Optimalcars Bewertungen 26

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hittade en superfin bil som motsvarade mina önskningar. Toppenservice och trevligt bemötande från början. Är jättenöjd med både bil och kontakt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great car, perfect condition 10/10. Great communication. Got a lot of parts with the car, drove home(3000km) without any problem. I reccomend you this seller!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rekommenderar Optimal Cars starkt! Under 3 årsperiod har jag köpt&sålt 4 bilar hos Optimal Cars . Bäst priser samt toppskick på bilarna . Riktigt seriös bilhandlare som är tillgänglig under och ef... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

14. März 2026

Great car

26. März 2026

Bo på Karlatornet i Göteborg

Jag bor i Karlatornet i Göteborg och vill rikta ett stort tack till alla som sköter städningen. Ni gör verkligen ett fantastiskt arbete och ert engagemang märks varje dag. Tack för er fina insats!

9. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra utbud av exklusiva bilar.

Bra utbud av exklusiva bilar.

Trevlig kunnig säljare där jag bytte in min bil och köpte en dyrare bil. Fick även utlovat pris för min bil.

Rekommenderas

31. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oseriösa bilhandlare

Oseriösa bilhandlare, otrevligt bemötande, oengagerat samtal, fick ingen hjälp överhuvudtaget.

12. Dezember 2024
Optimalcars-Logo

Antwort von Optimalcars

Vi har inga uppgifter / information om att du varit kund hos oss.
Du är välkommen att kontakta oss via tel/mejl om det är något vi missat.

Aldin

Tack Optimalcars

Tack Optimalcars!

Jag är mycket nöjd med mitt bilköp från OptimalCars. Det var smidigt och prisvärt. Om du letar efter en pålitlig begagnad bil, tveka inte att kolla in OptimalCars. Jag rekommenderar dem varmt!

14. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det här var en av de bästa bilfirmorna…

Det här var en av de bästa bilfirmorna jag har besökt hittills. Väldigt bra kundbemötande, väldigt kunniga och rekommenderade en massa fina och bra bilar. Väldigt nöjd med mitt köp! Väldigt sköna killar rekommenderar starkt att ni köper era sportbilar härifrån!

22. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OptimalCars är verkligen den ultimata…

OptimalCars är verkligen den ultimata bilfirman! Deras imponerande utbud av högkvalitativa bilar passar alla smaker och behov. Den kunniga personalen guidade mig genom hela köpprocessen med professionalism och vänlighet. Jag är mer än nöjd med mitt köp, och min bilupplevelse har blivit oslagbar. Tack, OptimalCars, för en enastående service och en fantastisk bil! 🚘💨

3. Juli 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Inte nöjd

Först att säga, trevliga killar och bra bemötande.
Jag och min son var där att köpa min son hans Första bil.
Jag sa att vi inte är kunniga med äldre bilar då min son ville köpa en audi.a4 2007. Troligen bilen hade nyligen kommit till Optimal cars och de hade inte hunnit att snygga till den.
Några saker som vi med en gång märkte :
- bilen är väldigt sänkt och jag sa 3 gånger att jag var orolig och de sa att det inte var några problem. Visade bilen till audi kista och de tyckte att den är för sänkt och det kommer skapa problem ( jag kände några gånger att bilen slog i marken) speciellt när snön kommer och för lite plats. Vi ska byta ut till nya själva då optimal car inte vill ta på sig även om vi framförde vår oro 3 ggr. Nya fjäder 6000 kr kostnad
- vinterdäck och fälgar, ena fälg var dålig skikt och optimal car tog på sig att fixa det
-galler framme var dålig skikt och optimal car fixade det
- det fanns små spår av rost och vi frågade om de hade kollat bilen svar ja och inga problem. Visade bilen 3 dagar sen hos en bilverkstad och det visade sig att fram huven är ganska dålig och rost hat gått långt och värst är det på hela passagerare sidan. Vi bestämde att måla om hela bilen och fixa rosten och slippa det hela och oron. Väntar på att få en tid och lämna in bilen. Optimal car svar var att nej det inte är några problem. 33000 kr extra kostnad
- radio funkar inte och optimal car svar att de inte tänker åtgärda ngt. Verkstad i Solna har gett ett pris på 4800 kr att fixa det

Jag bad optimal car att ta tillbaka bilen då det är mycket pengar för en 20 årig kille att fixa alla dessa problem då vi var tydliga med dem att vi inte kan bilar och därför vi ville ha en bil utan krångel och därför vi betalde hela summan till dem och överpris. På blocket samma bil går för runt 35000 kr lägre.
Svaret var att de inte tar tillbaka bilen och den bilen inte kan köpas så billigt. Ok varför vill ni inte ta tillbaka det då??
Missnöjd med deras bemötande.
Sist men inte minst, när vi skulle hämta bilen, fanns det nästan ingen bensin i bilen. Knappt klarade oss till bensin station som var 8 km bort. Dåligt still tycker jag.

8. Oktober 2022
Optimalcars-Logo

Antwort von Optimalcars

Hej Mehrdad.

Tack för din recension.

Du och din son undersökte bilen samt påpekade vad ni ville ha åtgärdat, vi ordnade allt ni önskade samt levererade bilen helt ny besiktigad utan några anmärkningar. Bilen har sport fjädrar då det är en STCC modell, vilket ni visste om, likaså så är fordonet från år 2007, så viss enstaka påbörjan till rost fanns på bilen, och är antecknat i varudeklarationen under lack-skick. I helhet är bilen i mycket bra skick för sin ålder samt fungerar perfekt.

Tack återigen, och lycka till.

Ni är välkomna att kontakta oss per mejl, om det är något mer ni behöver hjälp med.

Mvh,
Optimalcars

I bought an fpace jaguar 3.0

I bought an fpace jaguar 3.0. Αmazing customer service, they even picked me up from train station. Νeedless to say i left with a car although i was not even prepared to buy one that day. Ι recommend wholeheartedly.

8. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Exceptionell service samt kunnig personal!

Har köpt flera sportbilar hos Optimalcars, otroligt nöjd med kundbemötandet samt deras service! Nyligen avslutat affär på min Nissan GTR ALPHA med 1400HK, kan inget annat än att säga: STORT tack till en riktigt grym bil! Vi ses igen framöver!

Mvh Albert

28. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr