One2move Bewertungen 1 617

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lejede en fin lille Skoda CitiGo på Østerbro. Det gik super nemt med afhentning af bilen. Det kørte fint. Afleverede den som aftalt. Ingen problemer. Venlig og kompetent betjening.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kommer til en møgbeskidt bil både indvendigt og udvendigt. Blinklys på spejle knust/ smadret. Melder fejl på lys. En positiv ting er den har gode dæk. Efter vores første oplevelse fik vi et opka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid fået super god service hos one2move, og ligeså med deres forskellige afdelinger. Biler til fair priser og kundeservice udover det sædvanlige! - jeg er helt sikkert en blivende kunde h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en hurtig tid, som er ekstremt vigtig, når man er afhængig af bilen. Min bil e også blevet repareret hurtigt. Jeg har fået information om fejlen og jeg har fået prisen, som jeg kan... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter
  2. Kfz-Leasingservice
  3. Lieferwagenvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

One2move Biludlejning tilbyder en billig billeje, der nemt kan tilpasses til dit behov. Vi er en landsdækkende kæde af selvstændige udlejningsforretninger med næsten 100 afdelinger. Vi udlejer alt fra små personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og trailere. Vores erfarne udlejere er alle dygtige fagfolk, der sætter store ære i at levere god service og kvalitetsbiler til vores kunder. Hos os starter dagsprisen ved 249kr. inkl. 100 km. Man kan også minilease en bil i 30 dage fra kun 2.500 inkl. et fast antal km. Leje af bil er en god og fleksibel oplevelse hos One2Move Biludlejning Lejer du bil hos os er du dækket af en basis kaskoforsikring.

4,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Fin instruktion under afhentning

Fin instruktion under afhentning. Flexibel aflevering. God lift og rent lastrum. Alt i alt en god lastbil.

13. November 2023

Hej Peter.

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner, det sætter vi stor pris på!

Vi er meget glade for at høre du havde en god oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

One2Move får TOP POINT - MEN!

Fantastisk kundeservice og behandling af en ellers MEGET kedelig sag..
Skurken i historien her, er den sælger hos selve forhandleren (Citroën forhandler Arne Busk) der stiller deres varevogn til rådighed.

Jeg er måløs efter den behandling jeg har fået. Magen til uprofessionalisme og uforskammet måde at opføre sig på.
Jeg havde igennem One2move, lejet en varevogn til at flytte i.
Bestillingen på lejen endte med at være hos Citroen forhandler, Arne Busk.
På dagen og tidspunktet lejen skulle ske, endte jeg med at stå ude foran en lukket forretning i deres afdeling i Næstved.
Efter at have stået der 30min, fik jeg fat i one2move, som måtte beklage og tage fat i intern nummer. De fandt så ud af, at uden besked til kunder med bookninger og aftaler, har Arne Busk valgt at lukke ned for afdelingen om lørdagen.
One2move fik så hurtigt ombooket en ny varevogn i Arne Busks afdeling i Faxe, hvor jeg så måtte køre til.

Her bliver jeg så taget imod af en sælger, som foruden den i forvejen bestilte og betalte leje, ønsker et depositum før han udlevere nøgler. Dette begrunder han med, at han er nervøs for mit telefon nummer som er taletids abonnoment og at han har tidligere dårlige erfaringer med dette.
Jeg sætter mig i hans sted og acceptere imod en sms som bekræftelse på at han har modtaget 2500kr i depositum og at jeg ville få dem retur, så snart bilen er afleveret og gennemgået.
Dette går han med til og jeg får en SMS. Vi aftaler her efter, klart og tydeligt, at snakke nærmere med afleveringstidspunkt samt gennemgang af bilen. Vi giver hånd på det og jeg kører afsted.
Senere på dagen, skriver jeg en SMS til ham om, at aflevere den dagen efter (søndag) kl 17 som han svarer tilbage på, med en bekræftigelse.

