Nu Collectief Bewertungen 36

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring. Telefonisch contract afgesloten wat ik per mail heb ontvangen waar uiteindelijk niets mee is gebeurd. Vervolgens telefonisch niet bereikbaar, 45 minuten in de wacht gestaan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten eerste bellen bellen ze met privé nummer wat ik zeer storend vind. Te tweede vond ik de medewerker opdringerige en betweterig. Toen ik aangaf dat ik geen interesse had en ook nooit toestemming heb... Mehr ansehen

1,4

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Zeer slechte ervaring

21. April 2026

Opdringerig, betweterig, ronduit slecht

Opdringerig, betweterig, onbeschoft. De jongeman aan de telefoon gaf aan dat ze vorig jaar hadden beloofd om alle klanten te bellen om te horen of ze tevreden zijn. Ik heb nooit eerder contact gehad, maar volgens hem ben ik in de war. Hij wist me niet te vertellen bij welke leverancier ik nu zit, maar wist wèl dat ik hem verkeerd begreep en dat ik toch vooral moest luisteren. Toen ik zei dat ik het gesprek ging beeïndigen, verbrak hij zonder af te sluiten het gesprek.

7. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongevraagd gebeld door nu collectief

Ongevraagd gebeld door nu collectief. Ik heb meteen gevraagd hoe ze aan mijn nummer komen omdat ik letterlijk nooit in zee ga met een telefonische verkoop laat staan een tussenhandelaar/bemiddelaar. Als ik iets wil dan zoek ik zelf een bedrijf op om contact mee op te nemen. Zij gaf aan dat ik daarvoor toestemming zou hebben gegeven maar bij doorvragen naar waar en bij wie kon zij mij geen aanvullende informatie verschaffen. Toen ik wilde vragen of zij mijn gegevens uit hun systeem wilde halen bleek ze al opgehangen te hebben. Gewoon abrupt verbinding verbroken. Mijn advies: niet eens mee in gesprek gaan. Meteen "nee dankje". En ophangen.

27. März 2026

Geloof ze niet

Ik ben gebeld met een leugen dat ik eerder iets heb aangevraagd en ze hebben allerlei trucs om je vertrouwen te wekken (zoals allerlei gegevens). Ik ben er bijna in getuind, niet te geloven.. Geloof ze niet!

24. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schandalige ronselaars TRAP ER NIET IN!!!

Schandalig! Dit bedrijf heeft me een dynamisch contract aangesmeerd. Ik besefte niet dat dit een variabel contract betekent. Telefonisch niet bereikbaar en inmiddels drie keer een emailbericht gestuurd met verzoek om contact met de uitleg dat ik hierdoor in financiele problemen ga komen - geen enkele reactie. TRAP ER NIET IN!!!

16. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een vervelend "bedrijf"

Wat een vervelend "bedrijf". Bellen met een geheim nummer.

Meerdere keren aangegeven dat ik wil dat mijn gegevens worden verwijderd, maar blijft zelf continu door mij heen praten.
Als ik aangeef het gesprek liever vriendelijk af te ronden i.p.v. kwaad te worden, wordt de verbinding verbroken.

11. März 2026

Illegaal verkregen gegevens

Telemarketing komt illegaal aan klantgegevens.
Je wordt gebeld met een leugen dat je eerder iets hebt aangevraagd en geven je gegevens (zoals mailadres) om vertrouwen te wekken. Dit zijn illegaal verkregen databases. Ze houden ook geen rekening met het Belmijniet register.
Oplichters dus.

29. Dezember 2025

Stalking

Ik word meerdere keren per dag gebeld door dit 'bedrijf', ondanks dat ik al verschillende keren heb aangegeven niet meer gebeld te willen worden. Agressieve aanpak. Inhoudelijk ook niet ok, je wordt niet eerlijk geïnformeerd over boetes bij voortijdig contact afbreken.

21. November 2025

Oplichters!!

Oplichters!!
Kan deze oplichter niet gestopt worden? Niet mee in zee gaan. Ben je erin getrapt dan gelijk annuleren.

21. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze lui bellen mij om de week

Deze lui bellen mij ook iedere twee weken, terwijl deze lui een bla bla verhaal vertellen, zeg ik we gaan even op trustpilot kijken, en we gaan nu snel ophangen!

2. Oktober 2025

Zeer onbeleefd telefoongesprek

Omdat ik ongeveer 4 x per week gebeld wordt door allerlei energiemaatschappijen e.d vertelde ik tegen deze man dat ik geen interesse had. Als antwoord kreeg ik;" ik vertel u net dat u al klant bent dus ik vraag niet of u interesse heeft, U BENT TOCH NIET ACHTERLIJK, OFWEL?! " Nog nooit zo iets meegemaakt.

1. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer opdringerig en tegen je wil laten ze je overstappen ook na offerte annulering

Zijn zeer opdringerig. Ze zeggen dat je de offerte aanbieding binnen 14 dagen kan annuleren. Bij mij blijkbaar niet. Had direct een mail gestuurd dat ik de offerte naar Engie wil annuleren. Krijg netjes een automatische mail bevestiging dat de mail ontvangen is. Vervolgens binnen een week mail van me huidige leverancier een mail over contact beëindiging. Direct contact opgenomen mijn huidige leverancier stuurde me naar nu collectief en gaf me het telefoonnummer van de netbeheerder.
Gebeld met netbeheerder bij hun in het systeem was niets bekend over een andere leverancier. Na deels gerust gesteld zijn toch mail naar nu collectief met verzoek alles in te trekken. Weer automatisch mail bevestiging van mail ontvangst. Nu mail van engie met welkom. Ben dus onterecht en tegen mijn wil overgestapt. Stom van mezelf dat ik er verder niets meer mee heb gedaan. Ben nu echt woest en heb mail naar Engie en nu collectief gestuurd. Kan waarschijnlijk nooit meer teruggedraaid worden. En gezien het nu weekend is kan ik niemand bereiken.
Wat kan ik tegen nu collectief doen hierover? Iemand tips?

17. Juni 2025

Zeer opdringerig

Zeer opdringerig, geen tijd om na te denken
Gelukkig op tijd gezien dat het mij een boete zou opleveren.
Blijven bellen lijkt op stalking.

26. Mai 2025

OPLICHTERS

NIET in trappen. Zijn oplichters! Ze bellen met de mededeling dat het energiecontract afloopt en vervolgens stellen ze allemaal persoonlijke vragen over je contract. Ze bellen anoniem, hebben geen goed antwoord over waarom ze bepaalde informatie niet hebben en als je ze confronteert met het feit dat ze onzin uitkramen worden ze boos en hangen ze op.

17. April 2025

vreemde oplichters

Bellen je op om te vragen of je stroom wilt gaan betalen voor een ander adres. Ze proberen je gewoon voor hun eigen stroom te laten betalen

14. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr