Na 2 maand wachten bestelling maar geannuleerd. Vervolgens wordt je niet terug betaald binnen de wetterlijke termijn welke dezelfde is als hun eigen voorwaarden. Update: geld inmiddels terug, w... Mehr ansehen
Heb besteld, ben benieuwd of de negatieve reacties echt zo slecht zijn of niet, ik houd jullie geupdated. Update: Heb zaterdag besteld en het word dinsdag geleverd. Super snelle verzending, dus ik sn... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Ruim assortiment kleding & uitrusting voor politie, justitie, defensie en andere overheidsdiensten. Ook leveren wij specialistische uitrusting voor duikers, surveillance, breaching etc. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op.
Belgiëstraat 12, 5171 PN, Kaatsheuvel, Niederlande
- www.noorloos-se.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Na 2 maand wachten bestelling maar…
Na 2 maand wachten bestelling maar geannuleerd.
Update: geld inmiddels terug, wel buiten de termijn.
Telfoonisch contact was tevens ook niet erg proffesioneel, maar had erger gekund.
Al met al herken ik in deze ervaring het Mission statement niet terug van Noorloos SE en zou ik aanraden om naar een van de andere aanbieders in nederland te stappen (of buitenland).
Slechte communicatie en misleidende website
Ik heb op 5 januari 2026 naamlinten besteld, waarbij ik een dag later bericht kreeg dat het product niet op voorraad was en het "op korte termijn" weer leverbaar zou zijn. 14 februari heb ik zelf moeten mailen, maar kreeg bericht "die zijn nog in productie". 20 maart heb ik weer moeten mailen en retournering van de betaling gevraagd. Daarbij moest ik mijn rekeningnummer zelf mailen ondanks een eerdere betaling per bank. Op de website staat het betreffende product nu nog steeds aangeboden met drie tot vier weken levertijd. Ik vind dit onprofessioneel.
Heb besteld, ben benieuwd
Update: Heb zaterdag besteld en het word dinsdag geleverd. Super snelle verzending, dus ik snap de reviews niet. Als het pakket er is update ik nog een laatste keer.
Onbetrouwbaar
Producten zouden op voorraad zijn, een paar dagen later een mail dat deze toch op nalevering staan. Collega's bestellen dezelfde producten een week later en ontvangen deze twee dagen later, ik wacht nog steeds en krijg het bericht dat het nog steeds op nalevering staat. Levertijden kloppen dus niet, onbetrouwbaar. Klantenservice reageert wel snel, maar heeft geen oplossing of verklaring.
Great Customer Service
Ordered some Altberg Sneeker in Brown with the Leather Gris Set, accidentally choose black leather Gris, they emailed me the next day asking if it was intentional, after i confirmed my error they sent the Package with the right Gris the same day. That is great customer Service! Thank you :)
Ik herken mij niet in de negatieve…
Ik herken mij niet in de negatieve reviews. Ik vind tegenwoordig een webshop die meteen de telefoon opneemt al bijzonder en heel prettig qua hulp daardoor.
Je krijgt een ongezouten en eerlijke mening waar je echt iets mee kunt. Het bestellen, inpakken en verzenden gaat heel snel als het op voorraad is.
Als je van te voren vraagt of iets er is ben je uiteraard nog zekerder van levering. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor.
Ik ben zeer blij met de service die ik tot nu toe heb gehad. Ook de producten zijn in mijn optiek van goede kwaliteit.
Snelle bezorging
Snelle bezorging, een kleine aanpassing aan de bestelling was geen probleem.
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Het bedrijf geeft op de website aan dat ze een product hebben en als je vervolgens betaalt, krijg je een mail dat het product niet voorradig is en dat ze je geld vasthouden tot ze het product kunnen leveren. Als je daar een mail over stuurt, dan is de reactie dat ze zich aan de regels houden en dat er niks mis mee is. Maar dat is het wel: je lokt iemand naar je site met de belofte dat een product er is en je kunt feitelijk je inkoopbeleid baseren op orders die je al binnen hebt en dus op kosten van de klant. Daarna gaat de firma vrolijk de maximaal toelaatbare termijn op mijn geld zitten zonder het terug te storten, terwijl ik meteen al aan heb gegeven mijn geld terug te willen. Geen boter bij de vis? Consumentenmisleiding? Dan hoor je voor mij niet als winkel op het internet thuis. Voor mij dus niet eens ééns, maar zeker wel NOOIT meer.
Mijn bestelling is snel op de post gedaan. Voor twee dunne patches, die in een envelop passen, vind ik 7 euro verzendkosten wel aan de stevige kant.
Afhankelijk van wat je besteld
Op 15-03 een naamlintje besteld. Tot op heden niets geleverd... Via de mail geen excuses, alleen maar "We weten de levertermijn niet".
Aanvulling: naamlintje uiteindelijk geleverd in december.
In januari nieuwe bestelling geplaatst (geen naamlintje) en deze was binnen 1 werkdag in huis. Inclusief gratis goodies. Mijn 1 ster review aangepast naar 3 sterren naar aanleiding van deze positieve bestelling.
Had last minute een origineel
Had last minute een origineel, gepersonaliseerd cadeau nodig. Ze reageerde erg snel op mijn mail en hebben het heel snel en zorgvuldig opgestuurd en gegraveerd! Ik schrijf normaal nooit recensies maar dit was er wel 1 waard! Dikke aanrader!