Da klokken rammer 17 søndag aften, står jeg ude foran forretningen i Faxe og venter. Efter 20mins vente tid er sælgeren ikke dukket op og jeg forsøger at ringe til ham, men desværre forgæves. Jeg skriver en sms til ham og 10min efter svarer han tilbage, om jeg bare kan aflevere nøglen i nøgle boks.
Jeg forklare ham min utilfredshed om at blive brændt af, da vi havde en klar aftale. Efter flere SMSer frem og tilbage, hvor jeg giver udtryk for vores aftale og min bekymring om at få mit depositum tilbage, får jeg besked om, at jeg "skal lade vær med at spille dum" - trusler om mit "depositum er spist op" hvis jeg ikke bare gør hvad han siger - Jeg får afvide, at jeg "er helt væk" og at "der kunne sættes klokken efter at jeg giver hovedpine"
Altså, er sælgeren ikke i stand til at føre en ordenlig og sober dialog, men reagere kort for hovedet, respektløst og på ingen måder servicemindet.
Han prøvet såmen endda, for at virke mere truende, at skrive som om han skrev på vegne af One2move.

Jeg ville klart fraråde at lave forretning/forhandle med Citroen forhandler Arne bus og finde et andet sted at købe eller leje bil.
Der findes heldigvis mange andre Citroen forhandlere i landet.

One2move skal dog have kæmpe ros for deres håndtering af sagen, som hele vejen igennem, var super rare og forståelige over for min fustration som kunde. De har ædt den på Arne Busk vegne, og givet et rigtig flot nedslag i prisen og ikke mindst, fik taget min kamp, om at få mit depositum tilbage.

One2Move har mine varmeste anbefaldinger, dog sørg for at når der skal laves bestilling på en lejningen og der skal vælges hvor henne dette skal foregå (hvor køretøjet skal hentes) så hold jer væk fra Citroën forhandler Arne Busk, Næstved og Faxe.

5. November 2023

Hej Andreas.

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den feedback vi får fra vores kunder, god som dårlig. Dette er med til at vi kan højne kvalitet og kundeservice rundt omkring i landet.

Der har været forskellige opfattelser af sagen fra de forskellige parter, med hensyn til hvad der er aftalt og ikke er, det er selvfølgelige ærgerligt. Vi som formidler af One2move tager det fulde ansvar på os. og er ked af forløbet, men glæder os ved at vi kan lukke sagen på denne måde.

Som før nævnt beklager vi meget, og er glade for at vi fandt en løsning alle kunne leve med.

Mvh Kennet One2move kundeservice

Mega god service

Mega god service, og rigtig sødt personale i forretningen. Lejer bestemt hos jer en anden gang!

3. November 2023

Hej Ann-Reena

Mange tak for dine fine ord, dem lader vi gå videre til afdelingen.

Vi glæder os til at betjene dig igen, når du har et behov.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fungeret som det skulle

Alt fungeret som det skulle, fin service.

4. November 2023

Hej Martin.

Tak for din anmeldelse, den og stjernerne sætter vi stor pris på!

Nemt og godt!

Rigtig god og nem oplevelse. Fin og ren varevogn med automatgear. Afhentning og aflevering foregik snorlige og med god service fra McBride i Rødovre. Og så var prisen super god - her lejer jeg helt sikkert bil igen.

6. September 2023

Hej Mads.

Mange tak for din fine anmeldelse, den og stjernerne er vi meget glade for!
Vi ser frem til at betjene dig igen, når du har et behov.

Nemt, fair og fin bil

Nem online booking, afhentning og aflevering. Fair og rar betjening fra medarbejdere. Lækker og funktionel el-varevogn.

14. Oktober 2023

Hej Laura.

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på de fine ord og ikke mindst stjerner!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og yderst venligt personale

God service og yderst venligt personale. Vil helt sikkert leje varebil her en anden gang.

2. September 2023

Hej Merete.

