Novo Malerfirma, løber fra aftale!
Novo Malerfirma, gav mig dette tilbud:
Tapetnedtagning + spartling
Farvespartling af vægge (f.eks. KC eller Caparol indekalk) Maling af lofter
Fast pris: 29.800 kr. inkl. moms
Tillæg for træværk: + 7.200 kr. inkl. moms
og forsikrede mig at det var incl. arbejdsløn, materialer og kørsel. Arbejdet ville tage 5 dage.
De forsikrede mig også via mail at de ville mødes med mig præcis kl. 8 ( de valgte selv tidspkt.) en mandag morgen. Jeg var gået fra mit arbejde for at møde maleren ved ejendommen... der kom bare ingen maler? jeg prøvede at ringe til det tlf. nr. som stod i mails, og på hjemmeside, men nummer eksisterer ikke! 10 over 8, ringer en maler til mig og siger han først kan være der kl. 11. Så jeg har lige mistet 1 times arbejde, og skal miste en time mere senere for igen at gå til ejendommen og møde maler. Maler bliver sat ind i opgaven og får overdraget nøgler kl. 11. og da jeg kommer tilbage til mit job, er der kommet en mail med en ændring af prisen fra de 37000kr til 44999kr! her var arbejdet påbegyndt, og jeg var ikke blevet spurgt om jeg ville acceptere prisen. Arbejdet endte med at tage 10 arbejdsdage, så min lejer måtte flytte ind med en uges forsinkelse. Da lejligheden blev afleveret havde maler malet mere end det var aftalt, så jeg endte med at få en ekstra regning på 2500kr. oven i de 55.000kr.
Mens arbejdet pågår, kan jeg ikke komme i kontakt med firmaet på tlf. da jeg søger på firmaet adresse, eksisterer firma ikke på den adresse der er angivet på hjemmesiden. De svarer ikke tilbage på de mails jeg skriver. Men ender med at sende mig en faktura på restbeløbet, uden at specificere hvad arbejdet har gået ud på, så jeg må også bede om en ordentlig faktura til regnskaberne.
Arbejdet de endte med at aflevere er flot nok, men det har været en meget utryg og ubehagelig oplevelse, med denne dårlige kommunikation. Og jeg føler mig snydt over at skulle betale mere end 10000kr mere end det oprindelige aftalte.
så jeg vil ikke anbefale Novo Malerfirma!