Jeg har fået virkelig råd og vejledning fra nordica golf. Lyn hurtig svar fra support og kompetent viden om grafitskafterne jeg bestilte Custom sendt inden for to dage som lovet Kan anbefales... Mehr ansehen
Vi bestilte to af deres golfmåtter og måtte efter ca. et halvt år konstatere at underlaget var blevet helt blødt og bulet i midten og dermed ikke særlig lækker at spille på. Da vi reklamerede sagde d... Mehr ansehen
Bestille en bærebag som skulle leveres 11/4 Nu skriver de beklager levering tager længere end normalt. Vi takker for din tålmodighed. Jeg har ingen tålmodighed skulle bruge bagen som gave i dag😂 n... Mehr ansehen
Fuldstændig horribel og løgnagtig hjemmeside. Efter lang tids diskussion frem og tilbage vedrørende en forkert leverence fra nordicagolfs side, kommer nordicagolf med påskyldninger om, at jeg har true... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi leverer Europas største udbud af skræddersyede golfkøller og golfudstyr. NordicaGolfs forretningsidé går ud på at sælge golfudstyr og golfkøller af høj kvalitet til en lav pris via Internettet. Du kan skræddersy golfkøllerne efter dine ønskemål.
Box 19504, 10432, Stockholm, Schweden
- +46 8 309000
- info@nordicagolf.dk
- www.nordicagolf.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Leveringstid som de lovede
Leveringstid som de lovede, og fine produkter og rigtigt god pris
Jeg var meget overrasket over de sendte…
Jeg var meget overrasket over de sendte ordren samme dag jeg bestilte det kan man kalde effektivt 🫶🏽
Fremragende service + retur
Håbløs returneringsproces
Forud for købet ringede jeg til virksomheden da jeg var bekymret for leveringstiderne pga. anmeldelserne herinde. Han fortalte at de ikke bruger Trustpilot mere (hvordan kan man sige det?!), men derudover fik jeg et fint indtryk, og bestilling samt levering gik uden problemer.
Men returneringen er håbløs!
For det første henvises der i Købevilkårene til et link, der ikke eksisterer. Det er derfor nødvendigt at kontakte NordicaGolf per mail.
Derudover tilbyder de ingen hjælp ifm. returneringen og man derfor selv nødsaget til at finde leverandør og håndtere alt hvad dette indebærer.
Slutteligt skal pakken returneres til Sverige, hvilket øger prisen yderligere ift. f.eks en returlabel, som andre virksomheder tilbyder.

Antwort von NordicaGolf
deliver method is convenient (by box in…
deliver method is convenient (by box in a shop center).
Håbløst informationsniveau og levering
Jeg har før handlet hos Nordica med nogenlunde resultat. Dog er det sjældent de leverer til tiden. Denne gang er det dog helt galt. Jeg bestiller 4 produkter, hvor 3 af står til at være på lager og har 2-3 dages levering. Da jeg efter nogle dage undrer mig over, at intet er sket, skriver jeg en mail med ønske om status. Først her får jeg at vide at de ikke kan overholde leveringstiden. Nu er der gået 10 dage og ikke én af varerne er sendt endnu. Jeg har annulleret ordren som følge af dette

Kundeservice svarer ikke
Jeg fik varen hurtigt men da jeg efterfølgende spurgte om det var den rigtige vare jeg havde fået hørte jeg aldrig fra dem. Ikke imponerende kundeservice.

Verdens dårligste webshop
Kan virkelig ikke anbefales for kundeservice og leveringsservice er ikke noget de ved noget om . Jeg modtog varen 14 dage efter bestillingen . Hvor de har en urealistisk levering på 2-3 dage som overhovedet ikke kan overholdes med nogen ordre . Godt nok skriver i at når der bestilles køller vil der gå min 48 hverdagstimer inden den kan sendes . Men der gik min 130 hverdagstimer inden i fik jer nosset færdig med den . Jeg har selv lige bestilt et nyt sæt køller 7 stk som skulle laves/bygges mandag i sidste uge og de var fremme under en uge efter i tirsdag. Det kunne i lære noget af for den evne har i ikke. Jeg var så letsindig af tro at i kunne sende et grip hurtig men det kan i heller ikke . Og derfor vil jeg hellere handle på Amazon frem for ved jer . Og til alle som overvejer at lægge en ordre ved nordicagolf så tænk jer om at det er okay at i ikke får jeres varer hurtig . Jeg er ihvertfald færdig med at handle der 🤬

Antwort von NordicaGolf
Lang leveringstid og ringe…
Lang leveringstid og ringe kundeservice.
De lever ikke op til deres lovede leveringstider og giver ikke oplysninger om forsinkelser eller forventede leveringstider. På deres hjemmeside lugter deres rating langt væk af fusk.

Hvornår sendes pakken
jeg bestilte en pakke for 5 dage siden som ikke engang er blevet sendt endnu. hvis man går ind på hjemmesiden står der 2-3 dage som de så ikke kan overholde.
ordre nummer #17000043718

Antwort von NordicaGolf
Bestilt 2 gange og hvergang meget…
Bestilt 2 gange og hvergang meget langsom pakning og afsending. Først gang glemte de vist at pakke det indtil jeg skrev til dem.
Svaret er ikke korrekt, røg først afsted torsdag, medmindre det blev pakket og så ventede 2 dage på at blive sendt :-)

Antwort von NordicaGolf
Nem bestilling og hurtig levering
Ordre udebliver og umuligt at komme i kontakt med dem
Bestilte vare med 2-3 dages leveringstid. Det stod der på website og i den ordrebrkræftelse som jeg modtog.
Her 5 hverdage efter har de endnu ikke engang behandlet min ordre kan jeg se. Jeg har prøvet at ringe til dem forgæves (sad og ventede på telefon i 25 minutter uden at komme igennem). Har skrevet emails til dem. Der er heller ingen svar.
Hold jer LANGT VÆK fra dem. Der er ingen service, respons eller noget som helst. Man kan ikke komme i kontakt med dem og min ordre bevæger sig absolut ingen steder. Det er er virkelig en ringe webshop!!

Antwort von NordicaGolf
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.