Odensemobilrep Bewertungen

4,5

Utrolig sød og modtagelig service. Jeg har ikke planer om at tabe telefonen på en klippe igen men hvis det sker tager jeg her hen. Fedt de også tager sig af reparation på ikke standard mærker af te... Mehr ansehen

Desværre ikke den første der klager kan jeg nu se. Jeg skulle have checket trustpilot først, men stoler på, at værdibevis igennem Deal.Dk er troværdig. Deal købt til beskyttelsesglas. Jeg henvendte... Mehr ansehen

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super service

Super service, og meget kvalificeret hjælp til reparation af min telefon. Kommer helt sikkert hertil ved næste problem med telefonen.

15. Juni 2026

God behandling

Min kone fik en aldeles god behandling. Hendes batteri var gået i stykker og en skrue var knækket. Det blev fikset på fineste vis og til en god pris👌

31. März 2026

Super god service.

Super god service.. tålmodighed fra forretning og god hjælp til at overføre og installere fra gammel telefon til ny..
Varmeste anbefalinger herfra.👍

20. April 2026

Super god service og helt sikkert de…

Super god service og helt sikkert de hurtigste til at bestille hjem hvis de ikk har på lager har fået min tlf fikset her et par gange og det har bare fungeret hver gang så helt sikkert en varm anbefaling her fra 10 ud af 10

8. April 2026

ALDRIG BRUG DENNE MOBIL REPERATION

ALDRIG BRUG DENNE MOBIL REPERATION
For 2,5 uge siden afleverede jeg min mobil ind til reparation hos Mobilrep Nørregade.
Jeg havde problemer med min mobil, da den ikke kunne skifte fra wifi til data, og bøvlede med nogle andre småproblemer.
Jeg forklarede problemet, og fik af vide at, der ville gå nogle dage, før den ville være færdig.
Der går en uge, og intet svar. Jeg tager derfor ind, for at høre, hvordan det går med reparationen, og han fortæller, at der nok vil gå endnu en uge før den vil være færdig.
To uger er nu gået. Stadig intet svar.
Igen tager jeg ind til butikken, for at høre hvordan det går. Han svarer at, den vil være færdig i morgen eller overmorgen.
To dage efter vender jeg tilbage til butikken. Mobilen er stadig ikke repareret, og jeg har på dette tidspunkt ventet i over to uger. "Den vil være færdig i morgen", siger han, og dagen efter kommer jeg ind for at hente den. Men den er ikke blevet repareret. Det var ikke muligt at reparere den, og de kunne ikke finde problemet.
Jeg får en telefon tilbage efter 2,5 uge, der ikke er blevet fikset, jeg har ikke fået nogle beskeder på, hvornår den vil være færdig, og alt min data er blevet slettet. Den er nu ubrugelig, og jeg er derfor nødt til, at investere i en ny telefon.

15. März 2026