NordicaGolf Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi bestilte to af deres golfmåtter og måtte efter ca. et halvt år konstatere at underlaget var blevet helt blødt og bulet i midten og dermed ikke særlig lækker at spille på. Da vi reklamerede sagde d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

grunden til kun 3 stjerner er måske ikke så meget jeres skyld, men mere leveringen af pakken. Gls express skulle have forsøgt at aflevere pakken, uden info til mig og fra de henter den i malmø, til je... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestille en bærebag som skulle leveres 11/4 Nu skriver de beklager levering tager længere end normalt. Vi takker for din tålmodighed. Jeg har ingen tålmodighed skulle bruge bagen som gave i dag😂 n... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har købt nogle grib samt div. tilbehør. Bestilte ligeledes nogle alm golfhandsker disse var helt ok. Fik også leveret nogle vinter hansker, disse holdt dog kun 9 huller, så gik de op i syningen. en... Mehr ansehen

1. Golfclub

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi leverer Europas største udbud af skræddersyede golfkøller og golfudstyr. NordicaGolfs forretningsidé går ud på at sælge golfudstyr og golfkøller af høj kvalitet til en lav pris via Internettet. Du kan skræddersy golfkøllerne efter dine ønskemål.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Langsom levering

Produktet var fint - men næsten 3 ugers levering er for lang tid - jeg købte dagen efter sko fra Tyskland som blev leveret 3 dage efter ?

3. Mai 2020

Bestilte golfnet samt måtte

Har bestilt golfnet hos Jer, og af flere omgange har I skrevet, at I ville sende mig min ordre i starten af næste uge, uden dette er gjort.
Det er fint nok hvis ens ordre er forsinket, men hvis man selv skal henvende sig hver gang for at få oplyst, at ens ordre er forsinket, så bliver man godt nok træt.
Det er godt nok ringe kundeservice.

28. April 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har bestilt grip - men hvad er der sket.

Har bestilt grip og iflg. hjemmesiden var disse på lager. Det er nu 14 dage siden og varer er ikke modtaget, men beløbet er hævet.

Når jeg ser på min ordre, står der at den er under behandling!

Jeg har, som de skriver på hjemmesiden, sendt en mail om ordren og de skriver at de svarer inden for 24 timer. Her 3-4 dage efter har de stadig ikke svaret.

Sidste gang jeg har forsøgt at handle med Nordica Golf.

23. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordicagolf er ikke en dansk hjemmeside Obs

Jeg bestilte grip til min golfjern og et puttegrip10/4, hvorefter jeg fik en ordrebekræftelse hvor der stod at de ville afsende varen inden for 24 timer.
D 12/54fik jeg overraskende en mail at puttegrippet ikke var på lager som lovet. Jeg annullerede derfor ordren og anmodede om tilbagebetaling, hvilket de accepterede. De hverken refunderede det skyldige beløb eller svarer på henvendelser om manglende refundering.
I dag 4/6 har jeg stadig ikke fået refunderet beløbet. De får derfor kun dårlig anmeldelse fra mig. Man bestiller i øvrigt på en dansk hjemmeside, men pas på det kan sagtens være at varen kommer fra den finske, svenske, eller engelske afdeling NG Partners AB. Når de svarer tilbage er det altid på uforståelig svensk. Der er ingen dansk kundeservice.Det fremgår ikke af den danske hjemmeside hvordan det forholder sig.

22. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var desværre ikke den bedste…

Det var desværre ikke den bedste oplevelse at bestille en putting mat hos NG.
De skrev at de først kunne lev. med een måneds forsinkelse, men tilbød et alternativ til umiddelbar levering. Det accepterede jeg, men har nu ventet een måned og stadig ikke modtaget - Det er Træls

21. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opfylder ikke 2 års garanti!!! Dårlig kundeservice.

Opfylder ikke 2 års garanti som de skriver og vil ikke sende mig et nyt jern som gik i stykker efter blot 3 måneder. Så ringe håndtering af sagen og handler ikke hos dem igen. Kundeservice svartiden er elendig og man skal konstant rykke for svar. Føler mig svigtet. Øv.

16. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service, HOLD JER VÆK!!!

Elendig service, bestiller et putterGrip 29/3. Modtager ordrebekræftelse og besked om levering 3-5 hverdage efter. Pengene blev trukket 30/3.
Intet modtaget, endnu d. 16/4.
De svarer ikke på mails, og deres telefon er grundet Corona lukket ned.

Det er skide useriøst, og jeg vil ikke anbefale nogen mennesker at handle hos dem.
Deres mangel på kundeservice er total.

Måske det er et scamfirma, som bare trækker pengene, uden at sende nogen varer?

16. April 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin nok levering

Fin nok levering, men ved ikke helt om de Golf pride MCC plus 4 er den ægte vare, eller om det er en kopi fra Taiwan.

7. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændig horribel og løgnagtig service

Fuldstændig horribel og løgnagtig hjemmeside. Efter lang tids diskussion frem og tilbage vedrørende en forkert leverence fra nordicagolfs side, kommer nordicagolf med påskyldninger om, at jeg har truet dem med vold. Dette er fuldstændigt uacceptabelt og blot endnu et bevis for, at man skal holde sig væk fra dem. De er sikkert fine at handle standard varer med. Men pas på med specialdesignet mål. Der fusker de, og er total ligeglade med kunden

24. März 2020
NordicaGolf-Logo

Antwort von NordicaGolf

Hej Jonas

Som vi skrev den 15 oktober så har vores VD har ringt dig 2 ganger og også talat in på din mobilsvar at du ska ringa til os så får vi samtale om desse mail og finne en veg så du blir fornojd, men du har ikke ringt os.

Som vi skrev i Jonas forste review så har kunden fåt den varen han bestilt og vi har også erbjudit kunden en godwill med at sende en grip og skaftforlengere vilket vil fixa problemet med lengden.

Anledningen til at vi ikke svarer på denne kunds email er att han truer en person på custom service med vold. Jonas skriver dette den 28 september til en person på custom service.
"Ville ønske jeg kunne komme over til jer og kyle det ubrugelig skafte lige i fjæset på dig din fucking idiot."

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig langsom svar på købet ca 72…

Virkelig langsom svar på købet ca 72 timer fra man har betalt til man høre en lyd. Det var desværre det samme første gang, jeg købte hos dem og så en leverings oveni på 18 dage. Har handlet her for sidste gang

16. März 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr