Nudgecomfort Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Let op en koop niet

Heel slechte kwaliteit! Schoenen waren niet zoals gezien op de website.

Dat de internationale retourzending naar China/buiten EU moet, stond niet op de website retourbeleid. Dit is niet toegestaan!

Voor iedereen die hier iets heeft gekocht en een retouradres in China/buiten EU heeft gekregen: meld uw ervaring met de klantenservice en uw klacht hier bij ACM ConsuWijzer (onderdeel van de Autoriteit Consument & Markt).

Bij meer meldingen starten zij een onderzoek naar het overtreden van de retourregels. Hopelijk heeft dit consequenties voor dit bedrijf.

18. August 2026

Niet goed= GEEN geld terug garantie!!

Dit bedrijf adverteert met een niet goed geld terug garantie… NIET DUS
Na diverse mailtjes te hebben gestuurd kreeg ik een voorstel dat ik het artikel niet terug hoefde te sturen en dat ze 30% zouden vergoeden. Ben niet akkoord gegaan. Vervolgens geen reactie meer gekregen.. WAARDELOOS bedrijfpolitiek

21. August 2026

terug sturen

ik heb twee jassen gekocht een voor mij en een voormijn vader maar de pasvorm is heel anders dan op de plaatjes. nu wil ik het terug sturen maar daar word heel moeilijk over gedaan we zitten ondertussen op 10 mailtjes. ik mag het eindelijk terug sturen maar het is niet zo als bij anderen dingen die je terug stuurt dat je voor een paar euro een barcode krijgt en die op je pakketje plakt en klaar.

je moet het sturen naar
Creation Hub
18773336771 Shenzhen, district Longhua, provincie Guangdong, Guanwan Street, Ringuan South Road, nr. 103, Shangganling Industrial Park

en dat staan het retour formulier nog vol met disclamers.

19. August 2026

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Levering duurt lang. Dezelfde producten die op de website van Temu staan. Zeer slechte kwaliteit dus. Ze zeggen dat je binnen 30 dagen retour mag sturen maar doen dan heel moeilijk en zeggen dat je het product mag houden (wat je al hebt betaald)en dat je 50% korting krijgt op je volgende bestelling. Daar schiet je natuurlijk niks mee op. Echt niks bestellen daar!!

13. August 2026

Eén ster is nog teveel

Eén ster is nog teveel. Een pakje is zogenaamd verstuurd, maar de tracker werkt niet. Vijf weken later nog niets ontvangen. Inmiddels meerdere malen gezegd dat de bestelling is gecancelled, maar geld terugstorten ho maar. Wel telkens excuses aanbieden en tijdrekken. Zeggen dat ze het uitzoeken, er moet eerst toestemming komen voordat het geld mag worden teruggestort.... Waardeloos!!!

13. August 2026

Moeilijk contact met klantenservice

Moeilijk contact met klantenservice, alle producten komen uit Hong Kong, als de verkeerde maat geleverd wordt door hun toedoen, mag je 30 euro retour betalen, bijna geen optie dus. Let goed op dat dit bedrijf niet doet wat het belooft en heel slecht bereikbaar is, soms een reactie en soms word je volledig genegeerd en maken ze van hun fout jouw probleem. Voor mij eens maar nooit meer

9. August 2026

Slechte kwaliteit

Het duurde ten eerste ontzettend lang voordat m’n bestelling er was en toen ik de bestelling eenmaal ontving was de kwaliteit erg slecht. Absoluut geen suède maar het leek eerder plastic. Toen ik een mail stuurde naar de service boden ze mij een terugbetaling aan van 15%. Belachelijk. Ik zou hier niks bestellen!

5. August 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Meer dan drie weken aan het wachten op bestelling, geen contact met het bedrijf te krijgen.

30. Juli 2026

Opgelicht

Opgelicht. Regelmatig updates over een bestelling die maar niet verzonden wordt. Er wordt aangegeven dat je kunt reageren op de mail, maar dat adres bestaat niet.

22. Juli 2026

Waardeloos

Dit lijkt mij een fake shop! Na bestelling en betaling krijg je regelmatig updates over je bestelling, die maar niet komt en ook niet op verzenden staat! Replyadres is niet gelding….dat Geld ben ik kwijt lijkt mij! Niet doen!!!
Update: product is er, maar slaat nergens op! Slechte kwaliteit - zit voor geen meter en zou niemand moeten dragen…nu kijken wat retourbeleid doet…

20. Juli 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen