Zamówiłam sushi w Zielonce zestaw 7
Zamówiłam sushi w Zielonce zestaw 7 - śmierdzący ryż -nie świeży zestaw który zamówiłam dla grona znajomych …było mi wstyd po prostu !! Pierwszy i ostatni raz zamówiłam i nikomu nie polecam !!
Zamówiłam zestaw „California” z Nova Sushi
Dostawa była w porządku, wszystko dotarło na czas i dobrze zapakowane.
Sushi wyglądało świeżo, ale smak raczej przeciętny – sos sojowy był trochę za słony, a proporcje ryżu do ryby niezbyt idealne.
Nie było źle, ale bez szału. Myślę, że 3/5⭐️ to uczciwa ocena.
Oficjalna skarga na kierowniczkę oraz kelnerkę lokalu w Lublinie przy ul. Króla Rogera 4A
Szanowni Państwo,
Niniejszym składam oficjalną skargę na skandaliczne zachowanie kierowniczki oraz kelnerki obsługującej mnie w Państwa lokalu. Sprawa dotyczy zamówienia sylwestrowego – zestawu nr 3, który z uwagi na niemożność osobistego odbioru został odebrany przez mojego szwagra. Po przetransportowaniu zamówienia na odległość 80 km od Lublina okazało się, że otrzymany zestaw to zestaw nr 2, co stanowiło rażące niedopatrzenie z Państwa strony.
Natychmiast skontaktowałem się z lokalem, by wyjaśnić zaistniałą pomyłkę. Niestety, już na tym etapie spotkałem się z bezprecedensowym brakiem profesjonalizmu. Kelnerka, zamiast wykazać choćby minimalną chęć rozwiązania problemu, potraktowała mnie jak oszusta, żądając przesłania zdjęć zamówienia. Po przesłaniu dowodów fotograficznych zasugerowałem dowiezienie brakującej części zestawu lub dostarczenie odpowiedniego zamiennika na terenie Lublina. Moje propozycje zostały jednak zignorowane, a ja zostałem potraktowany jak ktoś, kto próbuje wyłudzić dodatkowe produkty.
Jeszcze bardziej bulwersujący był kontakt z kierowniczką lokalu, który pozostawił mnie w całkowitym osłupieniu. Jej zachowanie, w mojej opinii, nie tylko dorównywało poziomowi bezczelności kelnerki, ale wręcz go przewyższało. Zamiast podjąć próbę ugody, kierowniczka pozwoliła sobie na obraźliwe komentarze pod moim adresem, posuwając się do nazwania mnie „pijakiem”. Takiego poziomu chamstwa oraz braku elementarnej kultury osobistej nie doświadczyłem nigdy wcześniej, zwłaszcza w lokalu, który pretenduje do miana restauracji z wyższej półki.
Chociaż ostatecznie udało mi się odzyskać pieniądze, nie zamierzam pozostawić tej sprawy bez dalszego biegu. Uważam, że osoby, które mnie obsługiwały, powinny ponieść konsekwencje swoich działań, włącznie z rozwiązaniem stosunku pracy. Jeśli nie zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje, nie omieszkam szeroko nagłośnić tej sytuacji wśród znajomych oraz na dostępnych portalach opiniotwórczych, aby ostrzec innych przed korzystaniem z Państwa usług.
Pragnę dodać, że tak nieprofesjonalna obsługa oraz brak elementarnego szacunku dla klienta plasują Państwa lokal na poziomie daleko odbiegającym od standardów, jakie prezentują profesjonalne restauracje. Co więcej, jakość serwowanego sushi pozostawia wiele do życzenia, co tylko potęguje moje rozczarowanie.
Nic specjalnego. Można znaleźć lepsze i tańsze sushi. Może trafiłem na taki zestaw, ale nie będę tu ponownie zamawiał. Nie rozumiem, dlaczego dostają tyle pochwał
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.