Carinthia Combat bivakzak
Ik begrijp de negatieve reviews niet, heb niet anders dan goede ervaringen. Zelfs op zaterdag iemand aan de lijn gehad zonder keuze menus. Of erger: een chatbot. Ja, je moet soms wat langer wachten op een product, zoals ik met de Carinthia Combat bivakzak. Ze waren zo eerlijk om te zeggen dat het besteld moest worden, en ondanks dat ik het op een zaterdag (!) bestelde was het dinsdag binnen. Waar hebben we het over. Zeer tevreden over het product, en ik kan uit ervaring zeggen dat als het gaat om bivak zakken dat goedkoop duurkoop is. Kwaliteit is uitmuntend. Heel veel ruimte bij het hoofdeinde voor rugzak en spullen. 2.50m(!) lang, dus ook voor lange mensen. Ventileerd uitstekend. In het open veld gebruik het in combinatie met tarp vanwege condensatie. In het bos prima op zichzelf te gebruiken. Geen gedoe met stok of haringen. Geen last van claustrofobie, ik niet tenminste, het went snel. Het is herfst en dan is tarp/bivakzak kamperen op z'n best!
Waardeloos Bedrijf
Nu voor de derde keer wat besteld en weer niet op voorraad dit bedrijf besteld het product pas als jij het besteld hebt. Gemaild dat de bestelling geannuleerd kan worden omdat wij het voor een cadeautje besteld hebben.Bestelling geannuleerd maar op heden geen terug betaling gehad van volgens hun "klantenservice" hebben ze daar 14 dagen de tijd voor. Conclusie het artikel is niet op voorraad dus Noorloos zijn schuld en als klant kan je 14 dagen op je 72 euro gaan wachten.
Dit is de omgekeerde wereld en buitendat kan je het woord klantenservice bij deze Firma weglaten.
Dit soort bedrijven hanteren het wel gestelde piepsysteem als de klant er niet achteraan zit ben je gewoon je geld kwijt. Ben zelf specialist in Ecommerce en het is zo jammer dat dit soort bedrijven dus alleen maar slechter op worden door dit soort activiteiten te doen. Zie dat veel klanten hun geld niet terug krijgen die adviseer ik om aangifte te doen.
6 maanden geleden een barret besteld
6 maanden geleden een barret besteld, na 3 weken nog steeds niet binnen. De order geannuleerd en bevestiging van de sales afdeling binnen dat de order geannuleerd is en het geld teruggestort wordt. Dit is niet het geval geweest. 6 maanden later krijg ik bericht van postnl dat mijn barret alsnog komt. De order is dus niet geannuleerd en naar terug graven in mijn bank ook nooit terug gestort. Na hier van nogmaals contact op te nemen kan er niet eens een excuus van af. Alleen maar we hebben een retourlabel meegestuurd als we het product weer ontvangen storten we het geld terug. Ik vindt het schaamteloos hoe er met mij als klant is omgegaan. Voor mij nooit weer
Oplossing foute levering
Schoenpoets werd in de verkeerde kleur geleverd, na contact op te nemen kreeg ik enkele dagen later de juiste kleur voor niets thuis geleverd.
Zeer snel en vriendelijk geholpen, top!
Bestelling geplaatst en dag later mail…
Bestelling geplaatst en dag later mail dat het in nalevering staat. Na enkele dagen een email gestuurd wanneer het geleverd zou worden, “eind maart” was het antwoord. Vandaag een mail gestuurd om te vragen of er een update over de levering is. “ Wij verwachten ze deze maand.” was weer het antwoord. Communicatie is bar slecht.
Slechte kwaliteit en service
Huismerk Jas gekocht. Kwaliteit bijzonder slecht, op dag 1 al kapot met normaal gebruik. Vervolgens de jas teruggestuurd maar totaal geen communicatie over hoe verder. Uiteindelijk zelf contact opgenomen en ze zouden hem repareren. Nu 5 weken later nog steeds geen jas, en geen uitzicht op wanneer wel.
Niet geleverd tot heden geen geld terug
Een bestelling was niet op voorraad, elke keer de mededeling dat het binnen een weken binnen zou komen..drie weken geleden de hoop opgegeven en gevraagd om te annuleren en geld terug. Een bevestiging gekregen hiervan maar mijn geld is nog niet teruggestort. Een week geleden hierover een mail gestuurd tot op heden geen antwoord..mooie website mooie producten maar helaas ....
Bestelling duurt te lang ….. van 2 artikelen van…
Levering duurt te lang en informatie summier
Bij het bestellen van 2 artikelen van surefire 1 product direct geleverd en het andere op nalevering.
De after sales vind ik niet voldoende en moest na meerdere malen zelf informatie vragen het met een korte up date doen.(product is nog niet binnen,we hopen het zo spoedig mogelijk te kunnen leveren).
Na + 4 maanden de koop ontbonden.
Wanneer je bij een web shop besteld die bepaalde producten niet op voorraad heeft vanwege import,heffingen etc vind ik dat geen probleem mits dit bij het bestellen vermeld wordt !
Helaas heb ik dit eerder bij Noorloos meegemaakt en ga ik hier niet meer bestellen.
Hoewel ik in het verleden echt wel een tevreden klant was stop ik echt met hier bestellen.
Gelukkig zijn er andere bedrijven met een betere after sales en betere informatie tbv moeilijk te leveren producten.
Product 10-02-2025 besteld en vandaag…
Product 10-02-2025 besteld en vandaag 12-02-2025 in goede orde ontvangen. Top
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.