Olivia x Mae  Bewertungen

3,7

Ontzettend leuk startend bedrijfje! Liefste eigenaar, meet veel passie! Helaas soms de dupe van een andere webshop met een vergelijkbare naam, die minder netjes handelt. Alles is bij Myrthe van goeie... Mehr ansehen

Ze verkopen zaken die je op SHEIN kunt kopen voor mindere prijs. Ik betaalde 110€ voor twee setjes die helemaal niet hetzelfde waren zoals op de foto. Het ene setje moest in badstof zijn en was gewoon... Mehr ansehen

Prijs kwaliteit klopt niet. Geleverde product lijkt niet op datgene wat ik besteld heb. Kortom niet doen …..Echter goede en fijne communicatie met de dame (Myrthe) van oliviaxmea die echt d... Mehr ansehen

Helaas staan er bij dit bedrijf veel reviews die betrekking hebben op een ander bedrijf die helaas niet levert wat er besteld wordt. Bestellingen gedaan bij byoliviamae.com (die verder in de co... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

Kledingwebshop voor de leukste dames kleding!

Akzeptabel

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fijne ervaring en mooi shirt!

Een super leuk shirt kunnen kopen via de webshop. Het kunnen ophalen zodat je geen verzendkosten hoeft te maken was erg fijn aangezien ik in de buurt woon. Het was ook top dat ik zo van maat mocht wisselen toen hij toch niet helemaal goed zat. Kan deze webshop echt aanraden!

16. September 2024

Beste Nikita,

Wat fijn dat je blij bent met je bestelling! We zien je graag snel terug!

Bestelling geplaatst bij Olivia x Mae

Bestelling geplaatst bij Olivia x Mae. Een broek gekocht met een goeie service van maat advies. Blij met mijn aankoop!

25. September 2024

Beste Lola,

Wat fijn dat je blij bent met je nieuwe broek! We zien je graag snel terug!

Olivia x Mae

Snelle levering en top service!

Hele leuke webshop met top kleding voor een leuke prijs! Zou hier zeker nog een keer bestellen.

16. August 2024

Beste Nancy,

Wat fijn dat je blij bent met je items! We zien je graag snel terug.

Fijne webshop!

Ik heb een groene tas besteld bij Olivia x Mae. De prijs kwaliteit verhouding is super en de verzending was echt heel snel! Ik zou deze webshop zeker aanraden!

6. Juni 2024

Beste Dyanne,

Wat fijn dat je blij bent met je nieuwe tas! Heel veel draagplezier en we zien je graag snel terug.

Olivia x Mae

Super leuke items en goede service

Super leuke items en goede service! Heel blij met mijn aankoop😊

8. April 2024

Beste Luna Lisa,

Wat fijn dat je blij bent met je items! We zien je graag snel terug.