Geacht lezer en slachtoffers van NN installatie.nl
Geacht lezer en schrijvers
Met NN installatie.nl
Heb ik althans zeer slechte ervaringen zo als u.een stel beunhaze dat het zijn nou nou .zij hebben een onbemand kantoor een schijn kantoor of terwijl een spook adres deze staat absoluut helemaal leeg. zij hebben een huis verbouwd tot sloop pand. in rechtzaken zijn zijn veroordeeld door de recht bank tot terug betaling
Een tip kunnen wij niet samen na de rechtbank gaan misschien woord deze man en vrouw op gepakt door de politie wegens vernieling en oplichting
Wij hebben ongeveer 25000 aan 30.000 euro schade het bedrijf woord ieder keer verschoven onder ander naam het bedrijf is failliet verklaard de incasso bureau en advocaat krijg de twee oplichters ook niet te pakken en bunk werk niet echt mee die zeg maar i.v.m de privacy kunnen wij u geen info geven de meneer van NN installatie.nl werk nu onder zijn vrouw dus heeft hij een inkomen dus lijk mij dat er loon beslag geregeld kan worden en daar komt bij dan zij op verschillende web sites staan bvb Werkspot en dergelijke ik leef ontzettend met de schrijvers mee (slachtoffers)
Wij kunnen ook met ze allen na de media stappen zo als Alberto Stegeman
Want wij willen dit bedrag terug
Kunnen jullie ook aan giften doen bij de politie .want deze mensen kunnen zo niet door gaan want nu ze veroordeeld zijn door de rechtbank gaan zij vrolijk door stop dit bedrijf
Moeten wij ze ook zoeken in het buitenland waar hun bankrekening is het gaat van de Nederlandse bank na het buitenland
Deze mensen de zogenaamde vaklui hebben wij aan gesproken op hun werk en spontaan schopte zij de trap in Tienen met hamers dreigen dit is wat NN installatie
doet . Zij staan op verschillende sites vermeld zoals Werkspot verwijder dit bedrijf uit uw bestand is mijn vraag aan.werk spot .