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på!

Hvad kunne vi have gjort bedre for at få den sidste stjerner?

Mvh
Kennet One2move

Bra pris hyggelige folk

Bra pris, hyggelige folk og null BS.

25. August 2023

Hej Brage.

Tusinde tak for din anmeldelse!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very bad service and not trustworthy.

Very bad service and not trustworthy.
We rented a car at Rødovre MC Bride auto department. They said after we are done with car we can just park outside and drop the the key in the box. We did and in the morning they sent us sms that there is a hole on the lift. I was sure I left the car without any damage but they didn’t accept it probably they made it willingly. They draw 5000 kr from my account luckily I had bought insurance otherwise they would draw more. I called one2move but they didn’t help us I think they work together and share the money. Be careful when you rent a car with them or rent from another company. They first said it is a small damage that will not cost much but now they wrote to me they have to change all lift only spare part is 2600 euro😂😂 they are ridiculous and not trustworthy. Please be away from that company.

25. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leje en lille lift bil hos One2move/Videbæk bilen.

Leje en lille lift bil hos One2move/Videbæk bilen, skulle bruge den fredag morgen, men fik lov at hente den sent torsdag eftermiddag, da den var hjemme, så sparede tiden fredag morgen. Ved aflevering var de gået hjem, men aftalte med dem at jeg måtte sætte den, fik en kvittering senere på dagen, vedr. aflevering af bilen, det kan man kalde service. 👍

18. August 2023

Hej Poul.

Dejligt at læse at du har haft en god oplevelse, det er vi glade for!

Mange tak for stjernerne... vi lader også de fine ord gå videre til afdelingen.

Mega hurtig service

Mega hurtig service. Nemt og ligetil. Service i topform. Det bliver helt sikkert der jeg lejer en anden gang.
Mvh Vivi

14. August 2023

Hej Vivi.

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er utrolig glade for at du har haft en god oplevelse!

God oplevelse

God oplevelse! Sød, stille og rolig medarbejder med god kundeservice mindset. Det var super nemt at hente bilen. Vi bookede en lille varevogn for én dag, og det var passende til behovet. Fleksibelt med afhentning og aflevering og det hele til en rimelig pris! Alt i alt en herlig oplevelse, og jeg vil komme her igen.

14. August 2023

Hej Anna.

Mange tak for dine fine ord og ikke mindst stjerner, det sætter vi stor pris på!

Vi er meget glade for at høre du har haft en god oplevelse!

Super god personlig service

Super god personlig service, og vi fik en udlejningsbil, som passede meget fint til vores behov.
Vi kommer gerne igen.
Vh. Kristian Bech

1. August 2023

Hej Kristian.

Tak for din anmeldelse og stjerner, det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for I havde en god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lejede bil hos one2move…

Jeg lejede bil hos one2move biludlejning d. 6.7 for en enkel dag ude ved Teknikvej i Odense S og jeg må sige at servicen igen var helt i top. Så kun fuld positiv karakterer. Skal helt klart leje bil derfra igen.

6. Juli 2023

Hej Alex.

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Jeg vil ligeledes lade de fine ord gå videre til afdelingen i Odense S.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig bil på trods af alderen

Dejlig bil på trods af alderen. Den kørte som en symaskine - meget komfortabel, og den var meget ren. Lidt besværligt, at man selv skal rengøre bilen inde og ude, men til gengæld er prisen jo lav.

17. Juli 2023

Hej Poul.

Tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på. Er glad for at høre du havde en god oplevelse.

Vedr Rødovre S, tillidsfuld service

Vedr Rødovre S, Billigt, super service, og vigtigst af alt ærlige. bilen kunne trænge til. en klud indvendigt. men til prisen kan man ikke brokke sig :-)

29. Juni 2023

Hej Søren.

Mange tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glad for.

Jeg vil lade dine fine ord gå videre til afdelingen.

Mvh Kennet One2move

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr