorfor lytter I ikke til meninger eller spørger, og bare finder på overfladiske undskyldninger? Er I syge?
Advarsel - Om eftermiddagen den 13. juni skrev jeg en anmeldelse, fordi jeg ikke havde nogen måde at klage på. Samme eftermiddag fik jeg faktisk et svar. Denne gang var undskyldningen, at fragtfirmaet returnerede varerne, fordi vi havde lukket, og de bad os om at kontakte fragtfirmaet for at afhente varerne. Personen, der svarede på min kommentar, var naturligvis også en stor løgner. Først og fremmest havde han ikke modet til at indrømme, at de ikke svarede mig, da de modtog min telefonkonsultation den 2. juni. For det andet havde han ikke modet til at indrømme, at den mandlige kundeservicemedarbejder opdigtede en uholdbar løgn om morgenen den 13. juni -- at sige, at vi nægtede at acceptere varerne.
Denne gang opdigtede de en løgn om, at vi havde lukket, og bad os derefter om at kontakte fragtfirmaet. Jeg vil gerne spørge, hvis I har underrettet mig, og da jeg ringede til kundeservicen den 2. juni, hvorfor blev jeg så ikke informeret igen på det tidspunkt? Hvorfor fortalte I mig, at vi nægtede at modtage varerne, da jeg ringede den 13. juni? Hvis I har underrettet mig og bedt mig om at kontakte fragtfirmaet, hvilke beviser har I så for at bevise, at I har underrettet mig, skrevet en e-mail eller ringet for at underrette mig, eller at I underrettede mig i en drøm? (Jeg tjekkede mine opkaldshistorik, e-mails og SMS'er, og jeg modtog ingen besked fra jer i denne periode)
Jeg ønsker ikke at fortsætte med at rode mig ud i svindlerne. Jeg håber, I går konkurs hurtigst muligt, så I kan skade færre mennesker.
Alt dette kan kun føre til én konklusion: Nimand er i øjeblikket en uansvarlig virksomhed eller et fupfirma. Sådan en vildledende virksomhed og sådan en vildledende service, hold venligst afstand fra Nimand.

Antwort von Nimand A/S