Heel goed verder geholpen. De medewerkers dachten mee na over een goed ontwerp en waren zeer goed bereikbaar. Ze waren ook correct met facturatie en levering. De producten zijn daarbovenop nog eens va... Mehr ansehen
Als Withofs Bulk Logistics hadden wij snel enkele give aways nodig. Wij kwamen bij OrangeSmile terecht. grote keuze , snel leverbaar, goede online, maar ook persoonlijke begeleiding. aantal artikelen... Mehr ansehen
Opzich verliep alles snel en soepel totdat ze moesten leveren. Gewoon 4 dagen later terwijl het een geschenk is voor medewerkers. De man die ons contactpersoon was deed hier echt luchtig over. Geld is... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.
Le Havre 104, 5627 SV, Eindhoven, Niederlande
- 0402310619
- info@orangesmile.nl
- www.orangesmile.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Krappe deadline en toch gehaald
Ondanks de zeer krappe deadline hebben ze het toch op tijd voor ons kunnen regelen. Mooi bedrukte gummen met eigen logo. Echt superblij mee!
Snel, duidelijk en transparant
Snelle duidelijke reactie op de offerte aanvraag en de prijzen zijn geactualiseerd, waardoor je niet voor verassingen komt te staan.
Heel fijn contact, snelle service, denken goed mee
We zijn enorm goed geholpen. We hadden een best krappe deadline en er werd van alles aan gedaan om deze halen.
Er werd meegedacht over het ontwerp, kleurkeuze en de manier van drukken werd besproken.
Alle aanpassingen werden neetjes en snel verwerkt.
Wij hebben het contact en de service als heel prettig ervaren.
Spoedbestelling top geregeld
Hadden een spoedbestelling en super snel en goed geholpen. Bestelling op tijd ontvangen en zag er heel mooi uit. Goed telefonisch advies ook gekregen. Gaan zeker weer eens bestellen.
Prijs kwaliteit heel goed
Tweede keer dat ik tassen hier laat bedrukken. Een goede prijs kwaliteit verhouding en snel!
Met een geniaal idee en een zeer krappe…
Met een geniaal idee en een zeer krappe deadline ging ik zoeken naar een bedrijf dat mij kon helpen. Na meerdere keiharde "nee-je-bent-helaas-te-laat" mededelingen zakte de moed al mijn schoenen. Gelukkig wilde OrangeSmile wel met me meedenken en in ieder geval proberen om mijn deadline te halen. Ik kreeg een offerte, een digitaal voorbeeld en binnen 3 dagen (zelfs een dag vóór mijn deadline!) had ik mijn bestelling al binnen!
Super vriendelijke service, meedenkend en eerlijk! Hier kom ik zeker nog eens terug!
Kleine bedrukte zakjes
Voor een evenement hadden wij kleine bedrukte zakjes nodig met ons eigen logo. Orangesmile was goed bereikbaar en beantwoorde alle vragen. Het was een goed en persoonlijk contact waardoor we tot het beste resultaat zijn gekomen aan een voordelige prijs! Wij zijn enorm tevreden. Ook de levering kwam vlot aan, geen lange wachttijden. Zeker een aanrader!
Nooit bestellen bij dit bedrijf!
Bezint voor men begint. Zeer maar dan ook zeer teleurstellend bedrijf. 100 bekers besteld (zonder opdruk) na telefonisch contact. Goed gesprek gehad over het formaat en daar kwam dit product uit. Dus natuurlijk besteld. Bij levering bleek dat de koppen veel te groot waren. Men kan niet achterhalen met wie we hebben gesproken, alles wordt weerlegt. In eerste instantie wilde we ze ruilen totdat ze met een belachelijk hoog administratie bedrag kwamen van 108 euro ex BTW en de retourkosten voor eigen rekening. Na een week gecorrespondeerd te hebben met dit bedrijf waren ze niet te vermurmen. En na zeer veel aandringen kregen we uiteindelijk het retour adres…. In Polen! De verzekering en het goed aankomen ligt bij de koper. De kosten waren dusdanig hoog dat we met de bekers in ons maag zitten. Bestel nooit bij dit bedrijf.
Kom maar op met jullie weerwoord over de kleine lettertjes. Want daar zullen jullie weer naar verwijzen.
Wat een top service
Wat een top service! Snel in reageren, goed meedenken en echt betrokken!
Persoonlijk én snel contact
Door het persoonlijke contact, het meedenken én buitengewoon snel leveren heb ik mijn klant alsnog uit de brand kunnen helpen met hun aanvraag. Eindproduct geheel naar wens. Dank!
Hele goede webshop, leuke medewerkers
Hele goede webshop. Mooi kwaliteitsmateriaal aan scherpe prijzen. Hele leuke en vriendelijke medewerkers die goed luisteren en overleggen. Een echte aanrader
Bedankt voor het snelle handelen!
We hadden kleine mini pallets besteld, deze waren per ongeluk door hun leverancier naar een verkeerd adres gestuurd. Ondanks deze tegenvaller hebben ze dit heel snel opgelost binnen 1 dag en zijn wij heel erg blij met de ontvangen pallets. Top werk.
Zeer teleurgesteld in zowel de…
Zeer teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de producten als de service van dit bedrijf. Bestelling geplaatst voor colletjes, handschoenen en mutsen, maar alleen de mutsen voldeden aan de verwachtingen. De handschoenen werden verkocht als "one size", maar bleken een kindermaat te zijn. De colletjes hadden een dramatisch slechte bedrukking: logo’s scheef en de druktechniek van lage kwaliteit.
Wat het nog erger maakt, is de slechte communicatie en het gebrek aan meedenken vanuit het bedrijf. In plaats van een passende oplossing te bieden, kregen we enkel een alternatief aangeboden voor €160,00 extra. Dit terwijl we al eerder hadden aangegeven dat er problemen waren. We voelen ons totaal niet serieus genomen.
Daarnaast is de klantenservice ronduit onbeschoft. In plaats van een oplossing te bieden, krijg je een bijdehand en onvriendelijk antwoord. Ze weigeren op enige manier mee te denken en schuiven hun eigen problemen af op de klant.
Wil je jezelf een hoop frustratie en onnodige kosten besparen? Bestel hier dan NIET!

Antwort von OrangeSmile
Snelle levering en service!
Geweldig geholpen door Lindy
Ik ben ontzettend tevreden over orangesmile! Er waren wat leveringsproblemen maar we zijn heel lief geholpen door Lindy. Ze verdient echt complimenten!
Heel fijn bedrijf en super service
Heel fijn bedrijf. Lindy heeft ons super goed geholpen om een bestelling snel te ontvangen. Dank hiervoor!
Snel geleverd en goed contact gehad
Aanrader
Wij werken al heel lang met orangesmile. Altijd top kwaliteit en communicatie.
Zeker aan te raden!
Prettig contact via de mail met…
Prettig contact via de mail met duidelijke vragen en voorbeelden van de producten met gewenste bedrukking. Tijd tussen het contact, de bestelling en de levering was snel.
Leuke pakketjes besteld voor mijn…
Leuke pakketjes besteld voor mijn collega’s. Fijn geregeld!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.